معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا از اجرای طرح بانوان فرهنگ یار ترافیک در پلیس راهور خبر داد و گفت:در فازنخست اجرای این طرح 14هزار از بانوان با حکمی از سوی پلیس راهور به عنوان فرهنگیار ترافیک انتخاب شدند.
سرهنگ عینالله جهانی در گفتوگو با ایسنا، گفت:در راستای اجرای طرحهایی برای ارتقای فرهنگ ترافیک در کشور و نیز با توجه به نتایج خیلی خوبی که از اجرای طرح همیاران و فرهنگیاران پلیس به دست آمد، اینبار نیز پلیس راهور طرح بانوان فرهنگیار ترافیک را به مرحله اجرا درآور تا انشاالله با استفاده از ظرفیت بالایی که زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور دارند، بتوان بسیاری از تخلفات و حوادث رانندگی را کاهش داد.
جهانی با بیان اینکه در فاز اول اجرای این طرح بیش از 14هزار نفر از زنان در سراسر کشور تحت آموزشهای اولیه قرار گرفته و حکم فرهنگیار ترافیک را دریافت کردند، گفت: در فاز نخست اجرای این طرح بانوان شاغل در سازمانها و ادارات، نهادها و مؤسسات انتخاب شدند و در فازهای بعدی آن دیگر اقشار بانوان از جمله زنان خانهدار نیز تحت آموزش قرار گرفته و به عنوان فرهنگیار ترافیک فعالیت خواهند کرد.
معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه بانوان فرهنگیار ترافیک امکان جریمه و اعمال قانون را ندارند، درباره نحوه فعالیت آنان گفت: همانطور که گفته شد، زنان نیمی از جمعیت کشور را شامل میشوند، بسیاری از آنها راننده هستند و بسیاری دیگر نیز جزو کارمندان و شاغلان محسوب میشوند. طبیعی است که این افراد میتوانند مفاهیم و آموزشهای ترافیکی را به دیگران نیز منتقل کنند.
وی با اشاره نقش همیاران پلیس در کاهش تصادفات و تخلفات رانندگی گفت: برابر پژوهشی که صورت گرفته است همیاران پلیس منجر به کاهش 18 درصدی در تخلفات رانندگی شدهاند، از این رو استفاده از ظرفیت بانوان فرهنگیار ترافیک نیز قطعا در فرهنگسازی و کاهش تخلفات و حوادث موثر خواهد بود.