بنابر گزارش مهر، علی عبدالعلیزاده، با اشاره به جایگاه نخست پزشکیان در نظرسنجیهای انتخاباتی اظهار کرد: آقای پزشکیان همانند دیگر نامزدها تمام تلاش خود را برای افزایش مشارکت مردم گذاشته است و با رای خوبی بتواند به ریاست جمهوری برسد و با پشتوانه مردمی توان خدمت گذاری داشته باشد. طبق تمامی نظرسنجیهایی که رصد میکنیم بیش از ٨٠ درصد آنها نشان میدهد که آقای پزشکیان در رتبه نخست قرار دارد. من از تمامی دستگاههای دولتی، انتظامی و رسانههایی که در طول این مدت همکاری داشتهاند تشکر میکنم.
عبدالعلی زاده در این نشست اظهار داشت: خوشبختانه با تلاش همه دست اندرکاران، شورای محترم نگهبان و فرمانداران، فضای انتخابات با آرامش در حال طی شدن است و رضایت داریم و امیدوار هستیم که انتخابات پرشوری داشته باشیم.
عبدالعلی زاده گفت: رهبر معظم انقلاب همه را مکلف به برگزاری انتخاباتی باشکوه و سالم کردند. مردم به شایعات مهندسی انتخابات توجهی نداشته باشند. این اطمینان را میدهم به دکتر مسعود پزشکیان رای دهید ما هم تلاش میکنیم در زمان شمارش آرا رای شما پزشکیان خوانده شود.
رئیس ستاد مرکزی مسعود پزشکیان با بیان شبهاتی که در روزهای پایانی انتخابات مطرح میشود تشریح کرد: معمولاً رسم است وقتی به انتهای تبلیغات میرسیم شبهاتی مطرح میشود. مثلاً از کجا معلوم که انتخابات مهندسی نمیشود و صحیح برگزار خواهد شد؟ همه مسئولان و به طور ویژه رهبر معظم انقلاب همه را مکلف فرمودهاند که انتخابات باشکوه و سالمی داشته باشیم همه سعی بر این کار دارند که به خوبی انجام شود. ما هم مطمئن هستیم که انتخابات سالم و خوب برگزار میشود و مردم به آن شایعات اعتنا نکنند و برای اعلام حمایت پای صندوق بیایند.
عبدالعلیزاده با اشاره به شبهه دیگری گفت: مثلاً مطرح میشود اگر ما به نامزد خود رای بدهیم آیا در هنگام شمارش نیز همان رأیی که دادهایم خوانده میشود یا نه؟ این به خاطر اعتمادی است که در انتخابات گذشته لطمه خورده است اما مردم مطمئن باشند و رای خود به آقای پزشکیان را بنویسند و ما هم تمام پیگیریهای خود را انجام میدهیم که رای درست خوانده شود و حق به حقدار برسد. خواهران و برادران عزیزی که از نهادهای مختلفی همچون آموزش و پرورش در پای صندوقهای رای حضور دارند ما به آنها اعتماد داریم و این اطمینان را میدهیم که همان رای شما خوانده خواهد شد.
وی با اشاره به نگرانی دیگری که ممکن است در روزهای انتهایی رخ دهد تصریح کرد: ممکن است طرفداران دیگر نامزدها برای جلب توجه بیشتر متصل به اقدامات غیر قانونی و ناهنجار شوند. مثلاً ایجاد کارناوالهایی در روز ماقبل انتخابات برای اعلام حمایت از نامزد مدنظر. این از طرف مقامات ممنوع اعلام شده و ما هم از هرگونه رفتار خلاف قانون پرهیز میکنیم و اگر کسی بخواهد کار خلاف قانون تبلیغاتی برای آقای پزشکیان انجام دهد من به طور رسمی از سَمت ستاد مرکزی میگویم که مأمورین انتظامی حق برخورد با آنان را دارند و ما هیچگونه حمایتی از آنان نخواهیم کرد.
عبدالعلیزاده اضافه کرد: مسئله دیگری که مطرح میشود بحث حجاب است که یه عدهای زمزمه کردهاند که ممکن است در روزهای آخر انتخابات مثلاً چهارشنبه و پنجشنبه جمع زیادی از خانمها با اجتماع در محلی با برداشتن حجاب خود بخواهد اعلام حمایت بکند که ما این کار را قبول نخواهیم داشت. اگر به دنبال بیان اعتراضات خود هستند بهتر است در زمان دیگری و جای مناسبتری این اعتراض را انجام دهند تا دستاورد بزرگتری که امکان رسیدن به آن وجود دارد یعنی ریاست جمهوری آقای پزشکیان به حاشیه نرود.
وی با اشاره به شعار اعلام حمایت از پزشکیان گفت: برای اینکه رایهای بیشتری به سوی آقای پزشکیان سوق بدهیم شعارهایی دادیم. مثلاً در روزهای ابتدایی تبلیغات، هر شهروند یک ستاد. اکنون که به روزهای آخر میرسیم آن را تبدیل میکنیم به هر شهروند دو رای. یعنی هر شهروند هم خودش و هم کسی از خانواده و دوستان و اقوامی که مقداری از انتخابات دلگیر هستند به سراغ آنها برود و با آنها صحبت کند و به پای صندوق بیاورد. اگر آنها را مجاب کنند که رای دهند که کار ارزشمندی است و اگر متقاعد کنند که به آقای پزشکیان رای بدهند که کار مضاعفی است و جای تشکر و قدردانی از آنها دارد.
رئیس ستاد مرکزی انتخاباتی مسعود پزشکیان با بیان فضای باز و رقابتی شکل گرفته در انتخابات اظهار کرد: بههر حال ٨ تیر با تدبیر مسئولین نظام و کشور، فضای بازی برای انتخابات ایجاد شده و جنبه رقابتی گرفته است و دو جناح بزرگ کشور امکان رقابت پیدا کردهاند و مردم میتوانند با انتخاب اصلح و حضور در انتخابات، کشور را از درون مشکلات زیادی که وجود دارد عبور بدهند. رئیس جمهوری که با رای بالا بیاید و تیم خود را به سمت مذاکره برای رفع تحریم بفرستد باپشتوانه محکمی میرود و نتایج بهتری حاصل میشود.حضور پای صندوق فارغ از آنکه به چه کسی رای میدهیم، از بین ۶ نامزد یکی انتخاب خواهد شد، هر کدام انتخاب شود رئیس جمهور است یعنی رئیس همه جمهور. اگر بگویند ۶٠ درصد در انتخابات شرکت کردهاند کجا و آنکه بگویند ۴٠ درصد شرکت کردهاند کجا.
عبدالعلیزاده در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر ارزیابی شما از حضور آقای پزشکیان در مناظرات تلویزیونی گفت: ارزیابی من مثبت است و ایشان سعی کردند که شعارهای کلی نظیر حق، عدالت و پیروی از قانون را باز کنند و بیشتر توضیح دهند. بعد از هر مرحله مناظره و حتی میزگردهایی که با کارشناسان برگزار شده در نظرسنجیها دیدیدم که چند پله بالاتر رفتند و امروز هم رسیدهاند به رتبه نخست. این نشان میدهد که مردم پیام ایشان را دریافت کردهاند. طبیعی است در کشوری که مشکلات معیشتی مردم حاد است و از آن رنج میبرند، وعدههای نامزدهای ریاست جمهوری مثل بیکاری جوانان میتواند برای مردم خوشایند باشد و در به کار بردن آنها بعضاً نامزدها زیادهروی میکنند اما آقای دکتر پزشکیان از همان ابتدا گفتند که برنامهای ندارم و برای تهیه آن از کارشناسان و ذینفعان هر حوزه استفاده میکنم.
رییس ستاد مرکزی انتخابات پزشکیان بیان کرد: یک عدهای زمزمه کردند در روزهای آخر انتخابات برخی از خانمها به صورت دسته جمعی در خیابانهای پر رفت و آمد اقدام به برداشتن حجاب کنند و شعار دهند ما این اقدام را نمیپسندیم. حمایت از کاندیدا در دوران انتخابات باید در چارچوب قوانین باشد.
عبدالعلی زاده خاطرنشان کرد: برای رفع تحریمها و مشکلات کشور نیازمند نمایش قدرت مردم در انتخابات هستیم. هرکسی رئیس جمهور شود رئیس همه مردم است چه کسانی که به او رای دادهاند و چه رای ندادهاند.
وی اضافه کرد: ارزیابی شخص بنده از حضور آقای پزشکیان در مناظرات مثبت است. هدف از مناظرات کمک میکنیم مردم برنامههای ما را بهتر دریافت کنند و به مرحله تصمیم گیری برسند. در پایان هر مناظره شاهد بودیم آقای پزشکیان رتبهشان بالاتر رفته است این نشان این است که جامعه پیامهای ایشان را دریافت کرده است. هر شهروند دو رای یعنی یک نفر خودش و یک نفر هم که نمیخواست رای بدهد با خود به صندوق رای بیاورند.
عبدالعلی زاده در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با انفعال ستاد پزشکیان پیرامون اتفاقی که در میزگرد فرهنگی در خصوص فاضلی اتفاق افتاد، گفت: ما عکس العمل عاقلانه نشان دادیم و به شورای نظارت صدا و سیما نامه نوشتیم و شاکی شدیم که کارشناس منتخب صدا و سیما بحث کلی در رابطه با اخراج اساتید را منحصر به فردی که در جلسه حضور داشت کرد. این خلاف آشکار بود که عملاً توهین به نامزد هست. مجری فقط برای نوبت دادن نیست.
وی اضافه کرد: مجری باید جلوی بحث موردی را بگیرد و بگوید تخلف کرده است. باید راهنمایی کند که اجازه طرح این موضوع در آن جلسه هست یا نه. ضعف مجری هم به مسأله کمک کرد که آقای فاضلی که اعصابش به هم ریخته بود آن عکس العمل را نشان دهنده در کل نه کار کارشناس صدا و سیما درست بود نه رفتار آقای فاضلی. این واقعیت وجود دارد که ایشان باید صبوری میکرد. آقای پزشکیان خونسردی خود را حفظ کرد که معرکه جمع شود.
عبدالعلی زاده در رابطه با اینکه مهمترین رقیب پزشکیان در میان کاندیداها مدام فرد است و اینکه آیا انتخابات دو مرحلهای میشود؟ گفت: مهمترین رقیب آقای پزشکیان تا چند روز قبل آقای قالیباف بود. در نظر سنجی ها آقای جلیلی بالاتر آمدند. در روزهای آخر تبلیغات باید منتظر تحول آرا و ائتلافها بود. اینکه به مرحله دوم کشیده میشود یا نه دست مردم است. اگر مردم بیایند ما اول هستیم با چند درصد اختلاف. اگر مشارکت به ۶۰ درصد برسد بی بر و برگرد ما برنده هستیم. هر که از این به بعد مشارکت کند از طیف خاکستری است که به سایرین رای نمیدهد. اگر دور دوم رفت به معنای جدی بودن رقابت است.
وی در رابطه با اینکه انتخابات پیش رو ارتباطی با انتخابات سال ۸۸ دارد، این تحلیلها را چطور ارزیابی میکنید؟ در صورتی که ایشان منتخب مردم نباشند چه رفتاری از ایشان میبینیم؟ گفت: این مقایسه بی انصافی است. چرا با سال ۷۶ مقایسه نمیشود. این انتخابت علی رغم آرامش با شادی همراه است. در سال ۷۶ برد با تبلیغات خیابانی بود. همه سعی میکردند کف خیابان دیده شوند. روزنامهها به نسبت آن سال چه وضعیتی دارد؟ الان فضای مجازی جای آنها را گرفته.