کارت سوخت به منظور سروسامان دادن بازار بنزین به میدان آمد اما مواردی مشاهده شده که عدهای از متصدیان در برخی جایگاهها، سفره سوءاستفاده خود را پهن کردهاند.
به گزارش ايسنا، اوایل خردادماه بود که خبر طرح الزام استفاده از کات سوخت شخصی منتشر شد و تاکنون نیز برای فراهم شدن زیرساختهای آن اقدامات متعددی انجام شده است و آنطور که شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی اعلام کرد قرار بر این بود که ابتدا این طرح در چهار کلانشهر و سپس در کل کشور اجرایی شود، این در شرایطی است که از 22 مردادماه که این طرح به طور رسمی آغاز بهکار کرد تا اول شهریورماه، شاهد تغییرات چندانی در این حوزه نبودیم چراکه کارت سوخت جایگاهداران در اختیار تمام متقاضیان قرار داشت.
البته از آن زمان زمزمههایی برای محدودیت در لیتراژ کارت جایگاهداران مطرح شد و سرانجام در اول شهریورماه میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگاهها در کل کشور در هر بار سوختگیری، از ۶۰ لیتر به ۳۰ لیتر کاهش یافت. تحلیلگران بر این عقیدهاند که جدا از منافعی که احیا کارت سوخت به همراه دارد، باید به این موضوع نیز توجه کرد که این اقدام ممکن است موجب سوءاستفاده برخی افراد نیز بشود.
طی تماسهای تلفنی و گزارشهای مردمی که به ایسنا اعلام شده است، در برخی از جایگاهها متصدیان جایگاه در ازای کارت سوخت مبلغی را از مشتریان دریافت میکنند که بر اساس گفتههای فاطمه کاهی - سخنگوی شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی - به ایسنا، این کار کاملا غیرقانونی بوده و هیچ جایگاهی حق دریافت هزینه جداگانه را از مشتریان ندارد.
وی با تاکید بر این مساله که جایگاهها نباید بابت کارت سوخت مبلغی دریافت کنند، اظهار کرد: مشتریان در صورت برخورد با این مساله میتوانند به منظور گزارش تخلف با شماره 09627 تماس حاصل کنند.