۰
جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۴۴
«مردم سالاری» بررسی می‌کند

کارشکنی علیه وفاق ملی در مجلس

در حالی که تمامی مفسران و کارشناسان مهم سیاسی معتقدند که جمهوری اسلامی در شرایط کنونی منطقه در حال جنگی شناختی و ایدئولوژیک با صهیون و غربی‌های متعصب است، تندورهای داخلی نیز بیکار ننشسته اند و همچنان ساز مخالف خود با دولتی را می‌زنند که شعارش وفاق ملی است.
کارشکنی علیه وفاق ملی در مجلس
گروه سیاسی- حمید شهریاری: در حالی که تمامی مفسران و کارشناسان مهم سیاسی معتقدند که جمهوری اسلامی در شرایط کنونی منطقه در حال جنگی شناختی و ایدئولوژیک با صهیون و غربی‌های متعصب است، تندورهای داخلی نیز بیکار ننشسته اند و همچنان ساز مخالف خود با دولتی را می‌زنند که شعارش وفاق ملی است.
به گزارش مردم سالاری آنلاین ،درحالی که مسلمانان آزاده بخصوص شیعیان در سراسر منطقه در برابر رژیم تا دندان مسلح صهیونی قد علم کرده اند و پرچم مبارزه با سگ‌هار آمریکا را بدست گرفته و حکام عربی مرتجع منطقه از ترس در لانه‌های خود خزیده اند، این محور مقاومت است که در ابتدای صف ایستاده و با تقدیم هزاران خون از رزمندگان گرفته تا زنان و کودکان در پی جلوگیری از پیشروی صهیونیست‌ها است، انگار عده ای در داخل کشور به دنبال ایجاد بحران برای دولتی هستند که در طی 100 روز از استقرارش، کم نظیرترین اتفاقات تاریخ ایران را تجربه کرده است.
دولت چهاردهم درگیر با بحران‌های عجیب
دولتی که امروز در کشور سکاندار مدیریت اجرایی کشور است با مشکلات و مسایل مهمی دست به گریبان است که برخی از آنها پیش از این دولت به ارث رسیده و برخی نیز بصورت اجتناب ناپذیری به دولت تحمیل شده است که از آن جمله می‌توان ترور اسماعیل هنیه در تهران و سپس وعده صادق 2 و اخیرا نیز شرارت و تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان را نام برد.
حال به این موضوع اضافه کنید، اقدامات تندروها در مجلس و خارج از آن بخصوص در دستگاه‌های اجرایی که همچنان در بدنه دولت رخنه کرده و درحال سنگ اندازی پیش پای اجرای سیاست‌ها هستند.
در این بین همچنان افرادی در مجلس هستند که خود را به هیچ عنوان ملزم به حداقل حفظ ظاهر نمی‌کنند و بصورت مستقیم با دولت زاویه دارند و از هیچ اقدامی در جهت فشل کردن دولت، کوتاهی نمی‌کنند.این روزها که در مجلس بحث لایحه بودجه سال آینده مطرح است برخی به دنبال حاشیه سازی برای دولت در این زمینه هستند و می‌خواهند که به هرشکلی که شده از این نمد برای خود کلاهی بدوزند.
روزی با پخش شایعه افزایش قیمت بنزین در سال آینده به دنبال حاشیه سازی هستند و روز دیگر در صحن مجلس نطق‌های آتشینی علیه معاون راهبردی دولت می‌کنند و وی را عامل بیگانگان می‌دانند.
حتی کار را به اینجا ختم نکرده اند و امثالی مانند رسایی تهدید کرده اند که در صورت عدم عزل ظریف از پست خود، پزشکیان را باید محاکمه کرد و به زندان انداخت. یا اینکه در جلسه کمیسیون اصل 90 مجلس که مربوط به بررسی لایحه بودجه سال آینده کل کشور است، سعید جلیلی که زمانی مشاور ارشد شهید رئیسی در دولت سیزدهم بود و مردم در انتخابات ریاست جمهوری گذشته وی را لایق ریاست جمهوری ندانستند و هیچ مقام و منصبی در دولت ندارد، حضور پیدا کرده و نظرات خود را درباره لایحه بودجه سال آینده ارایه می‌دهد و جالب تر آنکه هیچ کس در مجلس مسئولیت دعوت از وی را به گردن نمی‌گیرد.
وقت نشناسی تندروها
از سوی دیگر با هماهنگی میان دولت و هیات رئیسه مجلس دوباره استعفای حسین زاده در صحن علنی مطرح می‌شود و تنها افرادی صحبت می‌کنند که برای مخالفت با دولت دارای شناسنامه هستند که نشان می‌دهد دوباره از پستوهای خود بیرون آمده اند.
قاسم روانبخش، نماینده قم در مجلس، با اشاره به پافشاری دولت در تصمیم خود گفت: برای من جای سوال و بسیار تعجب است که وقتی استعفای آقای حسین‌زاده یک بار در مجلس مطرح شد و مجلس مخالفت کرده است، چرا دولت بر این امر اصرار دارد؟ به نظرم این کار نوعی توهین به مجلس است چراکه اینگونه تلقی می‌کنند که نمایندگان بدون تفکر و دقت رای دادند و دوباره می‌خواهند یک بار دیگر با دقت و تدبیر به این استعفا رای دهند.
امیرحسین ثابتی دیگر نماینده ای از جنس پایداری و از نزدیکان سعید جلیلی نیز گفت: ما بحث شخصی با آقای حسین‌زاده نداریم و اگر امروز به جای ایشان فرد دیگری هم بود من مخالف بودم چرا که اینکه یک نفر سه هفته پیش در صحن صحبت کرده است و نمایندگان به هر دلیلی با استعفای او مخالفت کردند، دوباره بدون تغییر شرایط همان درخواست مطرح می‌شود؛ آیا این غیر از لجبازی با مجلس است؟ خاطرم هست که در یکی از دولت‌ها وقتی وزرای دولت استیضاح می‌شد، رئیس جمهور برای آنها حکم مشاور صادر می‌کرد و گفته می‌شد که دولت در حال لجبازی با مجلس است. ولی وی به این پرسش که در ذهن بسیاری از مردم وجود دارد که اگر جلیلی رئیس جمهور شده بود و به وی پیشنهاد حضور در دولت را می‌کرد که قطعا اینگونه بود، وی نمی‌پذیرفت؟
حمید رسایی، مخالف سوم با استعفای عبدالکریم حسین‌زاده بود. رسایی گفت: از آن رأی قبلی که ما دادیم تا الان چه چیزی عوض شده است که مجدداً باید تقاضای استعفای حسین‌زاده از نمایندگی مجلس را بررسی کنیم؟ بنده با شخص حسین‌زاده مخالفتی ندارم، بلکه این روال را غلط می‌دانم و این تضعیف مجلس است. اگر می‌خواهید خودتان را تضعیف کنید به این استعفا و به این کار تن دهید. ما یک ماه پیش تقاضای استعفای حسین‌زاده را بررسی کردیم و الان همه چیز سر خودش جای خودش است و دلیلی ندارد که رأی ما تغییر کند.
وی با اشاره به لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس بیان کرد: «باید به قانون احترام گذاشته شود، قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس به امضای همین رئیس مجلس رسیده است و از سال ۱۴۰۱ قانون شده است. این قانون می‌گوید اگر کسی خودش، همسر و فرزندش تابعیت داشته باشد نباید پست حساس بگیرد. بعد رئیس جمهور محترم کسی را که وزارت اطلاعات می‌گوید فرزندش تابعیت آمریکا دارد، معاون راهبردی کرد. تابعیت قهری یک چیز من درآوردی است.
مجتبی ذوالنوری، نماینده قم از دیگر چهره‌های نزدیک به جبهه پایداری است. او که در جریان بررسی استعفای اول حسین‌زاده در جایگاه مخالف صحبت کرده بود، امروز هم بار دیگر به عنوان مخالف از تریبون گفت: عده‌ای می‌گویند حسین‌زاده انگیزه خود را از دست داده است و دیگر نمی‌تواند در مجلس به خوبی فعالیت کند، این چه منطقی است که مطرح می‌شود؟
وی ادامه داد: ما باید منافع ملت را مد نظر قرار دهیم. هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به چه حقی مجدداً این استعفا را در دستور کار قرار داده است؟زمانی که مجلس شورای اسلامی به یک وزیر رأی اعتماد نمی‌دهد، مگر ما مجدداً آن را بررسی می‌کنیم که الان باید مجدداً تقاضای استعفای حسین‌زاده را بررسی کنیم؟
مهدی کوچک‌زاده، از دیگر نمایندگان تندرو مجلس بود که به عنوان مخالف در جایگاه قرار گرفت اما از نمایندگان خواست به تقاضای استعفای حسین‌زاده رأی مثبت بدهند. کوچک‌زاده از جمله نمایندگانی بود که به صدور حکم پیش از موعد مسعود پزشکیان معترض بود و گفت: حسین‌زاده کرد غیرتمند و فرزند و نوه شهید است. چند هزار نفر مانند پدر او برای حفظ تمامیت ارضی کشور شهید شدند؟ کور خواندید، ما مشکلی با کرد بودن و اهل تسنن بودن عبدالکریم نداریم. بلکه حرف بنده آن است که در این انتخابی که رئیس جمهور انجام داده است، اصل تعارض منافع رعایت نشده است. بهتر بود که رئیس جمهور فردی را برای مناطق محروم انتخاب کند که خودش متعلق به یک منطقه محروم نباشد. نماینده تهران بیان کرد: از رئیس جمهوری می‌خواهم که اول حکم ندهد و بعد نماینده استعفا دهد، بلکه باید قانون رعایت شود و وفاق فقط حول قانون قابل شکل است. البته این آنجایی که در رسانه‌ها بعضاً می‌گویند که علت مخالفت ما با حسین‌زاده مسائل مربوط به شیعه و سنی و فارس و کرد بودن است، بیایید به استعفای حسین‌زاده رأی مثبت دهیم چرا که به هیچ وجه این مسائل دلایل مخالفت ما نبوده و نیست.
گرفتن ماهی از آب گل آلود از سوی تندروهای داخلی
از سوی دیگر دولت درگیر موضوعی مهمتر در فراسوی مرزهاست و آن جنگ شناختی و ایدولوژیک به متعصبان غربی است که باید به شدت بر این موضوع متمرکز باشد و هرگونه اقدامی نسنجیده و بدون ابتکار آنگونه رهبر معظم انقلاب فرمودند باعث خواهد شد که کشور دچار خسران شده و ضربات جبران ناپذیری را از سوی دشمنانش دریافت کند بخصوص اینکه طی چند روز آینده انتخابات آمریکا برگزار می‌شود و یکی از بزرگترین دشمنان ایران به احتمال زیاد قدرت را در این کشور در دست خواهد گرفت.
حال اینکه تندروهای داخلی به دنبال این هستند که از آب گل آلود ماهی بگیرند و برای آینده سیاسی خود ذخیره ای داشته باشند، جای بسی تاسف است که همچنان نمی‌دانند که در شرایط جنگی این مردم و تنها مردم هستند که دود اختلافات به چشم آنها خواهد رفت وگرنه این بود که رهبر انقلاب فرمودند که باید از بن دندان اعتقاد داشت که موفقیت دولت چهاردهم، موفقیت همه ماست.
کد مطلب: 225867
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *