کارشناسان Beef2Live که از مهمترین و معتبرترین منابع دادهپردازی درباره مصرف انواع گوشت قرمز در جهان است؛ در گزارش خود منتشره بهتاریخِ 27 ژانویه 2019 آورده است که در سال گذشته میلادی (2018) میزان مصرف گوشت قرمز در جهان، از مرز 60.9میلیونتن گذشت و مدعی شده که آمریکاییها با بیشاز 12میلیونتن ازاینرقم، بیشترین حجم مصرف این محصول غذایی را بهخود اختصاص دادهاند که بهعبارتی، چیزی نزدیک به 21درصد گوشت مصرفی سال گذشته را شامل میشود! مقاله مشابه «مجمع جهانی اقتصاد» دراینباره که البته قبلتر و در تاریخ 29 آگوست 2018 منتشر شد نیز عنوان کرده که گوشت گاو و گوساله، بالاترین میزان مصرف جهانی را بهخود اختصاص دادهاند و گوشت گوسفند در رده بعدی قرار میگیرد. برمبنایِ مطلب تحلیلی Guardianکه 19 جولای سال گذشته بهانتشار رسید؛ سرانه مصرف گوشت قرمز در جهان طی 50سالِگذشته اساساً دوبرابر شده و از حدود سالانه 23کیلو در 1961 به 43کیلو در 2014 رسید که این مسئله باعث شد تا تولید این محصول نیز متأثر از افزایش میزان مصرف آن و همچنین متناسب با نرخ رشد جمعیت، در دوره یادشده با افزایشی چهار تا پنجبرابری مواجه شود. اینروزها که بحث بالارفتن غیرمنطقی قیمت گوشت قرمز، در صدر اخبار اقتصادی روز است؛ بد نیست نگاهی داشته باشیم به کشورهایی که بیشترین سرانه مصرف آنرا دارند.
آمریکا 12.592.000 20.67 درصد
چین 8.530.000 14.00 درصد
برزیل 7.935.000 13.03 درصد
اتحادیه اروپا 7.825.000 12.85 درصد
آرژانتین 2.565.000 4.21 درصد
هند 2.400.000 3.94 درصد
مکزیک 1.860.000 3.05 درصد
پاکستان 1.736.000 2.85 درصد
روسیه 1.685.000 2.77 درصد
ترکیه 1.500.000 2.46 درصد
مصطفی رفعت / سایه