; ?>; ?>
کامران باقریلنکرانی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: تکرار کلیشهای کارهای گذشتهها، حتی در تکرار مدیران نیز دیده میشود.
وی افزود: ما انتقاداتمان به روند مدیریتهای گذشته این است که چرا بعد از مدیران زمان اصلاحات و سازندگی به طور مجدد در صدر تصمیمگیریهای کلان کشور قرار گرفتند.
این کاندیدای عضو جبهه پایداری، تکرار گذشتهها را پاسخگوی نیازهای جامعه امروز ندانست و افزود: هر چند از گذشتهها باید درس گرفت و براساس درسهای آموخته از گذشته مشکلات را اصلاح کرد اما نباید گذشتهها را تکرار کرد که برخی از معضلات امروز ما به دلیل تکیه بر گذشته است.
وی ریشه اصلی مشکلات اقتصاد کشور را از گذشته دانست و تأکید کرد: با نگاهی عمیق به مشکلات امروز کشور میتوان نتیجه گرفت بخش مهمی از مشکلات امروز کشور به شیوه بازسازی اقتصاد کشور بعد از دوران دفاع مقدس برمیگردد.
کاندیدای جبهه پایداری با بیان اینکه مشکلات فرهنگی کشور نیز ریشه در مشکلات اقتصادی دارد گفت: مدیریت فرهنگی به کار گرفته شده بعد از دوران دفاع مقدس مشکلساز شد و این واقعیتی است که اگر از آن چشمپوشی شود به طور مجدد همان اشتباهات تکرار میشود.
به گفته وی، عدم توجه به اشتباهات گذشته باعث میشود تا کار ریشهای انجام نشده و راه حلهای اقتصادی کوتاه مدت همراه با راهکارهای ریشهای نباشد.
لنکرانی ابراز داشت: سیاست اقتصادی کشور در گذشته به صورتی بود که وابستگی کشور به نفت افزایش یافت، شکاف طبقاتی را بیشتر کرد و موضوع فرهنگ و باورها و نیز مسائل فرهنگی در جامعه را به حاشیه برد.
وزیر بهداشت دولت نهم، توجه اورژانسی به معیشت پنج دهک درآمد پایین جامعه را یکی از راه حلهای رفع مشکلات اقتصادی در جامعه دانست و بیان داشت: به این موضوع باید در ساختار و اعتبار مالی دولت، نحوه مدیریت نقدینگی و چگونگی برخورد با ارزش پول ملی به صورت ریشهای پرداخته شود.
باقری لنکرانی در ادامه، تلاش در عرصه انتخابات را بر مبنای اصل ضرورت و یک وظیفه روی زمین مانده ارزیابی و عنوان کرد: در صورت تعدد کاندیداها باید تغییرها را جستجو کرد و راه را با شعار و مسائل احساسی گم نکرد.
وی افزود: در عرصه انتخابات به حرکتی نیاز داریم که بتواند آرمانگرایی را تبدیل به برنامه عملیاتی و اجرایی کند.
به گفته وی در اتفاقات اخیر کشور، برخیها که از آنها انتظار میرفت تا پایان بر آرمانها و اصول تأکید داشته باشند برای خودشان مسائل دیگری را مهم دانستند.
باقری لنکرانی با اشاره به اینکه، در کشور این تجربه تلخ وجود دارد که هر موقعی رئیس جمهوری در پایان مأموریت خودش از هر کس طرفداری کرده است مردم به او رای ندادهاند گفت: این تجربه در کشور ما تبدیل به یک سنت تاریخی شده است.
به گفته وی، در پایان مسئولیت رئیس جمهور به جای اینکه کمک کنند فضای انتخابات فضای آرامتر و بدون جهتگیریها باشد، مداخله و اظهارنظر کردند.
این کاندیدای جبهه پایداری متذکر شد: نمیدانیم در انتخابات چه رخ میدهد اما وظیفه داریم در این صحنه به صورت کار هوشمندانه، بصیرتمند و مبتنی بر ایمان و آگاهیهای دینی خود تصمیمگیری کنیم.
لنکرانی تأکید کرد: به ما اینگونه آموزش دادند که در صحنه باید بگردیم و اصلح را پیدا کنیم و مسائلی چون وابستگیها، دوستیها و حتی ارتباط شاگرد و معلمی نباید در انتخاب جایگاهی داشته باشد.