رضایی در این زمینه افزود:امکان اینکه ۹۰ هتل مشابه در مکه و مدینه پیدا کنیم، امکانپذیر نیست به همین دلیل اختلاف سطح و کیفیت هتلها باعث اختلاف قیمت شده است اما به جز موضوع اسکان، سایر خدماتی که به حجاج ارائه میشود، یکسان است.
معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره تدابیر اندیشیده شده درباره انتقاداتی که سال گذشته از سوی برخی زائران درباره تغذیه مطرح شده بود، گفت: سعی شده به ذائقههایی که در کشور وجود دارد توجه شود به هرحال، استانها و شهرستانها با ذائقهها و سلیقههای متفاوتی غذا میل میکنند اما سعی کردهایم غذاهایی که برای عمومیت قابل سرو باشد، طبخ کنیم.رضایی ادامه داد: حدود ۶۰۰ آشپز و سرآشپز ایرانی و بعضاً محلی، در اختیار آشپزخانههای مرکزی هستند؛ ۴ آشپزخانه مرکزی و صنعتی نیز در اختیار سازمان حج و زیارت در عربستان است که غذا را به صورت متمرکز طبخ و توزیع میکنند.