۰
پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۴۶

افزایش مصدومان زلزله سی سخت

بعد از زلزله نسبتا شدیدی که ساعات پایانی چهارشنبه ۲۹ بهمن شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند و علاوه بر خسارات زیادی که به ساختمان ها و ابنیه در این مناطق وارد کرد موجب مصدوم شدن تعدادی از شهروندان شد، امدارسانی به زلزله زدگان به سرعت آغاز شد و در شرایطی که بارش برف هم در دنا شروع شده با شدت بیشتری این امدارسانی انجام می شود.
بعد از زلزله نسبتا شدیدی که ساعات پایانی چهارشنبه ۲۹ بهمن شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند و علاوه بر خسارات زیادی که به ساختمان ها و ابنیه در این مناطق وارد کرد موجب مصدوم شدن تعدادی از شهروندان شد، امدارسانی به زلزله زدگان به سرعت آغاز شد و در شرایطی که بارش برف هم در دنا شروع شده با شدت بیشتری این امدارسانی انجام می شود.

پیگیری رئیس جمهور از وضعیت زلزله زدگان سی سخت/ تا پایان اسکان مردم در سی سخت مستقر هستم
به گزارش ایسنا، استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: رئیس جمهور و هیات دولت از جمله معاون اول رئیس جمهور، وزیر کشور، رئیس دفتر ریاست جمهوری و دیگر مسئولان کشوری در تماس های مکرر پیگیر خدمات رسانی خوب به زلزله زدگان سی سخت هستند.
حسین کلانتری در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده شهرستان دنا، اظهار داشت: شب گذشته تیم ویژه اعزامی جمعیت هلال احمر کشور شامل معاون عملیات امداد و نجات هلال احمر، معاون منابع و نیروی انسانی جمعیت هلال احمر وارد سی سخت شدند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، افزود: تا ساعاتی دیگر نیز تیم های ارزیاب و امداد و نجات ویژه از کشور و ۴ استان همجوار ( استان‌های معین) به استان و شهر زلزله زده سی سخت و روستاهای اطراف آن اعزام خواهند شد.

کلانتری تصریح کرد: بارش شدید باران و برف و برودت هوا کار امداد رسانی به زلزله زدگان را دشوار کرده و سبب کندی عملیات شده است.
وی گفت: با وجود این وضعیت جوی نامساعد و سرمای شدید خدمات رسانی دستگاه های امدادی و خدمات رسان، نیروهای پزشکی و نیروهای عضو ستاد مدیریت بحران با قوت ادامه دارد و به صورت پررنگ در مناطق زلزله زده حضور دارند و به مردم کمک می کنند.
کلانتری از تمامی دستگاه های خدمات رسان و امدادی و گروه های پزشکی و اعضای ستاد مدیریت بحران خواسته که تا پایان عملیات در کنار مردم سی سخت حضور داشته باشند و با تمام تجهیزات و خدمات به آن ها خدمات رسانی کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: تمامی امکانات و تجهیزات موجود در استان برای امداد رسانی و خدمات دهی به زلزله زدگان سی سخت بسیج شده است و نیروهای امدادی و خدمات رسان به همراه دیگر مسئولان تا پایان عملیات پای کار هستند.
وی افزود: بنده به طور تمام وقت در شهر سی سخت و در کنار مردم زلزله زده خواهم بود و از هیچ کمک و خدمتی به این مردم قدرشناس دریغ نخواهم کرد.
حجم خسارت زلزله در سی سخت بسیار بالاست/۶۳ نفر مصدوم شدند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: زمین لرزه سی سخت تاکنون ۶۳ مصدوم برجای گذاشته است.
 حسین کلانتری در گفت و گو زنده با بخش خبر ۱۴ شبکه یک، اظهار داشت: از مجموع ۶۳ مصدوم تاکنون ۲۵ نفر به بیمارستان منتقل شده و بقیه توسط کادر درمان در سی سخت مداوا شدند.
نماینده عالی دولت در استان، ابراز کرد: به محض وقوع زلزله وارد شهر سی سخت شدیم و اردوگاه  اسکان اضطراری در این شهر راه اندازی شد.
کلانتری با تاکید بر اینکه خسارت جدی است میزان آسیب به منازل را بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد عنوان کرد.
کلانتری گفت: چادر و اقلام امدادی تحویل مردم خواهد شد.
وی افزود: اکیپ‌های امدادی در حال ورود به سی سخت است، اما خسارت بالاتر از حد تصور است.
کلانتری با تاکید بر اینکه بارش باران و شرایط جوی امدادرسانی را با مشکل رو به رو کرده است، گفت: وضعیت مردم زلزله زده را به شکل میدانی رصد کرده و پیگیر نیازهای آن ها هستیم.
وی خاطرنشان کرد: اقلام امدادی از جمله چادر، پتو و بسته‌ های امدادی بین مردم در حال توزیع است‌.

۱۴ هزار نفر تحت تاثیر زلزله سی‌سخت قرار گرفته‌اند/لزوم ایجاد خانه‌های هلال در روستاها
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور با بیان این که جمعیتی حدود ١٤ هزار نفر تحت تاثیر زلزله سی‌سخت قرار گرفته‌اند، اعلام کرد که تخریب‌ها عمدتا تخریب دیوارها بوده و خوشبختانه درصد ریزش سقف کم است و بیشتر حیاط و محوطه‌های منازل روستایی تخریب شده‌اند.
محمدحسن قوسیان مقدم پنج‌شنبه ٣٠ بهمن در حاشیه سفر به فارس در جمع خبرنگاران از افتتاح ١٣٥ خانه هلال در روستاهای فارس خبر داد و به کارکرد خانه‌های هلال هم اشاره و عنوان کرد: به عنوان مثال شامگاه چهارشنبه ٢٩ بهمن زلزله سی‌سخت خسارت‌هایی در  ١٢١ روستا ایجاد کرد و از ساعت ٢٢ شب گذشته تا ٤ بامداد امروز ارزیابان جمعیت هلال احمر در روستا مشغول ارزیابی بودند، در حالی که اگر خانه‌های هلال در روستاها فعال باشند، با یک تلفن می‌توان وضعیت روستا را مشخص کرد و درصد خرابی را مشخص می‌کنند و در صورت عدم پاسخگویی نشان از اوضاع نابسامان دارد و تیم اعزام می‌شود.
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه جمعیت هلال احمر شب گذشته عملیات سنگینی در کهگیلویه و بویر احمد انجام داده است، گفت: خانه‌های هلال این ظرفیت را ایجاد خواهد کرد که در حوادث به سرعت نیروهای امدادی را اعزام کنیم.
قوسیان‌مقدم با بیان اینکه تاکنون آماری از تلفات انسانی نداشته‌ایم، خاطرنشان کرد: در روستاهای اصفهان ٥ مصدوم و در روستاهای کهگیلویه و بویر احمد حدود ٤٤ مصدوم داشتیم که خوشبختانه مراحل درمانی و مراقبت‌های اولیه از آنها انجام شد.
او همچنین از آمادگی کامل جمعیت هلال احمر خبر داد و گقت: از شامگاه گذشته ٦ استان کشور آماده باش بودند؛ چادرهای امدادی و مسافرتی از استان‌ها همان دیشب به سی‌سخت ارسال و به دلیل بارندگی دو اردوگاه نیز در این شهر برپا شد. امروز هم از خوزستان یکسری چادر ارسال خواهد شد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه توزیع چادر براساس مصوبه ستاد بحران انجام می‌شود و موقعی توزیع انجام می‌شود که امکان اسکان وجود نداشته باشد، عنوان کرد: امروز هم قرار شده زیر نظر ستاد مدیریت بحران کانون‌هایی که امکان اسکان ندارند در محل خانه زلزله زدگان چادر برپا شود.
حسین درویشی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس نیز با بیان اینکه فارس معین استان کهگیلویه است، گفت: بر همین اساس در همان لحظات اولیه بروز زلزله در سی‌سخت، شهرهای شمالی و شمال غربی و شهر شیراز را آماده باش دادیم و دو کامیون چادر مسافرتی و امدادی به میزان٤٠٠ دستگاه ارسال کردیم.
به گزارش ایسنا، دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور به منظور افتتاح چند پروژه امدادی، بازدید از پروژه‌های تجاری جمعیت هلال احمر، افتتاح انبار امدادی در شهرستان‌های داراب، مهر و کازرون از روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن وارد استان فارس شده است.
بازگشایی کلیه محورهای مواصلاتی استان و آمادگی کامل راهداران
روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد طی اطلاعیه ای اعلام کرد: نظر به وقوع زلزله ۵.۶ ریشتری دیشب، به اطلاع می رساند: کلیه ادارات شهرستان دنا به استثناء واحدهای عملیاتی امروز پنج شنبه۳۰ بهمن ماه تعطیل و ادارات شهرستان بویراحمد نیز با دو ساعت تاخیر در محل کار حاضر باشند.
همچنین محمدحسین نصیری راد، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه وبویراحمد از بازگشایی کلیه محورهای مواصلاتی استان و آمادگی کامل راهداران خبر داد.
وی با بیان اینکه با تلاش راهداران کلیه محورهای مواصلاتی و تونل‌های استان هم اکنون باز است و تردد در آنها جریان دارد، افزود: با وجود وقوع زلزله دیشب و بارش باران هیچ مسیری در استان مسدود نیست و تنها چند مورد ریزش داشتیم که با حضور به موقع راهداران اقدام به ریزش برداری شد.

صف توزیع چادر و نایلون در بین زلزله زدگان سی سخت 
نصیری راد اظهارکرد: باتوجه به زلزله اخیر در سی سخت و حضور راهداران در این محل اما هیچ‌گونه مشکلی در محورهای مواصلاتی نداریم. با توجه به شرایط بارندگی لغزندگی در سطح جاده ها افزایش می یابد که نیاز است رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

واحدهای مسکونی ایثارگران و خانواده های شهدا در برابر حوادث بیمه است
مدیرکل بنیادشهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد گفت: در حال حاضر تمام ایثارگران و خانواده های شهدا به ویژه واحدهای مسکونی آنها در برابر حوادثی همچون سیل و زلزله بیمه هستند.
سیدمنصور موسوی مدیرکل بنیاد شهید وامورایثارگران کهگیلویه وبویراحمد صبح امروز پنج شنبه ۳۰ بهمن در یاسوج  افزود: در کل کشور هرکجا سیل، زلزله یا حوادث غیرمترقبه رخ دهد، طبق قرارداد با شرکت بیمه، ایثارگران از پنج درصد به بالا تا خانواده شهدا و همسران جانبازان و آزادگان متوفی بیمه هستند.
وی با بیان این که این کمک ها به ایثارگران و خانواده های شهدا برای همه آنها بلاعوض است، اظهار داشت: در حادثه زلزله اخیر در شهرستان دنا و بویراحمد تمامی خانواده های ایثارگران در این مناطق از مزایای بیمه بهره مند شده و برای هر منزل مسکونی آنان، تامبلغ ۳۵ میلیون تومان بابت خسارت به واحدها یا اسباب و اثاثیه آنها پرداخت می شود.
موسوی خاطرنشان کرد: البته اگر فردی مستاجر باشد، این ۳۵ میلیون تومان بابت جبران خسارات وسایل منزل ایثارگر داده می شود.
وی با بیان این که مسئولان بنیادشهید برای جبران خسارت به خانواده های شهدا و ایثارگران، از قبل تمهیداتی را اندیشیده اند، افزود: با امضای تفاهمنامه و قرارداد با بیمه کوثر این مشکل حل شده است تا در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه بخشی از خسارات وارده به آنها جبران شود.
موسوی تصریح کرد: پس از برآورد میزان خسارت، طبق قرارداد بعد از طی مراحل قانونی کمک بلاعوض به این افراد پرداخت می شود.
موسوی  گفت: موضوع خسارت به واحدهای مسکونی ایثارگران و خانواده های شهدا در این زلزله نیز در حال بررسی و ارزیابی است و با همکاری بیمه کوثر و بنیاد شهیدکارشناسان برای بررسی وضعیت به این منطقه اعزام می شوند.

تعداد مصدومان به ۴۷ نفر رسید
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: مصدومان زلزله به ۴۷ نفر افزایش یافت.
کیامرث حاجی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: تلفات انسانی ناشی از این زلزله گزارش نشده است.
وی اظهارکرد: با دستور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، کمیته پاکسازی، ارزیابی، اسکان و تغذیه و بهداشت تشکیل شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت همه دستگاه‌های امدادی خدماتی و هلال احمر و اورژانس انتظامی-سپاه و نیروهای امنیتی پای کار بوده و در حال کمک و امداد رسانی به مردم زلزله زده شهر سی سخت هستند.
حاجی زاده تصریح کرد: منازل مسکونی در شهر سی سخت و مناطق روستایی خسارت دیدند که در حال ارزیابی خسارات میزان خسارت وارده هستیم.
وی ادامه داد: هم اکنون نیروهای هلال احمر در حال جستجوی خانه به خانه جهت بررسی وضعیت زلزله زدگان شهرستان دنا برای توزیع چادر و اقلام امدادی هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: دولت و نظام و همه مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد تا آخر در کنار مردم شهرستان دنا به خصوص شهر سی‌سخت و روستاهای اطراف خواهند بود.
۳۸۰ واحد مسکونی در شهرستان دنا قابل سکونت نیستند
مدیرکل بنیاد مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: طبق برآوردهای اولیه تا کنون ۳۸۰ واحد مسکونی در شهرستان دنا قابل سکونت نیستند و باید بازسازی شوند.
حسین جنتی در گفت و گو با ایسنا افزود: ستاد بازسازی بنیاد مسکن استان در شهرستان دنا مستقر شده است و از صبح فردا تا ساعت ۲۴ شب آماده گزارشات مردم جهت اعلام خسارات وارده ناشی از زلزله سی سخت است.
وی اظهار کرد: رئیس بنیاد مسکن کشور طی تماس تلفنی با استان از تسریع ساخت و بازسازی ساختمان‌های خسارت دیده در کم‌ترین زمان ممکن خبر داد.
جنتی تاکید کرد: حدود ۹۰ ارزیاب در سطح روستاهای شهرستان و شهرسی سخت در حال ارزیابی خسارات وارده به منازل مسکونی مردم هستند.

برپایی دو اردوگاه اسکان اضطراری و فعالیت ۱۰ تیم ارزیاب در شهرسی سخت توسط هلال احمر
محمدی معاون عملیات سازمان امدادونجات از برپایی دو اردوگاه اضطراری و فعالیت ۱۰ تیم ارزیاب در شهر زلزله زده سی سخت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه وبویراحمد، محمدی معاون عملیات سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر کشور عنوان داشت عملیات های ارزیابی اولیه وجستجو ونجات از شب گذشته آغاز شده وهم اکنون نیز ادامه دارد که خوشبختانه به غیر  از تعدادی  مصدوم سرپایی این زلزله تلفات جانی نداشته است ولی خسارات مالی و فیزیکی زیادی به ابنیه ها و ساخت وسازها وارد شده و به همین منظور شهر سی سخت به ده منطقه عملیاتی تفکیک شد و امروز صبح نیروهای عملیاتی ارزیاب در قالب ده تیم تقسیم بندی شده و تمام نواحی شهر سی سخت و روستاهای اطراف را پایش و ارزیابی می کنند.
محمدی افزود: با تعامل با همه دستگاههای عضو مدیریت بحران در استان و شهرستان دو اردوگاه اسکان اضطراری برپا و آماده خدمت رسانی به زلزله زدگان می باشد که البته تاکنون با توجه به وضعیت شیوع ویروس کرونا از این اردوگاهها استقبال نشده است. 
معاون عملیات سازمان امدادونجات بیان داشت: باتوجه به گزارش بخشداران و خانه های هلال در روستاهای اطراف نیز آسیب ها عمدتا"مالی بوده  است.
وی ادامه داد: هم اکنون در همه بخش ها و روستاهای متاثر از زلزله و شهر سی سخت درحال توزیع اقلام امدادی بین زلزله زدگان هستیم که تلاش می شود ان شاء الله تا امروز بعداز ظهر بتوانیم همه مناطق را پوشش دهیم.

گاز مناطق زلزله زده وصل شده است
رحمان خادم مدیرعامل گاز استان کهگیلویه و بویراحمد، با بیان این که گاز در شبکه گازرسانی تمام استان و مناطق زلزله‌زده در جریان است، اظهار داشت: بعضی علمک‌ها در اثر تخریب ساختمان ها شکسته شده است، ولی آسیب جدی وارد نشده و در تمامی روستاها گاز وصل شده است.
وی با اشاره به اینکه شبکه و تأسیسات گازرسانی در بیشتر مناطق مقاومتی خوبی از خود نشان داده است، عنوان کرد: پس از وقوع زلزله ۵.۶ ریشتری در شهر سی سخت بلافاصله نیروهای عملیات و امداد وارد عمل شده و گاز ورودی شهر را قطع کرده و تمهیدات لازم جهت وصل مجدد گاز و رفاه همشهریان عزیزمان را فراهم نمودند.
خادم با اشاره به اینکه اکیپ‌هایی در کوچه‌ها و خیابان‌ها در حال وصل گاز شهرستان‌ها و روستاها هستند بیان کرد: شهرها و روستاهای ما اکنون ۱۰۰ درصد گاز دارند و به لطف خداوند مشکلی در شبکه گازرسانی مناطق زلزله‌زده وجود ندارد و تنها تعدادی علمک در اثر تخریب ساختمان شکسته است.
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد، وی با توصیه به مردم همه مناطق زلزله‌زده که باید از سلامت وسایل گازسوز، لوله‌های بخاری و دودکش‌ها اطمینان پیدا کنند، عنوان کرد: وسایل گازسوز مانند آبگرمکن و بخاری به همراه اتصالات و دودکش‌ها از جمله مواردی هستند که در هنگام بلایای طبیعی مانند زلزله آسیب می‌بینند بنابراین لازم است همه مردم مناطق زلزله‌زده مراقب باشند.

بازدید مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از مناطق زلزله‌زده سی سخت
مدیرکل دامپزشکی استان  از مناطق زلزله زده سی سخت بازدید کرد.
«دکتر عبداله بهمنش» در این بازدید در قالب ۳ اکیپ جهت بررسی تلفات دامی ناشی از زلزله و اقدامات پیشگیرانه بهداشتی دامپزشکی برای سم پاشی دامداری ها و دفن بهداشتی لاشه ها و هم چنین سرکشی و بازدید از منازل همکاران شاغل در شهر سی سخت، ضمن ابراز تاسف از وقوع زلزله و آسیب های وارد شده به منازل شهروندان سی سخت ضمن تاکید بر حفظ خونسردی و رعایت مسائل ایمنی شهروندان  از اعزام اکیپ های دامپزشکی در اولین ساعات پس از توقف بارندگی های منطقه  به روستاهای آسیب دیده خبر داد.
وی بررسی تعداد تلفات دامی و دفن بهداشتی دام های تلف شده را از جمله اقدامات این اکیپ ها برشمرد و از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای جلوگیری از آسیب های زیست محیطی و خطر ابتلا به بیماری های مشترک، لاشه ها در مکانی مناسب و به صورت بهداشتی مدفون شوند.
این مقام مسئول همچنین ادامه داد:  اکیپ‌های دامپزشکی پس از توقف بارندگی برف و باران  در منطقه  با ایجاد پست‌های دامپزشکی نسبت به ضد عفونی و دفن بهداشتی لاشه دام‌های تلف شده و واکسیناسیون دام‌های موجود جهت پیشگیری از بروز بیماری های واگیر دامی و بیماری‌های مشترک اقدام خواهند نمود.
بهمنش مجددا ضمن ابراز تاسف از حادثه تلخ شب گذشته زلزله شهر سی سخت  اظهار داشت: اداره کل دامپزشکی تمام توان و امکانات خود را برای کمک به مردم مناطق زلزله زده در حوزه حفاظت از سرمایه های دامی باقیمانده و پیشگیری از شیوه بیماری های مشترک در این مناطق به کار خواهد گرفت.

۱۵ هزار قرص نان در بین زلزله زدگان شهر سی سخت توزیع شده است  
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۵ هزار قرص نان در بین زلزله زدگان شهر سی سخت توزیع شده است.
سالار حسین پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: ۵۰۰ کیسه آرد به صورت رایگان در اختیار نانوایی‌های شهر سی سخت قرار داده شد تا نان پخت کرده و رایگان تحویل مردم دهند. هم چنین ۵۰ تن مرغ منجمد به قیمت هر کیلو گرم ۱۴ هزار تومان در بازار شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا توزیع شده است.
وی تاکید کرد: ۱۰۰ تن برنج به قیمت دولتی هر کیلوگرم ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان بین مردم زلزله زده سی سخت توزیع خواهد شد.
دو اکیپ بیمه ایران در فرمانداری دنا جهت کارشناسی خسارات بیمه مستقر شدند
مدیرکل بیمه ایران در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دو اکیپ بیمه ایران در فرمانداری شهرستان دنا جهت کارشناسی خسارات بیمه مستقر شدند.
محمدعلی نوروزی در گفت و گو با ایسنا افزود: در بیمه ایران استان کهگیلویه و بویراحمد جهت بازدید و تهیه گزارش از واحدهای خسارت دیده ناشی از زلزله ۵.۶ ریشتری شهر سی سخت و روستاهای اطراف نشست اضطراری تشکیل دادیم.
وی اظهار کرد: دو اکیپ بیمه ایران استان به شهرستان زلزله‌زده دنا اعزام شدند که پس از تهیه گزارش و برآورد خسارات وارده جهت تصمیم‌گیری به شورای خسارت استان ارجاع می‌شود.
نوروزی تصریح کرد: همچنین در نشست اضطراری در فرمانداری سی‌سخت تامین مکانی جهت استقرار کارشناسان خسارت بیمه ایران مقرر شد. مردم شهرستان زلزله‌زده دنا می توانند جهت بررسی خسارات وارده به کارشناسان بیمه ایران در فرمانداری دنا مراجعه نمایند.

افزایش تعداد مصدومان زلزله به ۶۱ نفر
رئیس اورژانس استان کهگیلویه و بویراحمد از افزایش تعداد مصدومان زلزله ۵ و ۶ دهم ریشتری به ۶۱ نفر خبر داد.
جهانبخش وحدت نژاد در گفت و گو با ایسنا افزود: اکثر مصدومان به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند، و یک نفر نیز که دارای بیماری زمینه ای بوده به بیمارستان‌های شهر یاسوج اعزام شده است.
وی اظهار کرد: احتمال افزایش مصدومان وجود دارد.

خدمات آب و برق و گاز و تلفن در مناطق زلزله زده برقرار است
محمد محمدی مدیرکل بحران استان کهگیلویه و بویر احمد گفت: در حال حاضر خدمات آب و برق و گاز و تلفن برقرار است و مشکلی نداریم.
وی در گفت و گو با ایسنا افزود: بحث جاده ها و ریزش های آنها همان دیشب حل شد و آواربرداری صورت گرفت.
محمدی در ادامه با بیان این مطلب که الان بحث اصلی تامین مواد غذایی است که با کمیته اقتصادی جلسه ای داشتیم که به اندازه کافی موادغذایی مردم تامین شود، تاکید کرد:  تعدادی از نانوایی ها شروع به کار کرده اند و قرار است ۲۴ ساعته پخت داشته باشند .
وی به استقرار ۲۰ اکیپ ارزیابی در منطقه اشاره کرد و گفت: بعد از ارزیابی ها برای تعمیر و بازسازی اماکن مسکونی برنامه ریزی می شود.
محمدی در پاسخ به پرسشی در خصوص میزان خسارتها گفت: میزان خسارتها هنوز مشخص نیست و باید منتظر گزارش ارزیابها بمانیم.
مدیرکل بحران استان کهگیلویه و بویر احمد  ادامه داد: بررسی های اولیه ما نشان میدهد که به حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد منازل مسکونی سی سخت خسارت صد درصدی وارد شده و مابقی هم دچار خسارت شده اند.
وی خاطر نشان کرد: اماکن مسکونی حدود ۷۸ روستای شهرستان دنا هم دچار خسارت شده، حتی تعدادی از اماکن شهر یاسوج هم آسیب دیده اند. ولی اعداد و ارقام ریالی هنوز دقیق مشخص نیست.
کد مطلب: 145171
برچسب ها: سی سخت
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *