۰
جمعه ۶ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۲۰:۱۳

 بنزین کمیاب شد؟

کمبود سوخت در ۷۲ ساعت گذشته در برخی از جایگاه‌های سوخت استان مشاهده شده که به گفته مسئولان شرکت‌های پخش فرآورده نفتی ساری و چالوس، علت اصلی آن ترافیک سنگین مسافران تابستانی و تاخیر در انتقال کانتینرهای سوخت به جایگاه‌هاست.
 بنزین کمیاب شد؟
به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از تجارت نیوز،در روزهای اخیر در مناطق مرکزی و غربی مازندران از جمله شهرستان‌های آمل، محمودآباد و نور، تعطیلی برخی از جایگاه‌های سوخت و طولانی شدن صف‌های بنزین در جایگاه‌های دیگر منجر به خوراک رسانه‌ای شد که برخی شبکه‌های مجازی آن را به افزایش قیمت و برخی دیگر به کمبود بنزین ربط دادند.

برخی شهروندان نیز با تهیه تصاویری از ترافیک خودرویی در جایگاه‌ها از تعطیلی برخی مراکز حکایت کردند که البته از سوی مسئولان نیز تایید شد؛ اما با این وجود اغلب شبکه‌های مجازی این مساله را ناشی از کمبود سوخت عنوان کردند که البته تقریبا تفسیری از واقعیت بود.

به گفته مسئولان شرکت‌های توزیع پخش فرآورده‌های نفتی ساری و چالوس به عنوان دو نهاد تامین کننده سوخت جایگاه‌های توزیع، علت اصلی ازدحام سنگین در مقابل مراکز توزیع تاخیر در به مقصد رسیدن تانکرهای حامل سوخت به خصوص بنزین بوده است.

مسئولان این اتفاق را ناشی از حضور مسافران در شهرهای غربی و مرکزی دانسته که عملا مانع از ارسال سریع سوخت شده و زنجیره توزیع در مرکز و غرب استان را با اختلال مواجه کرده است.

افزایش ۵۰ درصدی مصرف بنزین

روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه چالوس در اطلاعیه‌ای با بیان اینکه حجم مسافرت‌ها به مازندران بخصوص در مناطق غربی در مرداد ماه به شدت افزایش یافته است گفت: با توجه به حجم بالای مسافر واقامت طولانی آنان تقریبا تمامی روزهای هفته با ترافیک جاده‌ای مواجه هستیم.

این اطلاعیه می‌افزاید که همچنین مصرف بنزین در غرب استان چشمگیر است و در حال حاضر شرایط پیک را سپری می‌کنیم که مصرف بنزین نسبت به مواقع عادی افزایش ۵۰ درصدی دارد.

علاوه بر افزایش مصرف سوخت در زمان پیک مسافر، ترافیک جاده‌ای سبب کند شدن حرکت نفتکش‌ها شده است که توزیع سوخت را با مشکل رو به رو می‌کند.

این اطلاعیه به چندین برابر شدن زمان ارسال محموله‌های سوختی به دلیل ترافیک سنگین اشاره و ادامه می‌دهد که در حال حاضر در برخی شهرستان‌ها ارسال سوخت حدود ۱۰ ساعت طول خواهد کشید.

در ادامه این مطلب شایعات مبنی بر کمبود سوخت غیرواقعی و کذب عنوان شده و می‌افزاید: در حالت عادی هیچگونه مشکلی برای تامین سوخت وجود ندارد، و اکنون نیز تقریباً تمامی جایگاه‌های فعال و محموله‌های در حال سوخت رسانی به شبکه هستند.

روابط عمومی شرکت پخش فراورده‌های نفتی منطقه چالوس از مردم خواست به دلیل شرایط گردشگر پذیری استان در ایام پیک مصرف، با خودداری از استفاده انفرادی و تک سرنشین از خودروهای شخصی، و خودداری از ترددهای غیر ضروری به آرام کردن شرایط کمک کنند.

مشکلی در زنجیره توزیع و تامین جایگاه‌های سوخت بخش مرکزی مازندران وجود ندارد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری نیز در خصوص علت این اتفاق در شهرهای مرکزی مازندران گفت:حجم بالای مسافر سبب طولانی شدن صف سوخت گیری در برخی از پمپ بنزین‌ها شده است.

سبحان رجب پور ادامه داد: به علت حجم بالای مسافران در مازندران میزان مصرف بنزین در این استان نیز افزایش داشت که همین امر سبب اتمام سوخت در برخی از جایگاه‌ها شد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری حاصل این اتفاق را از مدار خارج شدن برخی از جایگاه‌های سوخت و ترافیک در برخی دیگر عنوان کرد و گفت: فاصله زیاد این جایگاه‌ها با مراکز پخش فرآورده‌های نفتی و ترافیک جاده‌ای منجر به اختلال در زنجیره توزیع شد که خوشبختانه طی امروز خوراک تمامی جایگاه‌ها تامین و به مدار بازگشتند.

رجب پور تاکید کرد: هیچگونه مشکلی در زنجیره توزیع و تامین جایگاه‌های سوخت در قسمت مرکزی وجود ندارد و در حال حاضر تمامی جایگاه‌ها در مدار قرار دارند.

وی از مردم خواست به علت افزایش مصرف سوخت در استان از تردد با ماشین‌های تک سرنشین خودداری و حدالامکان از ناوگان‌های عمومی برای حمل و نقل استفاده کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران نیز امروز اعلام کرد که برابر آمار به دست آمده طی چهار ماه نخست سال جاری بیش از ۳۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تردد از انواع وسایل نقلیه درسطح محورهای این استان به ثبت رسیده که حدود ۲۰ درصد از تردد کل کشور را به خود اختصاص داده و از این لحاظ مازندران در رتبه دومین استان پرتردد کشور قرار گرفته است.

حسن جهانیان به آمار تردد ثبت شده ازمحورهای مواصلاتی استان مازندران با استان‌های مجاور اشاره و بیان کرد: طی چهار ماه نخست سال جاری از مبادی و مقاصد ورودی و خروجی استان بیش از ۳۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تردد انجام شده که این میزان درمقایسه با مدت مشابه سال گذشته، بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته است.

کد مطلب: 199998
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *