قائم مقام شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسانجنوبی، گفت: حاشیهنشینی، اعتیاد و طلاق سه معضل اصلی جامعه معرفی شدهاند که اگر هماکنون برای برطرف کردن این معضلات چارهای اندیشیده نشود دولت در آینده باید هزینههای سنگینتری پرداخت کند.
به گزارش ایسنا، «محمد موهبتی» ظهر امروز(چهارشنبه ۲۴ دیماه) در شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بیرجند، با بیان اینکه هر سال در زمینهی مقابله با مواد مخدر برنامههای کوتاه مدتی از مرکز ابلاغ میشود، اظهار کرد: در برنامهی توسعهی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور به این موضوع توجه ویژهای شده است.
وی ادامه داد: حلقهی مفقوده مصوبات و دستورالعملهای ابلاغی کارگروه مبارزه با مواد مخدر عدم ارزیابی این مصوبات است و باید بر عملکرد دستگاههای متولی نظارت بیشتری شود.
قائم مقام شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسانجنوبی با اشاره به اینکه امسال تأکید بر اجتماعی کردن مواد مخدر شده، تصریح کرد :حاشیهنشینی، اعتیاد و طلاق سه معضل اصلی جامعه معرفی شدهاند که اگر هماکنون برای برطرف کردن این معضلات چارهای اندیشیده نشود دولت در آینده باید هزینههای سنگینتری پرداخت کند.
وجود ۱۹ هزار معتاد در خراسانجنوبی
موهبتی با اشاره به اینکه هماکنون در کشور یک میلیون و ۳۰۰ هزار معتاد داریم، افزود: از این تعداد ۱۹ هزار معتاد در خراسانجنوبی وجود دارند.
وی ادامه داد: هماکنون ۵۳ درصد معتادان این استان از مواد سنتی استفاده میکنند و بقیه به مواد صنعتی رو آوردهاند.
وی با بیان اینکه بر اساس گزارشها مرزهای خراسانجنوبی در امنیت کامل به سر میبرد و امکان ورود موادمخدر در این مرزها وجود ندارد، تصریح کرد: روز به روز آمار استفاده از مواد مخدر صنعتی در خراسانجنوبی در حال افزایش است و مهمترین راهکار در زمینهی مقابله با مواد مخدر در شهرهای استان شناسایی پاتوقهای معتادان است.
قائم مقام شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسانجنوبی، خاطرنشان کرد: از ۱۰۰ درصد کسانی که برای ترک اعتیاد به مراکز نگهداری مراجعه میکنند تنها ۲۰ درصد آنها موفق به ترک مواد میشوند که ما برای این ۲۰ درصد مرکز مهارتهای بهبود یافته را در استان راهاندزی کردهایم.
وی با تأکید بر اینکه باید توسط دولت زمینه اشتغال معتادان بهبود یافته فراهم شود، یادآور شد: باید توسط فرمانداری و دستگاههای متولی نظارت بیشتری برعملکرد مراکز ترک اعتیاد انجام شود.
اخبار اجتماعی - ایسنا