استاندار مرکزی گفت: رفع موانع تولید و پشتیبانی از کارآفرینان منجر به قطع وابستگی به خارج از کشور شده و خودکفایی را به همراه خواهد داشت.
سیدعلی آقازاده چهارشنبه اول اردیبهشت ماه در جلسه بررسی مشکلات شرکت تولیدی محارسازان آریا که با حضور جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: کارآفرینان و کارگران این شرکت با تلاش و اهتمامی که دارند در صدد هستند تا کشور را از وابستگی به صنعت رنگ رها کنند.
وی با تاکید بر اینکه رنگ یک کالای استراتژیک است و در خصوص این محصول در گذشته وابسته به خارج از کشور بودیم، اظهار کرد: در سالیان گذشته رنگ مورد نیاز ایران از کشورهایی نظیر چین اروپا و هند وارد میشد اما امروز با تلاش دست اندرکاران این صنعت از جمله فعالان صنعت رنگ در شرکت محارسازان آریا این صنعت توانسته است کشور را به خودکفایی رسانده است.
استاندار مرکزی تولید رنگ آستر خودرو در این واحد تولیدی را یک کار جدید و نوآور بیان کرد و افزود: همینقدر که بتوان رنگدانههای مورد نیاز را که محصول پایهاش در ایران مانند صنایع پتروشیمی و معادن تولید میشود مدیریت کنیم در واقع حلقه مفقوده را با بهره گیری از علم مهندسان بومی در این شرکتها پیدا کرده ایم که میتوان آنرا به تولید نهایی رساند.
وی با اشاره به آماده شدن زیرساختهای این شرکت برای تولید انبوه رنگ به عنوان یک کار بزرگ در استان و کشور اظهار کرد: حمایت از تولید در سال ۱۴۰۰ می تواند در سال تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها، موانع را کنار زد و خوشبختانه در ابتدای سال جدید جهش در تولید در این واحد تولیدی به خوبی دیده می شود و با حمایت و برطرف کردن موانع تولید در آن شتابان خواهد شد.
آقازاده با اشاره به مشکل نقدینگی برای اجرای طرح توسعه این واحد صنعتی و تولیدی گفت: اخذ تسهیلات یک کار دشوار است اما با پیگیری گروه اقتصادی استان مرکزی اعم از معاون اقتصادی استانداری، رییس سازمان صمت و مدیر کل کار راه برای توسعه این مجموعه تولیدی باز می شود.
وی با اشاره به اینکه این شرکت نزدیک به هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد، افزود: البته دو هزار میلیارد تومان هزینه راه اندازی طرح توسعه رنگ آستر خودرو است و امیدواریم ظرف دو ماه آینده توافق دریافت این تسهیلات صورت گیرد.
امام جمعه ساوه نیز گفت: در سال تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها باید موانع پیش روی صنعت را به صورت میدانی بررسی و برطرف کرد.
حجتالاسلام سید ابراهیم حسینی افزود: تلاش در تولید به نوعی یک جهاد مقدس به شمار می رود و برای مقابله با جنگ اقتصادی باید جهادگونه تلاش کرد.
وی با تاکید بر اینکه جهش تولید و رسیدن به خودکفایی و توسعه اقتصادی بهترین مرگ بر آمریکاست، اظهار کرد: همه مسئولان و مردم باید با اهتمام جدی در تحقق شعار سال تلاش کنند.
مدیر عامل شرکت تولیدی محارسازان آریا نیز با اشاره به اینکه صنعت رنگ اتومبیل در ایران در گذشته یک صنعت وارداتی بود، گفت: در سایه پشتکار و تلاش فعالان صنعت رنگ در ایران ظرف ۲۵ سال گذشته رنگ اتومبیل به ویژه در صنعت رنگهای متالیک و صدفی تولید شد که این نوع رنگها در دنیا تکنولوژی خاص خود را دارد.
نادر میلانی به نقش تاثیرگذار مدیران و کارگران در صنعت رنگ اتومبیل اشاره کرد و با بیان اینکه در حال حاضر نسل دوم بنیانگذاران صنعت رنگ خودرو در کسوت مدیریتی فعال هستند، اظهار کرد: با وجود مشکلاتی که پیش روی صنعت رنگ وجود دارد اما این صنعت در کشور روز به روز پویاتر و پر رونق تر از گذشته فعالیت دارد و آثار و برکات آن به خوبی مشهود است.
وی در ادامه گفت: در سایه مدیریت و برنامه ریزی می توان صنعت را توسعه داد و با دنیا در رقابت قرار گرفت و سربازان صنعت رنگ کشور به ویژه صنعت رنگ اتومبیل تمام تلاش خود را برای دست یابی به خودکفایی و عدم وابستگی به خارج بکار بسته و در این مسیر نیازمند حمایت مسئولان هستند.