معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل گفت: گرایش اغلب دانشآموزان به رشته تجبی و انباشت دانشآموز در این رشته زنگ خطر را برای آموزش و پرورش به صدا درآورده است.
به گزارش ایسنا، بهروز ندایی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: با گذشت 40 سال از انقلاب اسلامی ایران 400 سال عقبماندگی علمی ایران جبران شده و آمریکا که به دنبال جذب نخبههای کشور ماست، این موفقیت ما را برنمیتابد.
وی با اشاره به اینکه نخبهپروری و رسیدن به جایگاه علمی برتر جهان اصلیترین هدفگذاری آمریکاست، خاطرنشان کرد: طبق آمار ارائه شده از سوی مراکز معتبر علمی دنیا ایران جزو کشورهای برتر علمی با سیاستی مستقل است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل به تولید محصول استراتژیک فولاد بتنی در ایران اشاره کرد و گفت: ما جزو هفت کشور برتر منطقه در دستیابی به انواع علوم هستیم که شالوده تمام این موفقیتها در آموزش و پرورش ریخته شده است.
ندایی آموزش و پرورش را از ارکان اصلی پیشرفت کشور اعلام کرد و افزود: برگزاری جلسات مرتب شورای آموزش و پرورش سبب میشود تا زمینه بررسی دقیق و راهگشایی در حل مشکلات و معضلات فراهم آمده و تمام تلاشمان بر این است تا ایرادات و اشکالات در این حوزه رفع شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود انباشت دانشآموز در رشته تجربی را زنگ خطری برای نظام آموزشی دانست و بیان کرد: باید با برنامهریزی مناسب دانشآموزان به سمت رشتههای فنی و کاردانش سوق دهیم تا در مقاطع حساس که کشور نیاز به رشتههای فنی و کاربردی دارد مشکلی ایجاد نشود.
به گزارش ایسنا، ندایی عدم حضور اعضای شورای آموزش و پرورش را در این جلسه بیتوجهی به آئیننامههای شورا دانست و خاطرنشان کرد: هر مدیری که سه جلسه پشت سر هم در جلسه شورای آموزش و پرورش شرکت نکند، اسامی آنها اعلام شده و با وزیر مربوطه در این خصوص وارد مذاکره میشویم تا فردی دیگر را به جای آنها برای حضور در جلسات شورای آموزش و پرورش معرفی کند.