۰
دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۳۳
معاون سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس:

۱۵۴ ناشر دفاع مقدس داریم

معاون سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، از افزوده شدن موضوعات مقاومت و شهدای مدافع حرم به حوزه ادبیات دفاع مقدس خبر داد و عنوان کرد: در سطح کشور ۱۵۴ ناشر دفاع مقدس داریم.
۱۵۴ ناشر دفاع مقدس داریم
 معاون سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، از افزوده شدن موضوعات مقاومت و شهدای مدافع حرم به حوزه ادبیات دفاع مقدس خبر داد و عنوان کرد: در سطح کشور ۱۵۴ ناشر دفاع مقدس داریم.
سید مهدی فاطمی در نشست تخصصی نویسندگان منتخب استان گیلان، با اشاره به وضعیت حوزه چاپ و نشر کتاب های دفاع مقدس، اظهار کرد: از نظر کمی وضعیت خوبی داریم، اما از نظر کیفی باید به نقطه آیده آل برسیم.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۷۱۱ عنوان کتاب دفاع مقدس در سطح کشور مدیریت و تولید شده است، تصریح کرد: استان گیلان جزو ۱۰ استان برتر کشور در حوزه کتاب های کیفی دفاع مقدس است و آثار قابل قبولی دارد.
معاون ادبیات و انتشارات سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، با اشاره به اهمیت ثبت و ضبط تاریخ شفاهی یادگاران دوران دفاع مقدس، گفت: پیشکسوتان دفاع مقدس در برهه ای درخشان از تاریخ کشور حضور داشتند و اکنون به سن کهنسالی رسیده اند، اما با گذشت زمان این سرمایه های ارزشمند را از دست می دهیم.
فاطمی، با بیان اینکه نویسندگان حوزه دفاع مقدس باید رویدادها و خاطرات نهفته در دل رزمندگان را استخراج و تبدیل به کتاب کنند، متذکر شد: باید از این گنجینه عظیم به موقع استفاده کنیم، زیرا تا ۱۰ سال دیگر بسیاری از این یادگاران را نخواهیم داشت.
وی از افزوده شدن موضوعات مقاومت و شهدای مدافع حرم به حوزه ادبیات دفاع مقدس خبر داد و عنوان کرد: در سطح کشور ۱۵۴ ناشر دفاع مقدس داریم. شش نفر از ۱۲ منتخب جایزه ادبی جلال آل احمد نیز در حوزه دفاع مقدس بودند.
معاون سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، با اشاره به اهمیت تقریظ کتب دفاع مقدس، تصریح کرد: از ۷۱۱ عنوان کتاب تولید شده در حوزه دفاع مقدس، ۴۴ اثر شاخص داریم که قابلیت چاپ دارند و هم اکنون ۱۶ اثر در بازار منتشر شده است.
وی با تاکید بر لزوم تشکیل بانک جامع اطلاعاتی نویسندگان دفاع مقدس، ادامه داد: حداقل ۱۲۵۰ نویسنده داریم که چندین اثر دفاع مقدسی دارند لذا به دنبال برقراری تعامل و همکاری با این نویسندگان هستیم.
فاطمی، یکی از اهداف سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس را ایجاد بانک سوژه دانست و گفت: قلم زنی به سبک روز نیز در دستور کار سازمان قرار دارد که در این راستا کارگاه آموزشی نویسندگی را با حضور ۵۰۰ نویسنده نوقلم و صاحب قلم به صورت مجازی و در سه رده برگزار خواهیم کرد. همچنین برای سال آینده شش کارگاه آموزشی پیش بینی شده است.
معاون سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، با بیان اینکه نویسندگان حاضر در کارگاه های مذکور به عنوان معین انتخاب شده و حداقل ۲۰ نویسنده نوقلم را هدایت می کنند، افزود: آثار تولید شده در حوزه دفاع مقدس نیازمند دریافت کارشناسی و تاییدیه وزارت ارشاد است.
وی ۳۵ اثر از ۷۱۱ عنوان کتاب تولید شده را مربوط به پایان نامه ها دانست و اظهار کرد: با همکاری وزارت علوم از ۲۱ پایان نامه کیفی به عنوان محتوای درسی رشته ادبیات پایداری بهره برداری خواهد شد تا بتوانیم فقر منابع را در رشته ادبیات پایداری برطرف کنیم.
فاطمی، با بیان اینکه رویکرد مطالعه در جامعه تغییر کرده و مردم به سمت مطالعه کپسولی گرایش دارند، گفت: رویکرد سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس توجه به فضای دیجیتال است و سال گذشته ۴۵۷ اثر دیجیتال بارگذاری کردیم که فروش قابل قبولی هم داشت. همچنین کتاب های صوتی دفاع مقدس تولید شده که از طریق رادیو ایران و رادیو فرهنگ پخش می شود.
وی مرکز مطالعاتی ثارالله را یک بانک جامع اطلاعاتی در حوزه دفاع مقدس دانست و خاطرنشان کرد: بیش از ۲۰۰ ترابایت اطلاعات از شهدا و خانواده های شهدا و پیشکسوتان و بازنشستگان دوران دفاع مقدس در این مرکز وجود دارد.
کد مطلب: 141862
برچسب ها: دفاع مقدس
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *