مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته از پرداخت بیش از ۱۱۷ میلیارد ریال تسهیلات مالی و اعتباری به هفت شرکت در راستای مقابله با کرونا خبر داد و گفت که یکی از این شرکتها هم که به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده ظرفیت تولید روزانه ۲۷ هزار کیت تشخیص کرونا را دارد و این کیتها میتوانند در دو تا پنج دقیقه ابتلا یا عدم ابتلای فرد به کویید ۱۹ را مشخص کنند.
رضا نقیپور اصل در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: این ۱۷ شرکت حالا در زمینه تجهیزات پزشکی مربوط به پیشگیری از کرونا، توسعه خطوط تولید این تجهیزات، وسایل تشخیص و محصولات دارویی پیشرفته فعالیت میکنند.
به گفته وی یکی از این شرکتها برای اولین بار مواد اولیه ماسک N۹۹ که شش لایه است و برای کادر درمانی استفاده میشود را در داخل تولید میکند. این شرکت همچنین روزانه ۲۰۰ هزار ماسک سه لایه و ۲۰ هزار ماسک N۹۵ تولید میکند.
نقیپور همچنین از تولید قسمتی از خط تولید دستگاه دوخت ماسک در یکی از شرکتها خبر داد و گفت: ظرفیت تولید این بخش ۳۰ دستگاه در ماه است که تاکنون با توجه به نیاز تعداد ۱۰ دستگاه تولید کرده است.
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته با اشاره به تولید بیش از ۱۵ دوربین حرارتی طی دو ماه گذشته در دو شرکت، اظهار کرد: یک شرکت هم که به تازگی فعالیت خود را آغاز کرده ظرفیت تولید روزانه ۲۷ هزار کیت تشخیص کرونا را دارد و این کیتها میتوانند در دو تا پنج دقیقه ابتلا یا عدم ابتلای فرد به کویید ۱۹ را مشخص کنند.
وی در پایان از تولید روزانه ۱۰ هزار لیتر الکل و ۳۰ هزار لیتر داروی ضدعفونی حلق و بینی در شرکتی در لرستان خبر داد که مورد حمایت صندوق حمایت از صنایع پیشرفته قرار گرفته است.