۰
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۲۵

کاهش صادرات نفت عربستان

رهگیری آمار نشان داد صادرات نفت عربستان سعودی از زمان حملات هوایی ۱۴ سپتامبر به تاسیسات این کشور، به میزان ۱.۵ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کرده است.
رهگیری آمار نشان داد صادرات نفت عربستان سعودی از زمان حملات هوایی ۱۴ سپتامبر به تاسیسات این کشور، به میزان ۱.۵ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کرده است.
به گزارش ایسنا، صادرات کمتر عربستان سعودی ممکن است روند محدود شدن عرضه جهانی نفت را با وجود ادامه رشد تولید کشورهایی مانند آمریکا و برزیل تسریع کند.
طبق گزارش رویترز، بازوی بازرگانی شرکت آرامکوی سعودی در حال خرید نفت خام از کشورهای همسایه از جمله کویت و امارات متحده عربی است تا به تعهدات خود عمل کند. پایگاه خبری "اس اند پی گلوبال پلاتس" گزارش کرده که عربستان سعودی از هند و امارات متحده عربی دیزل خریداری می‌کند و همچنین به دنبال خرید سوخت جت و نفتا است.
این حمله باعث شده تولید حدود ۵.۷ میلیون بشکه در روز نفت عربستان سعودی فلج شود. شرکت آرامکوی سعودی در تلاش است تا سطح تولید نفت را به وضعیت عادی برگرداند و مقامات سعودی اظهار کرده‌اند که امیدوارند این کار تا پایان ماه میلادی جاری تکمیل شود.
به گفته جان کیلداف از شرکت "اگین کپیتال"، اگر سعودی ها موفق شوند به سرعت تولید نفت خود را احیا کنند، مشکلی نخواهد بود اما اگر نتوانند، مشکل آغاز می‌شود. اگر سعودی‌ها نتوانند به سرعت به تولید عادی برگردنند ما با کمبود به خصوص کمبود فرآورده‌های نفتی روبرو خواهیم شد.
شرکتهای کپلر و کلیپر دیتا گزارش کرده‌اند که عربستان سعودی شاهد کاهش قابل توجه صادرات بوده است. شرکت کپلر اعلام کرده که ذخایر داخلی عربستان سعودی از آغاز سپتامبر ۱۰ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده و به ۵۶ میلیون بشکه رسیده است. با این حال عربستان سعودی ذخایر نفت در روتردام و مصر دارد.
به گفته مت اسمیت، مدیر تحقیقات کالا در شرکت کلیپر دیتا، صادرات نفت عربستان سعودی باید حدود هفت میلیون بشکه در روز باشد و ما از زمان حملات شاهد صادرات ۵.۵ میلیون بشکه در روز بوده‌ایم.
بر اساس گزارش پلاتس، آمریکا ممکن است برای پوشش صادرات کمتر عربستان سعودی، نفت بیشتری صادر کند و انتظار می‌رود صادراتش حدود سه میلیون بشکه در روز باشد. این میزان صادرات ممکن است افزایش پیدا کند زیرا ظرفیت خطوط لوله بیشتری امسال راه اندازی می‌شود و نفت بیشتری از منطقه پرمیان باسین در تگزاس به خلیج مکزیکو منتقل خواهد شد. 
  •  
کد مطلب: 115295
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *