; ?>; ?> ساخت نانوذرات برای کاهش سکته قلبی - مردم سالاری آنلاين
۰
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۲۳

ساخت نانوذرات برای کاهش سکته قلبی

دانشمندان برای حذف پلاکت‌های خون، نانوذراتی را طراحی کرده و ساخته‌اند که می‌تواند این پلاکت‌ها را حذف کند، با این کار احتمال بروز سکته قلبی به حداقل می‌رسد.
دانشمندان برای حذف پلاکت‌های خون، نانوذراتی را طراحی کرده و ساخته‌اند که می‌تواند این پلاکت‌ها را حذف کند، با این کار احتمال بروز سکته قلبی به حداقل می‌رسد.
به گزارش ایرنا به نقل از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه ایالتی میشیگان و دانشگاه استنفورد به تازگی روش درمانی جدیدی را برای بیماران قلبی ارائه کردند که در آن از نانوذرات برای حذف پلاکت‌های موجود در رگ‌های خونی استفاده می‌شود، با این کار خطر حمله قلبی کاهش می‌یابد.
نانوذرات با ابعاد کمتر از صد نانومتر می‌توانند در زیست‌شناسی و دیگر رشته‌های مهندسی استفاده شوند، محققان در این پروژه از نانوذرات برای هدف‌ قرار دادن پلاکت‌ها استفاده کردند، پلاکت‌هایی که می‌توانند رگ‌های خونی را مسدود کنند، وضعیتی که به آن آترواسکلروز گفته می‌شود.
درصورت عدم درمان، آترواسکلروز می‌تواند منجر به مشکلات قلبی مانند حمله قلبی یا نارسایی قلبی شود، این نانوذرات که همانند اسب تراوا عمل می‌کنند با به صفر رساندن سلول‌های ایمنی درون پلاکت‌ها، می‌توانند حمله به این پلاکت‌ها را تسهیل کنند.
برایان اسمیت، استادیار رشته مهندسی زیست‌پزشکی دانشگاه ایالتی میشیگان در این خصوص گفت: دریافتیم که می‌توانیم ماکروفاژها را به سمت انتخاب سلول‌های مرده و در حال مرگ تحریک کنیم، سلول‌هایی که یکی از عوامل بروز سکته هستند. ما می‌توانیم یک مولکول بسیار کوچک را درون ماکروفاژ قرار دهیم و به آن‌ها بگوییم مجددا شروع به خوردن کنند.
اسمیت افزود: عوارض جانبی داروی نانوذرات به دلیل انتخاب‌گری آن، به حداقل می‌رسد. این انتخابگری بخشی از چیزی است که باعث می‌شود درمان با نانوذرات در پزشکی بسیار جالب توجه باشد.
دانشمندان در حال مطالعه چگونگی به‌کارگیری فناوری‌نانو در انواع مشکلات سلامتی از آسیب‌های نخاعی گرفته تا باکتری‌های مقاوم به دارو هستند، در این مورد درمان جدید، هنوز باید تحقیقات بیشتری انجام شود تا بتوان این دارو را به مرحله تجاری‌سازی رساند. بنابراین، انجام کارآزمایی‌های بالینی و تست‌های حیوانی برای این نانوذرات ضروری بوده تا ایمنی و کارایی این روش اثبات شود.
اسمیت نسبت به آینده این فناوری خوش‌بین است، او و همکارانش ثبت اولیه اختراع این فناوری را انجام داده‌اند.
کد مطلب: 123551
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *