درودی در ادامه با بیان اینکه عملیات حج ۱۴۰۲ از ۸ ماه قبل آغاز شده است، خاطرنشان کرد: هماهنگیهای لازم برای انتخاب کادر درمان، تهیه دارو و هماهنگی با طرف سعودی از جمله اقداماتی است که در این چند ماه انجام شده است.وی در ادامه گفت: داروی لازم برای حدود ۸۶ هزار زائر حج امسال خریداری، تهیه و به عربستان ارسال خواهد شد.
معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر ادامه داد: با توجه به اینکه امسال سن زائران حج بالا است، اولویت با اعزام زائران بود و کادر پزشکی اعزام شونده کمتر شدند.درودی ادامه داد: ورود کلیه داروهای مخدر به عربستان ممنوع است؛ اما زائرانی که بیماری مزمن مثل بیماری قلبی، فشارخون، دیابت، تیروئید و غیره دارند حتماً داروهای خودشان را به همراه داشته باشند و نسخه خود را به صورت انگلیسی از پزشک خود دریافت کنند تا مشکلی برای آنها پیش نیاید.
معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت که در یک برنامه تلویزیونی سخن میگفت، توضیح داد: بر اساس فارماکوپه دارویی ۴۲۵ قلم دارو تهیه و آماده ارسال به عربستان است.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، درودی با اشاره به اینکه برای حج امسال ممنوعیت اعزام برای حدود ۲۰۰ زائر اعلام شده است، توضیح داد: ممنوعیت اعزام به دو صورت موردی و مطلق است. منع اعزام موردی به این صورت است که فرد مشکلی دارد که امکان برطرف شدن آن در سال آینده وجود دارد و میتواند سال بعد به حج مشرف شود ولی منع مطلق به دلیل شرایطی است که زائر داراست و حتی در سال های آینده هم نمیتواند به حج اعزام شود.