وی افزود: برای به وجود آمدن برانگیختگی انتخاباتی در سطح جامعه زمان خیلی محدودی باقی مانده است و شاید نتوان به میزان دوره های قبل مشارکت مردم را افزایش داد. البته در همین زمان محدود نیز می شود اقداماتی کرد تا برخی بهانه های عدم حضور مردم پای صندوق های رأی رفع شود.این تحلیلگر مسائل سیاسی یادآور شد: هم اکنون بسیاری منتظر اعلام نظر نهایی شورای نگهبان در موضوع بررسی صلاحیت نامزدها هستند. برخی معتقدند هیأت های نظارت خیلی ها را تأیید صلاحیت کردند و شورای نگهبان نیز خیلی های دیگر را تأییدصلاحیت خواهند کرد اما فکر می کنم وقتی جامعه دچار یأس و درخود فرو رفتگی است، معلوم نیست بتوان با تأییدصلاحیت اعلامی در بهمن ماه شوکی به بدنه جامعه وارد کرد.
وی ادامه داد: جامعه دچار خمودگی شده است، این امکان وجود ندارد که ظرف مدت کمی بتواند خودش را ریکاوری کند. از طرف دیگر دولت هیچ نشانه ای از خود بروز نمی دهد که از روی کارآمدن یک مجلس قوی استقبال می کند چون هم اکنون به همین مجلس همراه نیز انتقاد دارد. به نظر می رسد دولت دنبال یک مجلس ضعیف تر از خودش است که نتواند برایش دردسر درست کند.
این فعال مطبوعاتی با بیان اینکه علائم جامعه تداعی گر یک انتخابات پرشور نیست، درباره تحرکات مجموعه های سیاسی اظهار کرد: گروه های اصولگرا همچون شورای وحدت، شورای ائتلاف و پایداری انتخابات را جدی گرفتند. آقای قالیباف خیلی فعال است که بتواند در مجلس بعدی نیز رئیس شود. در مجموع این دوره رقابت درون اردوگاهی را بیشتر شاهد خواهیم بود.