وی خاطرنشان کرد: در خصوص ۱۹ حوزه انتخابیه باقیمانده انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز جلساتی داشتیم، جمعبندیهای نهایی صورت گرفت و در نهایت صحت انتخابات در تمامی حوزههای انتخابیه به ترتیب زیر به تایید شورای نگهبان رسید.
۱۹ حوزه انتخابیه که صحت انتخابات در آنها به تایید رسید، عبارتند از:
استان تهران
۱. پاکدشت
۲. دماوند و فیروزکوه
۳. رباط کریم و بهارستان
۴. شهریار، ملارد و قدس
۵. ورامین، پیشوا و قرچک (به استناد ماده ۶۵ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و بررسی گزارشات و اسناد واصله صلاحیت نفر اول رد شد و نفر دوم و سوم حوزه انتخابیه به مرحله دوم راه یافتند.)
استان خوزستان
۶. اهواز، باوی، حمیدیه و کارون
۷. آبادان
۸. اندیمشک
۹. ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون
۱۰. بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بخش جولکی
۱۱. بهبهان و آغاجاری
۱۲. خرمشهر
۱۳. دزفول
۱۴. دشتآزادگان و هویزه
۱۵. رامهرمز و رامشیر
۱۶. شادگان
۱۷. شوش و کرخه
۱۸. شوشتر و گتوند
۱۹. مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتگل (با توجه به اختلاف نزدیک آراء نفر اول و دوم حوزه انتخابیه، پس از بازشماری کامل تمامی صندوقهای اخذ رأی، با جابهجایی نفر اول و دوم، آقای رضا جباری به عنوان منتخب در این حوزه مشخص شد)
سخنگوی شورای نگهبان همچنین از حضور مردم پای صندوقهای رای و از تمامی دستاندرکاران برگزاری انتخابات اعم از عوامل اجرایی، نظارتی، امنیتی و انتظامی قدردانی کرد و خطاب به منتخبان و همچنین کسانی که رای کافی به دست نیاوردند، گفت: آنچه برای ما در نظارت بر انتخابات مهم بود، رای و اراده مردم بود تا نتایج اعلامی بر اساس تکتک آرایی باشد که مردم به صندوق ریختند.
وی تاکید کرد: همه باید پایبند به قانون باشیم و در آستانه عید نوروز مصالح مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران را مورد توجه قرار دهیم.
دکتر طحاننظیف همچنین در پاسخ به پرسشی درباره برگزاری مرحله دوم انتخابات اظهار داشت: طبق قانون، وزارت کشور باید زمان برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی را پیشنهاد دهد که این وزارتخانه روز ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ را پیشنهاد داد.
وی افزود: ما در شورای نگهبان بررسیهای لازم را انجام دادیم و با برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس در روز ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ موافقت شد. ضمن اینکه با موافقت شورای نگهبان، انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه که یکی از آنها نیز تهران است، بهصورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.