۰
چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۲۱

اثرات ضد سرطانی زردچوبه

فیتو استروژنيک و آنتی اکسیدان موجود در زردچوبه موجب نابودی تومورهای سرطانی می شود.
این ماده غذایی، حاوی ماده ضد التهابی است که در توقف رشد عروق خونی تغذیه کننده تومور سرطانی نقش مهمی دارد.

کلثوم صفری کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: رنگ زرد و نارنجی زردچوبه به علت وجود آنتی اکسیدانی به نام کارکانیس، بتاکاروتن و ویتامین A است که می تواند در رفع التهابات مؤثر باشد.

وی گفت: این ماده غذایی، حاوی ماده ضد التهابی است که در توقف رشد عروق خونی تغذیه کننده تومور سرطانی نقش مهمی دارد.

این متخصص خاطر نشان کرد: همچنین زردچوبه بویژه در ترکیب با مواد موجود در گل کلم می تواند در پیشگیری و درمان سرطان پروستات مؤثر باشد.

صفری تصریح کرد: ماده فنیل ایزویتوسانات که در سبزیهایی مانند گل کلم، تره، کلم پیچ و دیگر سبزیجات یافت می شود می تواند موجب درمان سرطان شود.
کد مطلب: 32580
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *