۱۵۰ مدرسه برکت با ۷۵۰ کلاس درس و ۱۵۰ مسجد و مرکز فرهنگی مذهبی برکت با اعتیار ۱۰۰ میلیارد تومان در مناطق محروم و روستایی کشور به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ایسنا، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با حضور در شهرستان پاکدشت استان تهران، ضمن بازدید از چند مدرسه جدید برکت در مناطق محروم این شهرستان ، به صورت ویدئوکنفرانسی ۱۵۰ مدرسه و ۱۵۰ مسجد و مرکز فرهنگی احداث شده در مناطق محروم و روستایی کشور را افتتاح کرد.
در این آئین که مدیران عامل بنیاد برکت و بنیاد ۱۵خرداد ، معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس ، فرماندار و نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی، ابتدا دو مدرسه "برکت شهید فخریزاده" و "برکت شهید نصرتالله سیری " به بهرهبرداری رسیدند و تحویل وزارت آموزش و پرورش شدند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام دراین مراسم گفت: امروز شاهد بهرهبرداری از ١۵٠ مدرسه جدید و ۱۵۰ مسجد و مرکز فرهنگی برکت در کشور هستیم.
محمد مخبر با بیان اینکه یکی از اساسیترین کارهای بنیاد برکت بحث مدرسه سازی است ، گفت: مقام معظم رهبری از ابتدای تشکیل بنیاد برکت تأکید ویژهای بر ساخت ۱۰۰۰ مدرسه درمناطق محروم داشتند که قرارداد ساخت ٢ هزار و ١٠٠ مدرسه را در بنیاد برکت بستیم که تاکنون بیش از ۱۶۵۰ مدرسه ساخته و تحویل وزارت آموزشوپرورش شده است.
وی افزود: ابتدای سال متعهد شدیم ۱۰۰۰ مدرسه کانکسی را تبدیل به مدرسه دائم کنیم که تا مهرماه ٣٠٠ مدرسه و تا پایان سال نهایتا ۵۰۰ مدرسه کانکسی را درمناطق روستایی و عشایری جمع میکنیم و ساختمان نوساز تحویل مردم خواهیم داد.
او با بیان اینکه طی چندسال گذشته نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد تومان ازطریق بنیاد برکت برای فعالیتهای مختلف عمرانی و اقتصادی و اشتغالزایی هزینه کردیم گفت: این اقدامات منجر به ایجاد ٩٠٠ هزار شغل در کشور شده است و این روند ادامه خواهد داشت.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا توسط دانشمندان این ستاد گفت: ظرف یکماه گذشته بیش از ۵ میلیون دوز واکسن برکت تولید کردیم که ازاین تعداد یک میلیون و ۵۰۰هزار دوز را تحویل وزارت بهداشت دادهایم و محمولههای بعدی پس از طی مراحل ۱۶ تا ۲۰ روزه تست کیفیت تحویل این وزارت خواهد شد.
مخبر تأکید کرد: تا پایان این هفته یک میلیون دوز واکسن دیگر راهم تحویل وزارت بهداشت خواهیم داد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بااشاره به اینکه تولید واکسن در کارخانه شفافارمد حدود ۳۵ درصد میزان کل واردات واکسن تاکنون بوده، افزود: دشمن حتی در بحث واردات و رسیدن واکسن به مردم ایران هم از هیچ کارشکنی دریغ نکرد و واردات بخش زیادی از واکسنهای خارجی به ایران هم از زمانی تسهیل و انجام گرفت که مجوز تزریق واکسن برکت صادر شد.
مخبر درخصوص راه اندازی خط دوم تولید کوو ایران برکت نیز گفت: خط دوم تولید واکسن برکت به لحاظ سختافزار و نرمافزاری آماده شده و تستهای آزمایشی نیز رو به اتمام است و تا ۱۷ یا ۱۸ مردادماه راهاندازی می شود و میزان تولید واکسن را شتاب قابلتوجهی خواهد داد.
در ادامه این مراسم امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت اظهار کرد: بنیاد برکت در حوزه عمرانی ۵٣ هزار و ٢٨١ پروژه دارد که شامل بیمارستان، مدرسه، مرکز فرهنگی و... است.
مدنی با بیان اینکه تاکنون قرارداد ساخت ٢ هزار و١٠٠ مدرسه را بستهایم ، گفت: هماکنون ٢۵٠ هزار دانشآموز در کشور در مدارس برکت مشغول به تحصیل هستند.
مهرالله رخشانیمهر معاون وزیر آموزشوپرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نیز دراین مراسم گفت: کرونا زمانی که وارد کشور شد بسیاری از مدیران کشور درک صحیحی از آن نداشتند اما مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام در تولید ماسک و دستگاههای اکسیژنساز و نهایتا واکسن که موضوعی استراتژیک است به خوبی وارد عمل شد و به طور جهادی به داد مردم رسیدند.
فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: از رئیس ستاد اجرایی فرمان امام به دلیل حضور در پاکدشت و مدرسهسازی در این منطقه محروم تشکر میکنم..
در پایان این برنامه، با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام ۳۰۰ مدرسه و مرکز فرهنگی در استانهای کشور از جمله خوزستان، مازندران، خراسانجنوبی و ایلام به صورت ویدئوکنفرانسی افتتاح شدند.