۰
دوشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۴۲

گران قیمت ترین داروهای جهان

پیشرفت علوم و تکنولوژی باعث شده تا داروهای درمان کننده بسیاری از بیماری های صعب العلاج تولید شود. اما مکانیزم تولید و همچنین مواد تشکیل دهنده و فرمولاسیون برخی از این داروها به حدی پیچیده و پردردسر است که این داروها را تبدیل به گران قیمت ترین داروهای بازار کرده است. سلامت دات لایف این داروها را به شما معرفی خواهد کرد.
گران قیمت ترین داروهای جهان
پیشرفت علوم و تکنولوژی باعث شده تا داروهای درمان کننده بسیاری از بیماری های صعب العلاج تولید شود. اما مکانیزم تولید و همچنین مواد تشکیل دهنده و فرمولاسیون برخی از این داروها به حدی پیچیده و پردردسر است که این داروها را تبدیل به گران قیمت ترین داروهای بازار کرده است.  سلامت دات لایف این داروها را به شما معرفی خواهد کرد.
گلیبرا ( Glybera )
این دارو در سال ۲۰۱۵ به عنوان گران ترین دارو در جهان معرفی شد. هزینه این دارو بیش از ۱٫۲ میلیون دلار در سال است. گلیبرا برای بیماری خاصی به نام کمبود لیپوپروتئین لیپاز تجویز می شود.
سولیریس ( soliris )
بیماری پاروکسیسمال ناکچورنال هموگلوبینوریا موجب از بین رفتن گلبول های قرمز خون می شود که خطر عفونت و کم خونی شدید را افزایش می دهد. تنها هشت هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند. این دارو در سال ۲۰۱۵ برای هر فرد بیمار چیزی بالغ بر ۵۳۶ هزار دلار هزینه در بر داشته.
ناگلازیم ( Naglazyme )
این دارو برای درمان سندروم مارتو-لامی تجویز می شود. این سندروم باعث ایجاد زخم و بزرگ شدن بافت ها و اعضای بدن می شود. علائم شایع در این بیماری عبارت است از کوتاهی قد ، نارسایی قلبی و آسیب های مغزی ، هزینه درمان با ناگلازیم چیزی حدود ۴۸۵ هزار دلار در سال برآورد می شود.
ویمیزیم ( Vimizim )
سندروم مورکیو A ، بیماری ای است که بر اثر آن بدن توانایی اش را در تجزیه زنجیره های مولکول های قند از دست می دهد. این دارو از جمله روش های درمانی تایید شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا است که در سال برای بیمار ۳۸۰ هزار دلار هزینه دارد.
الاپراز ( Elapraze )
این دارو برای کمک به بیماران مبتلا به سندروم هانتر تولید شده و بیشتر در مردان مشاهده می شود. این بیماری فوق العاده نادر مانع تکامل و عملکرد فیزیکی مغز می شود. هزینه این دارو سالانه بیش از ۳۷۵ هزار دلار برای فرد مبتلا است.
سینریز ( cinryze )
این دارو برای درمان بیماری آنژیوادم تجویز می شود و سالانه هزینه ای بالغ بر ۳۵۰ هزار دلار برای فرد خواهد داشت. داروی سینریز ورم دست ها ، صورت و گلو را که در نتیجه آنژیوادم به وجود آمده است ، کنترل می کند.
فولوتین ( Folotyn )
برای درمان یک شکل نادر سرطان به نام لنفوم سلول T محیطی ( شکلی تند رشد از لنفوم غیر هوچکین ) استفاده می شود. درمان با این دارو ۳۲۰ هزار دلار هزینه می برد.
آکسار ( Acthr )
هزینه برآورد شده این دارو در سال ۳۰۰ هزار دلار است که داروی بسیار گرانی به حساب می آید زیرا شرکت های بیمه ای هزینه آن را پوشش نمی دهند. این دارو در درمان حمله صرع کودکان زیر ۲ سال موثر است.
میوزیم ( Myozyme )
بیماری گلیکوژنوز نوع دو آسیب های جدی به قلب و ماهیچه ها وارد می کند. این بیماری در نوزادان زیر یک سال اغلب منجر به مرگ می شود. دروی میوزیم ، که برای مبتلایان به این بیماری تجویز می شود هزینه بالغ بر ۳۰۰-۱۰۰ هزار دلار را به بیماران تحمیل می کند.
کالید کو ( Kalideco )
این دارو در درمان نوع نادری از فیبروز سیستیک در بیماران سنین ۶ سال و بالاتر کاربرد دارد. هزینه مصرف آن در سال تقریبا ۳۰۰ هزار دلار است.
کد مطلب: 84525
برچسب ها: سلامت
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *