سردارجوانی:
ایلنا: مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در واکنش به اتهامات برخی اشخاص و رسانههای فتنه و انحراف مبنی بر دخالت سپاه پاسداران در انتخابات و آنچه «مهندسی انتخابات» نامیده میشود، گفت: این احزاب سیاسی هستند که در انتخابات کاندیدا معرفی میکنند و از یک فرد حمایت میکنند. سپاه پاسداران حزب سیاسی نیست که بخواهد در انتخابات از افراد حمایت کند، لذا این نسبت ناروایی است که به سپاه میزنند که سپاه دنبال آوردن کاندیداست یا دنبال کاندیدای خاصی است.
سردار یدالله جوانی اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در طی ۳۴ سال گذشته کار ویژههایی داشته که اگر نگاهی به آنها کنیم، میتوانیم بگوییم که رسالتش را به خوبی انجام داده و توانسته است دستاوردهای انقلاب را حفظ کند. انقلاب اسلامی امروزه با اقتدار حضور دارد و به ایستادگی خودش در برابر دشمنان ادامه میدهد و مسیر خودش را با اهداف و آرمانها طی میکند.
وی افزود: سپاه موفق شده در راستای رسالت خودش با توطئهها و تهدیدها و فتنهها مقابله بکند و نظام اسلامی را که محصول این انقلاب است حفظ کند. اگر ما بیاییم ببینیم چه کسانی سپاه را در این سالها مورد هجوم قرار دادند به سه گروه برخورد میکنیم.
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه یک دسته از دشمنان بیرونی ما که آمریکاییها، اروپاییها و صهیونیستها یعنی همان دشمنان شناخته شده هستند، تصریح کرد: امروز چرا آمریکاییها و اروپاییها دنبال تحریم پاسداران، فرماندهان، شرکتها و مجموعههای سپاه پاسداران. علت این همه تحریم علیه سپاه یک جمله بیشتر نیست. آنان دلایلش ناکامی خودشان را سپاه میدانند. یعنی اگر ملت ایران توانسته ۳۴ سال توطئههای آمریکا را بشکند یکی از دلایلش را وجود سپاه میبینند و میگوید برای اینکه بتوانیم در آینده بر ملت ایران سلطه و غلبه پیدا کنیم باید این بازوی توانمند ایران را تضعیف کنیم.
وی ادامه داد: یک گروه دیگر از دشمنان ملت ما ضد انقلاب و کسانی هستند که در ۳۴ سال گذشته با ملت ایران جنگیدند که شامل منافقین، سلطنت طلبها، بهاییها و گروهکهایی که در طی سالیان مختلف به محاربه پرداختند و دست به اسلحه بردند، هستند. اینها ضربههای سختی از سپاه خوردند. آنان هم سپاه را عامل شکستهای خودشان دانستند. منافقین از سپاه خیلی ضربه خوردند. طبیعی است که آنها به سپاه هجوم بیاورند.
سردار جوانی گفت: گروه سوم هم کسانی که در جاهایی میخواستند از مسیر اصلی خارج بشوند مثل جریان دوم خرداد. از طرف این جریان شاهد هجمههای سنگینی به سپاه پاسداران بودیم. آنان به شکلهای مختلف سپاه را متهم میکردند و میگفتند که سپاه بر خلاف وصیت امام (ره) عمل میکند، سپاه بر خلاف قانون عمل میکند، گروه گرا و جناح گرا شده امام فرمودند، سپاه وارد این مسایل نشود. چرا دوم خردادیها و اصلاح طلبان این گونه سپاه را مورد هجوم قرار دادند؟ به خاطر اینکه اینها هم به دنبال خارج کردن انقلاب از مسیر اصلی خودش بودند و سپاه را مانع مهم سر راه خود میدیدند و میگفتند سپاه را باید از سر راه برداشت. دلیل این سخن هم فتنه ۸۸ بود که آنان به پا کردند، فتنه ۸۸ یک زمینه چند ساله دارد؛ مقدماتی دارد سالها برای آن کار شده بوده است. اتفاقا آنان درست کار کرده بودند؛ سال ۸۸ سپاه نقش مهمی در ناکامی این جریان داشت، البته لطف خدا و هوشمندی رهبر معظم انقلاب و بصیرت مردم بسیار مهم بود. ولی اگر سپاه به موقع و به هنگام وارد صحنه نمیشد این اغتشاشات و ناآرامیها چه پیامدهایی را به دنبال میداشت؟
وی در ادامه با اشاره به اینکه این احزاب سیاسی هستند که در انتخابات کاندیدا معرفی میکنند و از یک فردی حمایت میکنند، تاکید کرد: سپاه پاسداران حزب سیاسی نیست که بخواهد در انتخابات از یک فردی حمایت کند. این نسبت ناروایی است که به سپاه میزنند که سپاه دنبال آوردن کاندیداست یا دنبال کاندیدای خاصی است، این نسبت را نباید به سپاه داد.
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در انتخابات یک وظایفی دارد و باید به وظایفش عمل کند ما به عنوان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به کسانی که سپاه را مورد هجوم قرار میدهند اگر دلسوز هستند میگوییم که سپاه را از منظر قانون ببینند که چه جایگاهی دارد. برخیها معتقد هستند که سپاه یک مجموعه پادگانی و نظامی است یعنی جایش در پادگان است و اگر روزی دشمن حمله کرد برود با او بجنگد اینها نیست چرا چون ارتش داریم که صد در صد نظامی است و برای مقابله با هجوم دشمنان خارجی کاملا آماده است.
وی اضافه کرد: فلسفه وجودی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نگهداری از انقلاب و پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی است؛ هشت سال درگیر جنگ بودیم آنچنان سپاه در حوزه نظامی درخشید که برخیها تصور کردند که سپاه کاملا نظامی است. وقتی که در انتخابات دشمنان به دنبال این هستند که انتخابات ما را تحت تاثیر بگذارند و وقتی کلینتون آرزو میکند که انتخابات ایران به آشوب کشیده بشود، یعنی نقشه دارد. سپاه این نقشه را خنثی میکند. در بحث امنیت انتخابات دشمن به دنبال ایجاد چالش است سپاه وظیفهاش این است که امنیت انتخابات کشور را تامین کند.
سردار جوانی خاطر نشان کرد: اما اینکه بگوییم سپاه دنبال این است که از کسی حمایت میکند این طور نیست سپاه از هیچ فردی حمایت نمیکند ماموریت سپاه دفاع از یک کاندیدا نیست هیچگاه نبوده و از این به بعد هم نخواهد بود.