سیصدوسیونهمین نشست حافظانه مرکز حافظشناسی-کرسی پژوهشی حافظ به موضوع بررسی و نقد کتاب "فرهنگ مردم شیراز در دوره سعدی و حافظ" اختصاص یافت.
سیصدوسیونهمین نشست حافظانه با موضوع بررسی و نقد کتاب "فرهنگ مردم شیراز در دورهی سعدی و حافظ" عصر یکشبنه 27 تیر به صورت مجازی و با امکان حضور همه علاقهمندان فرهنگ و ادب ایران و شیراز برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، در این نشست که با حضور مؤلفان کتاب "فرهنگ مردم شیراز در دوره سعدی و حافظ" برگزار خواهد شد، دکتر محمدرضا صرفی، استاد دانشگاه کرمان به عنوان نامی شناختهشده در حوزهی پژوهشهای فرهنگ عامه و دکتر فهیمه حیدری، پژوهشگر، این اثر، سخنرانی خواهند داشت.
این اثر مکتوب، بیانگر گوشهای از فرهنگ مردم شیراز در قرن هفتم و هشتم بوده و به همت دکتر فرزانه معینی، دکتر مدینه کرمی، دکتر انسیه هاشمی قلاتی و دکتر ابراهیم اکبری تألیف شده است.
کتاب "فرهنگ مردم شیراز در دورهی سعدی و حافظ" یکی از کتابهای مجموعهی یازده جلدی "دو سده سخنوری" به شمار میرود که سال 1398 به سرویراستاری دکتر کاووس حسنلی منتشر و در بیستوپنجمین جایزهی کتاب سال اصفهان در بخش فرهنگ عامه، به عنوان اثر برگزیده، انتخاب و معرفی شد.
به گزارش ایسنا، سلسلهنشستهای علمی مجازی مرکز حافظشناسی-کرسی پژوهشی حافظ، با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، مدیریت فرهنگی و مرکز پژوهشهای زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز بر بستر فضای مجازی و در نشانیهای صفحه رسمی مرکز حافظ شناسی به نشانی @hafezstudiescenter و آپارات به نشانی https://www.aparat.com/farhangi.shirazu/live، قابل دسترسی است.