دل به حادثهها میزنند و از جان مایه میگذارند، بارها خود را فدای آرامش شهروندان کرده و ثابت کردند که میان ترس و عشق، عشق پیروز است. آنها آتشنشانانند، افرادی که حین انجام عملیات وقت نمیشود از دغدغه های کاریشان حرف بزنند.
به گزارش ایسنا ، در حالی که آتشنشانان در برخی استانها به واسطه اینکه تحت پوشش سازمان تامین احتماعی هستند با ۲۰ سال خدمت بازنشسته میشوند، در تهران مردان آتش با ۲۵ سال خدمت میتوانند با ۳۰ روز حقوق بازنشسته شوند و به عبارتی تغییر صندوق بیمهای سبب شده که سنوات و سختی کار آنها به صورت یکسان محاسبه نشود این در حالیست که تهران حدود ۵۴۰۰ آتشنشان دارد که ۴۵۰۰ نفر از آنها آتشنشانان عملیاتی هستند.
مهندس مهدی داوری -مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران- در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: بر اساس قانونی که آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران تبعیت میکند آتش نشانان تهرانی میتوانند با حدود ۲۵ سال خدمت و با ۳۰روز حقوق بازنشسته شوند.
وی ادامه داد: این در حالی است که برخی دیگر از استانها از قانونی که در مجلس مصوب شده تبعیت میکنند که شامل بیمه تامین اجتماعی میشود. بر همین اساس آتش نشانان برخی از استانها که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند از ۱۰ سال سنوات ارفاقی استفاده میکنند و میتوانند با ۲۰سال خدمت و ۳۰ روز حقوق از سیستم بازنشسته شوند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران اظهار کرد: آتشنشانان تهرانی نیز سختی کار دارند اما بر اساس قانونی که آتش نشانی تهران از آن تبعیت میکند و آن هم مصوب دولت است ، سنوات آتشنشانان ۵ سال درنظر گرفته شده است.
وی افزود: سال گذشته در آتشنشانی تهران ۲۰۰ نفر شرایط بازنشستگی داشتند که ۵۰ نفر از آن ها متقاضی بازنشستگی شدند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران اظهار کرد: یکسان سازی این قانون در شورای عالی استانها مطرح شده و قرار بود که از سوی شورای عالی استانها لایحه ای به مجلس ابلاغ شود تا آتش نشانی تهران را هم مثل تامین اجتماعی در نظر بگیرند. شهرداری صندوق بازنشستگی خود را دارد و اتش نشانان تحت پوشش آن صندوق هستند. این موضوع نیاز به قانونی دارد که این صندوق هم شرایط مشابهی داشته باشد. پیگیر محقق شدن این موضوع هستیم که انشالله تغییری مثبت خواهد بود.