۰
شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۵۰

قاضی‌زاده هاشمی: تلاش کردیم تا آقای مخبر به عنوان نامزد در انتخابات حضور پیدا کنند

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: ابتدا تلاش کردیم تا آقای مخبر به عنوان نامزد در انتخابات حضور پیدا کنند. اما نیامدند. بنابراین نگران شدم تا نماینده‌ای از دولت در انتخابات نماند و خواستم تا نماینده گفتمان ایشان باشم.
قاضی‌زاده هاشمی: تلاش کردیم تا آقای مخبر به عنوان نامزد در انتخابات حضور پیدا کنند

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳  با حضور درنشست خبری در خبرگزاری فارس اظهار کرد: انتخابات ۱۴۰۳ به شکل ناگهانی و با شهادت آیت الله رئیسی رخ داد. فضای این انتخابات به دلیل رخداد سریع، فرصت گفت‌وگو و پاسخگویی به شبهات را کمتر کرده است. در نبود احزاب برای معرفی افراد شایسته و اصلح، امواج سیاسی و دو قطبی‌ سازی‌ها منجر به انتخاب افراد می‌شود.  شهید رئیسی یک شخص نبود، بلکه یک شخصیت و یک رئیس جمهور تراز بود. رییس‌جمهور باید ساختار فکری جمهوری اسلامی را بپذیرد و مکتبی باشد. همچنین رییس‌جمهور منتخب باید دکترین و برنامه روشن در تمامی موضوعات مهم کشور داشته باشد.  تجربه رییس جمهور نیز حائز اهمیت خواهد بود. بنده ۲۰ سال سابقه مدیریت در کشور داشته‌ام. سلامت اقتصادی و خانواده رییس‌جمهور منتخب نیز بسیار مهم است.

وی با بیان این‌که «دست انقلاب پر است و چهره‌های حائز اهمیت در انتخابات کم نیست» افزود«:  تلاش برای انتخاب فرد اصلح باید در اولیت مردم و رسانه‌ها باشد. تلاش کردم تا کمک به مردم را تبیین کنم. از دعواهای بی‌دلیل و بی ‌خلاقی‌ها در انتخابات قبل جلوگیری کردم و این موضوع در این انتخابات یک گفتمان شده است.

وی افزود: شهید رئیسی بعد از شهید رجایی توانست یک تغییر مسیری در نظام حکمرانی کشور ایجاد کند. لازم است تا آرمان‌ها و برنامه‌های ایشان ادامه پیدا کند. برنامه تحول دولت سیزدهم تولید شده، به رهبر انقلاب عرضه شده و ایشان این برنامه را تایید کرده‌اند. از تک تک افراد کابینه دولت حمایت نمی‌کنم اما از کلیت دولت سیزدهم دفاع می‌کنم. شخصیت شهید رئیسی ایشان را ممتاز کرده است. مسئله شهید رئیسی حل مسائل مردم بود. ایشان به من بارها گفتند مدیران خوب را از جناح‌ها جدا کنیم و مدیران خوب را همچنان نگه داریم.

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اظهار کرد: فکر نمی‌کردم مجدد در انتخابات کاندید ریاست‌جمهوری شوم و فکر می‌کردم تا هشت سال در خدمت شهید رئیسی خواهیم بود. بعد از شهادت ایشان، برخی از دوستان از بنده برای حضور در انتخابات دعوت کردند. البته برخی از دوستان نیز از بنده خواستند تا کاندیدا نشوم. چرا که بنده را نخبه می‌دانستند و من را اهل دعواهای سیاسی نمی‌دانستند. ابتدا تلاش کردیم تا آقای مخبر به عنوان نامزد در انتخابات حضور پیدا کنند. اما نیامدند. بنابراین نگران شدم تا نماینده‌ای از دولت در انتخابات نماند و خواستم تا نماینده گفتمان ایشان باشم.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: شعار من با دوستان مروت و با دشمنان مداراست. یعنی همان کار که شهید رییسی مطابق قانون اساسی کشور انجام دادند. سعی دارم بدون وارد شدن به تنش و با مذاکره رهبرد ایرانی - اسلامی را پیش ببریم. شهید امیرعبداللهیان نماد روشن این موضوع بودند.

وی گفت: ان‌شالله همه عزیزان به نفع کاندیدای  اصلح کنار خواهند رفت.

وی در پاسخ به سوال دیگری گفت: اینترنت یک کالای اساسی است و خیلی از مشاغلی که با زیست مادرانه همراه است نیاز به اینترنت دارد. لازم است تا در باشگاه حکمرانی اینترنت جهان وارد شویم. زیر ساخت ‌های این موضوع در دولت سیزدهم فراهم شده است و درآمدزایی بالایی نیز دارد.

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی درباره وعده ای که پیش از این برای بورس داده بود، اظهار کرد: کسانی که به اقتصاد کلان آشنا هستند متوجه وعده بنده بر اصلاح فوری بورس هستند. اما متاسفانه برخی افراد با بازگویی این وعده قصد تخریب بنده را داشته‌اند. بازار سرمایه و بورس ارتباط مستقیم با انتظارات و اعتماد دارد. وقتی فعلان سرمایه به آینده امیدوار باشند در آن حضور پیدا خواهند کرد. همان‌طور که کوچکترین خبر سیاسی و اقتصادی در بازار بوس اثر دارد. وقتی یک دولت با سیاست ‌های غلط می‌تواند یک روزه بازار سرمایه را به نابودی ببرد آیا سه روزه نمی‌تواند آن را اصلاح کند؟ البته دوره گذشته اصلاح بورس راحت‌تر بود؛ چراکه اعتماد مردم به بورس بیشتر بود. از سوی دیگر رییس‌جمهور می‌تواند شرکت‌های خصولتی را موظف کند تا منابع خود را از بازار سرمایه خارج نکنند و از محل صندوق تثبیت بازار شروع به تثبیت بازار کنند.

وی گفت: تعهد دولت من تک رقمی کردن تورم است و ۱۳ بزنامه برای این موضوع در نظر گرفته شده است.

وی در پاسخ به سوال دیگری اظهار کرد:  ایران، ترکیه، عراق و سوریه می‌توانند خودروی مشترک تولید کنند دلیلی ندارد خودرو را فقط ایران تولید کند؛ در برخی کشورها مشترک تولید می‌شود.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: در دولت آینده من بنا به تغییر وزیر و مدیری نخواهد بود؛ چراکه عدم ثبات مشکل بزرگ کشور است. مگر اینکه شخصی خودش نخواهد در دولت حضور داشته باشد یا جامعه مدنی آن دستگاه ، فرد مورد نظر را نپذیرد. آقایان محرابیان و اوجی یکی از مدیران موفق دولت سیزدهم هستند؛ چرا که ارتباط خوبی با جوانان و اعضای صنایع مختص به خود دارند.

وی هم‌چنین گفت: کارت اعتباری و تسهیلات برای جهیزیه و مشاغل مختلف در دولت من در نظر گرفته شده است و میزان وام قرض‌الحسنه قابل توجهی نیز به زوج ‌های جوان ارائه خواهد شد.

وی با بیان این‌که «۶۳ درصد آرای ریاست جمهوری زنان هستند و زنان نقش تاثیرگذاری در راه دهی همسران و مردان خانواده خود دارند» ادامه داد:  اکثر نهضت های بزرگ ایران با حضور زنان انجام شده است.  ملاک انتخاب وزرای دولت صلاحیت‌هاست. نگاه جنسیتی به پست‌های مدیریتی نداریم و اولویتمان استفاده از جوانان است. زنان قابل اعتماد تر هستند و فساد در آنان کمتر است.

کد مطلب: 217869
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *