سردار محمد علی آسودی كه در مجمع علما و روحانیون شهرستانهای سمنان و مهدیشهر سخن ميگفت،افزود: همین مسأله موجب اختلاف بین سران این رژیمها شده است، اگر چه بخشی از این دعوای زرگری جزو سناریوهای آمریکا و اسرائیل برای گذر از مقطع انتخابات آمریکاست.
معاون فرهنگی و تبلیغات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهارداشت: انقلاب اسلامی نظام لیبرال دمکراسی غرب را به چالش کشیده است و دردسرهای فراوانی برای آن ایجاد کرده است.
وی آغاز موج جدید تهاجم فرهنگی علیه انقلاب اسلامی را سال ۶۸ عنوان کرد و افزود: در این سال کنفرانسی با حضور معاندین و سران اتاقهای فکر غرب در هامبورگ آلمان برگزار شد که در پایان، جمعبندی کنفرانس این بود که پایگاه جمهوری اسلامی ایران غیر قابل خدشه است و باید با اقدامات فرهنگی، بین مردم و حکومت فاصله انداخت.
معاون فرهنگی و تبلیغات سپاه با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران نظام لیبرال دمکراسی غرب را به چالش کشیده است، گفت: این موضوع سبب شده که مردم و نخبگان سایر کشورهای اسلامی و غیر اسلامی نیز به نظام لیبرالی غرب حمله کنند.
وی ادامه داد: دشمنان به دنبال اشاعه فرهنگ غرب در ایران اسلامی هستند و برای دستیابی به اهداف خود ترویج ابتذال و اباحیگری را به عنوان طرح اصلی خود، دنبال میکنند.
آسودی با اشاره به اینکه غرب به دنبال بیغیرت کردن مردان و بیعفت کردن زنهاست افزود: تبلیغ و ترویج سبک زندگی، اندیشه و فرهنگ غربی نیز در راستای هجوم فرهنگی نظام لیبرالی غربی است.
وی با بیان مصادیقی از رسوخ فرهنگ و سبک زندگی غربیها در جامعه اسلامی، عنوان کرد: تبلیغ دوستیهای خیابانی، روابط نامشروع زن و مرد و پوشش مردان و زنان از مصادیق محسوس این هجوم فرهنگی است.
معاون فرهنگی و تبلیغات سپاه تقدسزدایی را از دیگر طرحهای دشمن برشمرد و گفت: حمله به مقدساتی نظیر قرآن، ائمه(ع) و پیامبر اعظم(ص) از جمله این موارد است.
وی سیاهنمایی اوضاع جهان اسلام و جمهوری اسلامی ایران را از مسائل مورد توجه و در دستور کار استکبار جهانی و سردمداران نظام غرب دانست.
آسودی با بیان زنجیره تهاجم فرهنگی تا جنگ نرم افزود: ما در یک جنگ تمام عیار فرهنگی قرار داریم و بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و همچنین شواهد ملموس، دشمن با همه توان خود در جنگ فرهنگی و جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی حضور دارد.
وی خاطرنشان کرد: مخاطبین جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن به ترتیب اولویت جوانان، زنان و دختران و خانوادهها هستند و دشمن با بهرهگیری از تمامی ابزار و در عرصههای گوناگون به جنگ فرهنگی با انقلاب اسلامی پرداخته است.
معاون فرهنگی و تبلیغات سپاه اظهار داشت: مهمترین ابزار دشمن در جنگ نرم، هنر و خصوصا فیلم است که حقیقتا باید اهمیت و کارکرد و اثرگذاری آن را شناخت و میتوان مدعی شد که این عرصه علیرغم گذشت ۳۴ سال از عمر انقلاب اسلامی، در اختیار تفکر انقلابی نیست، البته استثناءهایی در این مسأله وجود دارد.
وی ادبیات، اینترنت و ماهواره را از دیگر عرصههای تهاجم فرهنگی عنوان کرد و افزود: حال که دشمن با تمام قوا در عرصه منازعه فرهنگی با انقلاب اسلامی حاضر است، باید پرسید آیا کارگزاران دولت و حکومت اسلامی نیز هر چه در توان دارند را در این جنگ به کار گرفتهاند؟
آسودی عنوان کرد: باید چیستی، چرایی و روشهای اعمال جنگ نرم و روشهای مقابله با آن را آموخت و بازیگران اصلی صحنههای جنگ نرم را شناخت، چراکه اگر این موارد شناخته نشود، مقابله و پدافند ما با جنگ دشمن ناقص و بیتأثیر خواهد بود.
آسودی در خش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: آمریکايیها چون دنیا را مانند فیلمهای ساخته خودشان در هالیوود میبینند، متوهم هستند، لذا دائما از تهدید نظامی دم میزنند، در حالیکه این کشور در حملات نظامی خود به کشورهای افغانستان و عراق شکست مفتضحانهای خورده است.
وی ادامه داد: آمریکا توان حمله نظامی به ایران اسلامی را ندارد و حتی با اینکه تهدیدهای رژیم صهیونیستی نیز توخالی است و در قالب جنگ روانی است، لکن خواهان متوقف شدن مواضع جنگطلبانه رژیم صهیونیستی است و همین مسأله موجب اختلاف بین سران این رژیمها شده است، اگر چه که بخشی از این دعوای زرگری جزو سناریوهای آمریکا و اسرائیل برای گذر از مقطع انتخابات آمریکاست.
معاون فرهنگی و تبلیغات سپاه با بیان اینکه موج اسلامخواهی و گرایش به تشیع در دنیا، دشمنان را وحشتزده کرده است، بیان داشت: دشمنان بر اساس همین وحشت موجود، به محور دین که نبی مکرم اسلام(ص) است، تهاجم کردهاند و اگرچه این فیلم موهن دلهای مسلمانان را آزرد، لکن موجب اتحاد فرق گوناگون مسلمین شد.
وی افزود: علیرغم فشار جامعه جهانی اسلام علیه این فیلم موهن، لجاجت دشمنان در پشتیبانی از این فیلم، نشانگر عصبیت و خصومت حقیقی آنها علیه اسلام ناب محمدی(ص) است.
آسودی با ارائه راهکارهای مقابله با جنگ نرم دشمن بیان داشت: مهمترین مطلب در موضوع مقابله با جنگ نرم این است که باید دغدغه فرهنگی داشت و آن هم دغدغهای دائمی، چراکه انسانهای بیخیال نمیتوانند حجم تهاجم دشمن را درک کنند و برای مقابله با آن اقدام نمایند.