۰
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۰۴

پوست ۲ پزشک مبتلا به کووید۱۹ سیاه شد

پوست دو تن از پزشکان ووهان که به "کووید-۱۹" مبتلا شده بودند و تقریبا از چند قدمی مرگ بازگشتند، سیاه شد و اکنون دو نظریه برای این موضوع مطرح شده است.
پوست ۲ پزشک مبتلا به کووید۱۹ سیاه شد
پوست دو تن از پزشکان ووهان که به "کووید-۱۹" مبتلا شده بودند و تقریبا از چند قدمی مرگ بازگشتند، سیاه شد و اکنون دو نظریه برای این موضوع مطرح شده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، آنطور که مشخص است "کروناویروس" همچنان ما را با ویژگی‌های خود شگفت‌زده می‌کند. زیرا پزشکان و محققان روزانه اطلاعات جدید و عجیبی از این ویروس به دست می‌آورند.
یکی از عجیب‌ترین اتفاقاتی که برای دو تن از مبتلایان این بیماری رخ داده، سیاه شدن پوست آن‌هاست.
دو تن از پزشکان چینی در شهر ووهان که مرکز شیوع کروناویروس است، پس از ابتلا به "کووید-۱۹" تقریبا تا آستانه مرگ پیش رفتند.
حال که این دو پزشک به زندگی بازگشته‌اند، علائمی عجیب پیدا کرده‌اند و پوست آن‌ها که سفید بود، کاملا سیاه شده است.
"یی‌فان"( Yi Fan) و "هو وایفنگ"( Hu Weifeng) که هر دو ۴۲ سال دارند، زمانی‌که در ماه ژانویه سال جاری در بیمارستانی در ووهان به درمان بیماران مبتلا به "کووید-۱۹" می‌پرداختند، خود به این بیماری مبتلا شدند.
نظریه اول
پزشک معالج این دو پزشک بیمار گفته که رنگ غیرمعمول پوست آن‌ها در اثر عدم تعادل هورمونی پس از ویروسی شدن کبد ایجاد شده است.
آسیب به کبد در بیماران کرونایی در افرادی اتفاق می‌افتد که وضعیت ابتلای آن‌ها بسیار شدید است. اما آسیب‌های کبدی در موارد خفیف معمولا بدون درمان خاصی به حالت طبیعی بازمی‌گردد.
جالب است که دکتر "یی‌فان"( Yi Fan) و "هو وایفنگ"(Hu Weifeng) هر دو همکاران "لی‌ ون‌لیانگ"(Li Wenliang) بودند.
"لی‌ ون‌لیانگ" پزشک جوان چینی بود که نخستین بار در سی‌ام ماه دسامبر سال گذشته نشانه‌های ظهور کرونا ویروس را هشدار داد و خود در ۷ فوریه سال جاری بر اثر ابتلا به "کووید-۱۹" درگذشت.
هر دو این پزشکان به مدت دو ماه تحت درمان بودند تا توانستند این ویروس را شکست دهند.
"یی‌فان" در این‌باره اظهار کرد، وقتی از شرایط خود باخبر شدم، بسیار ترسیدم و اکثر شب‌ها کابوس می‌دیدم.
"سونگ جیانکسین"(Song Jianxin) ، متخصص بیماریهای عفونی در دانشگاه علم و فناوری "هواژانگ" گفت: اعضای بدن این دو مرد در طول دوران مبارزه با کروناویروس آسیب دیده است و "آهن" که باید در کبد آن‌ها ذخیره می‌شد، به جای کبد به رگ‌های خونی آنها انتشار پیدا کرده است. چرا که اندام‌های بدن آن‌ها کارایی مناسب خود را نداشته‌اند. افزایش سطح آهن می‌تواند به تغییر در رنگ پوست و افزایش رنگدانه‌های صورت منجر شود.

نظریه دوم
این درحالی است که "لی شاشنگ"(Li Shusheng) یک متخصص ارولوژی و از پزشکان معالج آنها معتقد است که هر دوی این پزشکان در نتیجه مصرف داروهایی که در ابتدای درمان خود دریافت کرده بودند، در پوست خود دچار تیرگی شدند. اما هنوز مشخص نشده که در بیمارستان دقیقا چه داروهایی به این پزشکان داده شده که پوست آن‌ها را سیاه کرده است.
"لی شاشنگ" در نهایت افزود: من انتظار دارم که رنگ پوست هر دوی این مردان به مرور زمان به حالت طبیعی بازگردد.
به گزارش ایسنا، این خبر در رسانه های انگلیسی بازتاب گسترده ای داشته و روزنامه‌هایی همچون میرور، سان، دیلی استار و مترو این خبر را پوشش داده اند.
کد مطلب: 127824
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *