۰
چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۴۴

ممنوعیت کالاهای فاقد برچسب شبنم

مدیر کل برنامه ریزی و هماهنگی دستگاه های اجرایی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: دراجرای مرحله دوم طرح شبنم،فروش کالاهای وارداتی مشمول این طرح از اول بهمن امسال ممنوع است
قاسمی در کارگاه آموزشی طرح شبنم ویژه روسای اتحادیه های استان البرز افزود: واحدهای صنفی مشمول مرحله دوم طرح شبنم تا پایان دی مجاز به فروش کالاهای وارداتی فاقد برچسب شبنم هستند و پس از مهلت مقرر از فروش آنها جلوگیری و برخورد قانونی می شود.
وی افزود: واحدهای صنفی مشمول مرحله نخست این طرح تا ۱۵ مرداد جهت خود اظهاری مهلت داشتند و اکنون مرحله دوم طرح برای ۱۱ گروه کالای وارداتی اجرا می شود.
قاسمی اظهار داشت: با توجه به پایان مهلت خود اظهاری و دریافت برچسب شبنم برای کالاهای مرحله نخست، اکنون زمان برخورد با کالاهای فاقد برچسب شبنم مشمول مرحله نخست در سطح بازار است.
قاسمی افزود: از ابتدای بهمن ماه امسال و با پایان مهلت قانونی، بازرسان ستاد قاچاق کالا با حضور درسطح بازار و در گشت های مشترک با تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت و معدن و تجارت اقدام به جمع آوری هرگونه کالای فاقد برچسب طرح شبنم کرده و علاوه بر این، با ارایه صورت جلسه به تعزیرات حکومتی، واحد صنفی از یک تا پنج برابر جریمه خواهد شد.
وی افزود: این طرح به منظور برقراری انضباط اقتصادی در زمینه مبارزه با کالاهای خارجی قاچاق در کشور از سوی دولت مطرح و از آبان ماه سال گذشته به اجرا درآمده است.
قاسمی تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی اجرای طرح، جلوگیری از دغدغه مردم در خرید کالاهای خارجی است چرا که با داشتن برچسب طرح شبنم، کالای قاچاق از غیر قاچاق در بازار مشخص می شود و مردم می توانند با اطمینان خاطر اقدام به خرید کالای وارداتی کنند.
مدیرکل برنامه ریزی و هماهنگی دستگاه های اجرایی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا وارز گفت: اجرای این طرح ورود کالاهای خارجی از معابر غیر رسمی را به کشورمشخص می کند چرا که علاوه بر بی نظمی در بازار موجب بی نظمی در اقتصاد کشور می شود.
قاسمی با اشاره به اینکه اجرای کامل طرح شبنم، اقتصاد کشور را شفاف خواهد کرد افزود: اجرای این طرح در مرحله نخست برای کالاهای خارجی و در مراحل بعدی برای کالاهای داخلی نیز اجرا خواهد شد که مسوولیت این طرح با وزارت صنعت، معدن و تجارت است و دیگر دستگاه ها برای کالاهای داخلی همکاری می کنند.
باید همه ظرفیت های بخش خصوص مورد توجه قرار گیرد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت در نشستی مشترک با روسای هیات مدیره و هیات موسس انجمن های تخصصی صنایع همگن استان البرز تشکیل بالغ بر ۲۸ خانه صنعت و معدن را در این استان قابل توجه و نشان دهنده توانمندی های حوزه تولید در منطقه دانست که باید همه ظرفیت های آنها مورد توجه قرار گیرد.
محمدرضا مس فروش در این جلسه با اشاره بر روند طی شده در خصوص تشکیل خانه صنعت و معدن در استان البرز گفت: اطمینان بر این است که یکی از قوی ترین و بی حاشیه ترین خانه های صنعت و معدن در سطح کشور در این استان شکل بگیرد.
وی حضور تعداد بسیاری از فرهیختگان و برجستگان حوزه تولید را دلیل روشنی بر هم سویی و همراهی سازنده ایشان در راستای تحقق اهداف متعالی تشکیل خانه صنعت و معدن در استان البرز دانست و افزود: برون سپاری کارها و امورات مرتبط به بخش خصوص از اهداف اصلی دولت در جهت دستیابی به شاخص های توسعه ای اصل ۴۴ قانون اساسی است.
مس فروش گفت: دیدگاه و نقطه نظرات بخش خصوصی به عنوان نقشه راه، راهنمای ما در پیگیری درخواست های به حق آنها است که البته باید در این مسیر تمامی مولفه های اشتراک نظر و درک متقابل از موضوعات را مورد توجه ویژه قرار دهیم.
وی اضافه کرد: در مجموعه فعلی سازمان صنعت، معدن و تجارت اصل بر روان سازی امور بنا نهاده شده و در همین راستا از همه نظرات ثمربخش استقبال می کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر لزوم تشکیل بانک اطلاعاتی صنایع استان گفت: تصمیم سازی مستدل و نتیجیه بخش مستلزم آمار و اطلاعات دقیق است و بر اهمیت جمع آوری آمار درست صحه می گذارد.
احراز رتبه برتر سازمان صنعت معدن و تجارت استان البرز در نخستین نمایشگاه اکتشاف معادن
نخستین نمایشگاه و همایش تخصصی اکتشاف معادن و فرصت های سرمایه گذاری کشور با حضور نمایندگان سازمان های صنعت، معدن و تجارت ۳۱ استان و شرکت های بزرگ معدنی و اکتشاف در سطح کشور، برگزار و استان البرز رتبه برتر این نمایشگاه را احراز کرد.
علیرضا رحیم معاون معدن و صنایع معدنی سازمان در خصوص ویژ گی های این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه و همایش با هدف معرفی توانمندی های بخش خصوصی و سازمان ها و شرکت های توسعه ای وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخش اکتشاف معدن برگزارشد.
وی افزود: طی ایام برگزاری این نمایشگاه هیئت های تجاری و بخش خصوصی کشور های عراق، قزاقستان و چین و البته تعدادی از سرمایه گذاران داخلی از آن بازدید کردند که تلاش شد توانمندی های و پتانسیل معدنی و صنایع معدنی استان البرز به ایشان معرفی شود.
کارگاه کاربرد نانوفناوری در حل مشکلات محیط زیست معدن، کارگاه اکتشافات معدنی زیربنای توسعه اقتصادی، کارگاه مشترک دفتر امور اکتشاف وزارت صنعت و سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی با حضور فعالان بخش معدن، کارگاه عملی آموزش حفاری، کارگاه مدل سازی سقوط سنگ و کارگاه تحلیل بر عملیات معدن کاری از دیگر برنامه های تخصصی و جانبی این همایش بود.
سرپرست جدید "امور برنامه ریزی، توسعه و فناوری" سازمان صنعت، معدن و تجارت معرفی شد
طی حکمی از سوی محمد رضا مس فروش رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز، افشار فتح اللهی به عنوان سرپرست معاونت امور برنامه ریزی، توسعه و فناوری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز منصوب شد.
در بخشی از متن حکم صادره آمده است: "امید است با اتکال به خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) و با بهره گیری از کلیه امکانات و استعدادهای موجود و با بهره مندی از مدیریت علمی و نوین و همچنین با صیانت از کرامت انسانی در کنار همکاران پرتلاش آن معاونت، در انجام وظایف محوله و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و موید باشید."
افشار فتح اللهی پیش از این، ریاست اداره امور اقتصادی و بازرگانی سازمان صنایع و معادن استان تهران، معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی بندر انزلی و ریاست اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان پاکدشت را بر عهده داشته است.
کد مطلب: 17835
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *