شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها، شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ تاکنون به ۶۳۶ هزار و ۴۷۹ نفر رسیده است.
به گزارش ایسنا، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۵ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۶۴۹ نفر رسیده و مرگ ۶۳۶ هزار و ۴۷۹ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.
همچنین بنابر تازهترین آمارها ۹ میلیون و ۵۳۵ هزار و ۶۴۱ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافتهاند.
از میان پنج میلیون و ۴۸۲ هزار و ۵۲۹ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی پنج میلیون و ۴۱۶ هزار و ۲۷۵ نفر وضعیت خفیف داشتهاند و تنها ۶۶ هزار و ۲۵۴ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
همچنین از ۱۰ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۱۲۰ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، نه میلیون و ۵۳۵ هزار و ۶۴۱ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۳۶ هزار و ۴۷۹ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست دادهاند.
آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص دادهاند.
همچنین این آمار نشان می دهد که شمار قربانیان در مکزیک نیز رو به افزایش است و تاکنون از ۴۱ هزار نفر فراتر رفته است.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را داشتهاند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا چهار میلیون و ۱۶۹ هزار و ۹۹۱ مبتلا، ۱۴۷ هزار و ۳۳۳ قربانی
۲. برزیل دو میلیون و ۲۸۹ هزار و ۹۵۱ مبتلا، ۸۴ هزار و ۲۰۷ قربانی
۳. هند یک میلیون و ۲۸۸ هزار و ۱۳۰ مبتلا، ۳۰ هزار و ۶۴۵ قربانی
۴. روسیه ۷۹۵ هزار و ۳۸ مبتلا، ۱۲ هزار و ۸۹۲ قربانی
۵. آفریقای جنوبی ۴۰۸ هزار و ۵۲ مبتلا، ۶۰۹۳ قربانی
۶. پرو ۳۷۱ هزار و ۹۶ مبتلا، ۱۷ هزار و ۶۵۴ قربانی
۷.مکزیک ۳۷۰ هزار و ۷۱۲ مبتلا، ۴۱ هزار و ۹۰۸ قربانی
۸. شیلی ۳۳۸ هزار و ۷۵۹ مبتلا، ۸۸۳۸ قربانی
۹. اسپانیا ۳۱۷ هزار و ۲۴۶ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۲۹ قربانی
۱۰. انگلیس ۲۹۷ هزار و ۱۴۶ مبتلا، ۴۵ هزار و ۵۵۴ قربانی
پس از این ۱۰ کشور، ایران با ۲۸۴ هزار و ۳۴ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ و ۱۵ هزار و ۷۴ قربانی ناشی از آن در رتبه یازدهم جدول کشورهای درگیر کرونا در جهان قرار گرفته است. سپس کشورهای پاکستان با ۲۶۹ هزار و ۱۹۱ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۶۰ هزار و ۳۹۴ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۵ هزار و ۳۳۸ مبتلا، کلمبیا با ۲۲۶ هزار و ۳۷۳ مبتلا، ترکیه با ۲۲۳ هزار و ۳۱۵ مبتلا، بنگلادش با ۲۱۶ هزار و ۱۱۰ مبتلا، آلمان با ۲۰۵ هزار و ۱۴۲ هزار مبتلا، فرانسه با ۱۷۹ هزار و ۳۹۸ مبتلا، آرژانتین با ۱۴۸ هزار و ۲۷ مبتلا، کانادا با ۱۱۲ هزار و ۶۷۲ مبتلا، قطر با ۱۰۸ هزار و ۲۴۴ مبتلا و عراق با ۱۰۲ هزار و ۲۲۶ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش دادهاند.
پس از آن اندونزی با ۹۳ هزار و ۶۵۷ مبتلا، مصر با ۹۰ هزار و ۴۱۳ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۷۵۰ مبتلا، سوئد با ۷۸ هزار و ۷۶۳ مبتلا، قراقستان با ۷۸ هزار و ۴۸۶ مبتلا، اکوادور با ۷۸ هزار و ۱۴۸ مبتلا، فیلیپین با ۷۴ هزار و ۳۹۰ مبتلا، عمان با ۷۲ هزار و ۶۴۶ مبتلا، بلاروس با ۶۶ هزار و ۶۸۸ مبتلا، بولیوی با ۶۵ هزار و ۲۵۲ مبتلا، بلژیک با ۶۴ هزار و ۸۴۷ مبتلا، کویت با ۶۱ هزار و ۸۷۲ مبتلا، اوکراین با ۶۱ هزار و ۸۵۱ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۷ هزار و ۹۸۸ مبتلا، سرزمین های اشغالی با ۵۷ هزار و ۹۸۲ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۵۷ هزار و ۶۱۵ مبتلا، پاناما با ۵۶ هزار و ۸۱۷ و هلند با ۵۲ هزار و ۴۰۴ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کردهاند.
همچنین کشورهای پرتغال، سنگاپور، لهستان، افغانستان، بحرین، نیجریه، رومانی، سوئیس، ارمنستان، گواتمالا، هندوراس، ایرلند، آذربایجان، غنا، ژاپن، الجزایر، صربستان، قرقیزستان، اتریش و مولداوی بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کردهاند.