رئیس مرکز فناوریهای کاربردی ریاست جمهوری در افتتاحیه سومین دوره مسابقه ره نشان با بیان این که این رویداد خلق یک شیوه نوآورانه با هدف حل معضلات کشور است، گفت: ورودیهای این مسابقات نهایتا باید در قالب ایجاد یک شرکت دانش بنیان، مفهوم اقتصاد دانشبنیان و شکلگیری حرکتی در زیست بوم نوآوری کشور شوند.
به گزارش ایسنا، سومین دوره مسابقه ره نشان عصر امروز (پنجشنبه) با حضور دکتر قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، دکتر قادری فر، رئیس مرکز فناوریهای کاربردی ریاست جمهوری، دکتر سالاریه، معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان و جمعی از مدیران شرکتهای فناور و دانش بنیان در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
همزمان با برگزاری مراسم افتتاحیه سومین دوره مسابقه ره نشان، از برندگان مسابقه ره زیست ۲ نیز تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم از تیم پرگاس با پروژه کروماتوگرافی مایع، تیم پیروزان با پروژه گلوکومتر، تیم دیاگنوسیس با پروژه سیستانی سیو تیم یاتامد با پروژه دستگاه بازتوان بخشی
تقدیر به عمل آمد.
خلق یک شیوه نوآورانه با هدف حل معضلات کشور
دکتر قادریفر، رئیس مرکز فناوریهای کاربردی ریاست جمهوری در این مراسم اظهار کرد: در سومین دوره مسابقه ره نشان که در قالب یک دوره ۳ ماهه برگزار میشود، هستهها و تیمهای دانشجویی و نخبگی حول موضوعات محوری و کلیدی که از دل ستادهای توسعه فناوری و براساس اولویتهای نقشه جامع علمی کشور، در کارگاههای مرتبط شرکت میکنند.
وی با بیان این که این رویداد خلق یک شیوه نوآورانه با هدف حل معضلات کشور است، افزود: امیدواریم که این رویداد ۳ ماهه، سرشار از یادگیری و موفقیت و تعالی بخش در حوزه علم و فناوری کشور باشد.
قادری فر در ادامه با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دو نهاد مکمل هم هستند، تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان وظیفه شناسایی، هدایت، حمایت و ساماندهی نخبگان را برعهده دارد و معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری نیز عهده دار حمایت از شرکتهای دانشبنیان و توسعه فناوری است. ورودیهای مسابقاتی از جمله ره زیست و ره نشان نهایتا باید در قالب ایجاد یک شرکت دانش بنیان، مفهوم اقتصاد دانشبنیان و شکلگیری حرکتی در زیست بوم نوآوری کشور شوند.