۱
۰
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۵۷

سخنگوی ستاد عارف: دغدغه طراحان مناظره امنیتی-نظامی بوده

سخنگوی ستاد انتخاباتی عارف با اشاره به نحوه برگزاری دومین مناظره هشت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: دغدغه طراحان این مناظره بیشتر امنیتی - انتظامی بوده است.×
حسن رسولی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به نظر من مناظره بر خلاف فلسفه وجودی‌اش و هدفی که مترتب بر این برنامه‌هاست، یعنی تهییج و تشویق فضای عمومی جامعه به سمت مهم‌ترین مساله روز ایران یعنی انتخابات و شور و نشاط بخشیدن به انتخابات و تلاش در جهت جذب آرای خاکستری و خاموش نه تنها نتیجه مثبتی نگرفته بلکه نتیجه عکس آن حاصل شده است.

وی افزود: من فکر می‌کنم که این مناظره‌ها تاکنون تاثیر منفی بر تحرک اجتماعی و انتخاباتی میان مردم داشته است و با توجه به فراگیر بودن رسانه ملی به نظرم فاصله آشکاری میان نتیجه و هدف این مناظره مشهود است.

رسولی تصریح کرد: به نظر می‌رسد دغدغه کسانی که این برنامه را طراحی کرده‌اند، بیشتر دغدغه‌های انتظامی - امنیتی بوده است. من به عنوان یک کارشناس امیدوارم در آخرین مناظره یعنی مناظره عصر جمعه که سیاسی است، این نقیصه برطرف شود و علامتی که به افکار عمومی داده می‌شود نشانه‌ای برانگیزاننده و تشویق کننده باشد و به افزایش مشارکت کمک کند.
کد مطلب: 32670
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *


علی
با سلام دوستان عزیزی که نظرات خود را بیان نمودید به این موضوع توجه داشته باشید که جناب آقای عارف قطعاً پایگاه محکمتری نزد قشر دانشجو، فرهنگی، هنرمند و ... دارد ولی باید توجه داشت که کدام یک از آقایان عارف یا روحانی قدرت چانه زنی بیشتری با حکومت دارند در سال 84 هم جبهه اصلاحات با 4 نامزد وارد شد که تجربه تلخ این 8 سال پیش آمد به یاد دارید که آقایان رفسنجانی، کروبی، معین و مهرعلیزاده. که اگر یک تن باقی می ماند قطعاً این اتفاق نمی افتاد و در همان دور اول رای برای اصلاح طلبان بود. اقتدارگرایان از همین موضوع استفاده کرده و بر طبل اختلاف بین اصلاح طلبان می کوبند. تصور کنید که ابتدا ریاست جمهوری بدست آقای روحانی بیفتد سپس آرام آرام اصلاح طلبان به سوی انتخاب مجلس خیز برداشته و می توانند مجلس را نیز فتح کنند لطفاً کمی آینده نگری گنید با عرض پوزش انتقادی که به اصلاح طلبان تندرو وارد است عجله آنها در سیاست است و می خواهند در همان مرحله ابتدایی کار را یکسره کنند حال آنکه سیاست یک امر تدریجی است. تو رو خدا نگذارید تجربه این هشت سال فاجعه بار تکرار شود.