وی ادامه داد: ایشان بلافاصله بعد از آن اتفاق در اوایل اسفندماه سال گذشته پیشبینی کرده بود که در منطقه ایذه نیز یک زلزله بزرگ اتفاق خواهد افتاد در حالی که چنین زلزلهای رخ نداد.
استاد پژوهشکده زلزلهشناسی تصریح کرد: متدالوژی وی ربطی با علم زلزلهشناسی ندارد و از دادهها و رخداد زمینلرزهها و گسلها استفاده نمیکند و براساس سیارات و کره ماه موقعیتسنجی کرده و در یک موقعیت خاصی ظاهرا پیشبینی میکند که در کدام نقطه زلزله اتفاق میافتد. ضمن اینکه این کار ربطی به علم زلزلهشناسی ندارد نکته دیگر این است که نتایج پیشبینیهای آن نیز اکثرا غلط است و صرفا پیشبینی صحیح او یک تک مورد بوده است.
زارع تصریح کرد: در دنیا هیچ امکانی برای تعیین زلزله در زمان کوتاه نداریم و حتی اگر یک ساعت دیگر زلزله بیاید ما سند یا شاهدی نداریم که بتوانیم آن را قبل از وقوع پیشبینی کنیم.
وی یادآور شد: اینکه در مناطق مختلف کشور زلزلههایی به وقوع میپیوندد مانند خوی که از شهریور سال 1401 تاکنون بارها لرزیده و تاکنون نیز 6 لرزه با بزرگی 5 و 6 این منطقه را لرزانده است، اما حتی برای خوی و استان آذربایجان غربی هم ما شاهدی نداریم که اعلام کنیم که یک هفته یا دو هفته دیگر یک زلزله اتفاق میافتد.
استاد پژوهشکده زلزلهشناسی خاطرنشان کرد: البته با توجه به فعالیتهای لرزهای که در گسلها مشاهده میشود میتوانیم در خصوص زلزله تخمین بزنیم اما نمیتوانیم روز مشخصی را برای وقوع آن در نظر بگیریم.