۰
چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۴۵

واکنش مرعشی به ردصلاحیت علی لاریجانی

حسین مرعشی گفت: ردصلاحیت لاریجانی خیلی برخلاف انتظارش بود؛ هماهنگی های لازم را قبل از ثبت نام کرده بود ولی بی نتیجه بود.
واکنش مرعشی به ردصلاحیت علی لاریجانی
به گزارش مردم سالاری آنلاین، حسین مرعشی، دبیر حزب کارگزاران سازندگی، در گفتگویی تفصیلی به بیان نکاتی درباره نامزدی پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری، ردصلاحیت لاریجانی و جهانگیری، احتمال رقابت‌ها میان پزشکیان و قالیباف و ... پرداخته است.

بخشی از گفتگو او را در ادامه به نقل از جماران می خوانید؛

* شرایط کنونی با هیچ کدام از دوره های دیگر قابل مقایسه نیست. انتخابات ۱۴۰۳ الگوی جدیدی خواهد داشت.

* هیچ تصمیمی از دولت آقای پزشکیان بیرون نخواهد آمد که عامه مردم ضرر کنند؛ مراقبت کافی خواهد داشت.

* شاید نخبگان رنجش هایی برایشان پیش بیاید، اما عامه مردم از سیاست های آقای پزشکیان لطمه نخواهند خورد.

* ردصلاحیت لاریجانی خیلی برخلاف انتظارش بود؛ هماهنگی های لازم را قبل از ثبت نام کرده بود ولی بی نتیجه بود.

* انتظار داریم افرادی که ردصلاحیت شدند مشابه آقای جهانگیری موضع گیری کنند.

* برای بعضی از دوستان انتخابات زمانی مهم است که خودشان تایید شده باشد. اگر تایید شده باشند خیلی مهم است، اگر رد شده باشد انتخابات مهم نیست و می روند خانه شان می نشینند. انتظار داریم که دوستان این خصلت را تغییر دهند و همه متحد وارد شوند و همراهی کنند با ملت ایران.

* {در واکنش به اولین سخنان پزشکیان به عنوان نامزد انتخابات ۱۴۰۳ در برنامه تلویزیونی}: حرف روشن آقای پزشکیان ارجاع به کارشناسی بود.

* از این جهت به نظر من حرف درستی بود. ایشان گفت من قرار نیست به کارشناس ها جهت بدهم، کارشناس ها قرار است به من جهت دهند.

* اگر رئیس جمهوری تسلیم نظرات کارشناسی باشد کشور در مسیر بهبود قرار می گیرد.

* یکی از مشکلاتی که معمولا تکرار شده هر دولتی آمده، گفته قبلی اشتباه کرده است.

* آقای پزشکیان اولین کاندیدای ریاست جمهوری است که در قامت تخریب گذشته برنیامده است؛ این مثبت است.

* پزشکیان می گوید این برنامه است، اگر خوب است پیاده اش می کنیم. اگر هم خوب نیست کارشناسانه آن را تغییر می دهیم. همه چیز گذشته را نفی نکرد.

* آنچه در کشور اتفاق می افتد متعلق به دولت نیست، متعلق به مردم است. این خصلت بدی است که به خاطر رای جمع کردن بیاییم و همه گذشته را نفی کنیم.

* افکار عمومی بحث‌های تهاجمی و انتقادی را می‌پسندند؛ برای کسی که می‌خواهد کشور را اداره کند این کفایت نمی‌کند، مضر می‌شود

* ما باید افکار عمومی را عادت دهیم که به افراد نه بر اساس گفته های تلویزیونی و بر اساس سابقه شان قضاوت کنند و متوجه تفاوت ها شوند.

* موضوع «انتخابات»، موضوع آقای پزشکیان، موضوع اصلاح طلبان، موضوع تحول خواهان نیست، موضوع «مردم» و قدرتنمایی مردم است.

* کاملا قابل پیش بینی بود که حتی اگر انتخابات در سال 1404 برگزار می شد حتما آقای قالیباف رقیب آقای رئیسی می شدند.

* محرز بود که آقای قالیباف اول رئیس مجلس خواهد شد، از موضع رئیس مجلس وارد انتخابات ریاست جمهوری خواهد شد. امید هم دارند که آقای قالیباف رئیس جمهور آینده ایران شود، مگر اینکه مردم صحنه را عوض کنند.

* رقابت بین قالیباف و پزشکیان است.

* آقای جلیلی تا آخر ادامه می دهد، ولی رای آور نیست.

* دیدگاه مردم با سال ۱۴۰۰ فرق کرده است؛ فهمیدند که دولت اصولگرا نتوانست هیچ یک از مسائل را حل کند.

* خیلی ها در ۱۴۰۰ می گفتند که اجازه بدهید که قوه مجریه در دست اصولگرایان باشد مسئله تحریم ها را حل می کنند، اف ای تی اف را حل می کنند؛ اگر کار دست خودشان باشد اجازه می دهند که نخبگان فعال باشند؛ ولی اتفاق نیفتاد. همه ابزارها در اختیار یک جناح قرار گرفت، اما هیچ کدام از مسائل حل نشد.

* مردم ایران دیدگاهشان متفاوت شده؛ فکر می کنم مردم علاقه مند هستند که در ۱۴۰۳ قدرت خودشان را به رخ بکشند.

* آقای پزشکیان باید همانی که هست ظاهر شود. شخصا نمی پسندم که کاندیدای ریاست جمهوری دوپینگ کند و بیاید حرف دیگران را بزند.

* توصیه من به آقای پزشکیان این است که خودش ظاهر شود، در تلویزیون، در اجتماعات.

* هیچ چیز بهتر از اصالت نیست؛ آقای پزشکیان اگر به اصالت های خودش پایبند باشد خداوند کمکش می کند، قلوب مردم ایران به سمت او هدایت می شود و انشاءالله کارساز خواهد بود.

* گاهی اوقات می گویند رئیس جمهور هر کس بشود چه فرقی می کند. خیلی ساده است؛ جریان اصولگرا که همه قدرت کشور را در اختیار دارد، اگر ریاست جمهوری مهم نیست، چرا اینقدر تلاش می کند این کرسی را هم بگیرد؟

* علیرغم همه آنچه بر سر این نهاد موثر آمده، هیچ نهادی به اندازه انتخابات اثرگذار باقی نمانده است.

* نهاد انتخابات اهمیتش به اهمیت مردم برمی گردد. صندوق های رای از نظر من هنوز بهترین ابزار در اختیار مردم هستند و مردم می توانند در انتخابات قدرتشان را به رخ حاکمان بکشند.

*آقای خاتمی بیانیه ای دادند و صریح گفتند که از کاندیدایی که جبهه اصلاحات از او حمایت کند در انتخابات حمایت می کند. ایشان حرفشان را از قبل از بررسی صلاحیت ها زدند. فکر نمی کنم آقای خاتمی آن مسیر را ادامه ندهند؛ به نظر من آقای خاتمی از موضع خود عقب نمی نشیند.

کد مطلب: 217713
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *