نشست شورای اجرایی حزب مردمسالاری استان سمنان با حضور دکتر مصطفی کواکبیان دبیرکل، ابوالقاسم کواکبیان دبیر اجرایی شعبه سمنان و اعضای این شورا در دفتر روزنامه پیام استان سمنان برگزار شد.
دبیرکل حزب مردمسالاری در ابتدای این نشست، با ابراز خرسندی از تشکیل این جلسه و فعالیت مناسب این حزب در سطح استان، گفت: اعتقاد دارم نشستی هم باید با دبیران شهرستانها و شهرهای این حزب هرچه زودتر داشته باشیم.
دکتر مصطفی کواکبیان به فعالیت شعب این حزب در استانهای مختلف اشاره کرد و گفت: در برخی استانها حدود 800 نفر از اعضای این حزب به عضویت حسنا درآمده و قطعا در ارزیابیها نیز مورد توجه بیشتر قرار خواهند گرفت بنابراین اعضای حزب در سمنان نیز باید در این بخش تلاش بیشتری کنند.
وی تزریق امید و نشاط و افزایش انگیزه و رغبت در جامعه برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات امسال را یادآور شد و گفت: اعضای این حزب در سراسر کشور باید تمام تلاش خود را برای حفظ و تقویت نظام و اصلاح امور به کار گیرند.
عضو هیات رئیسه فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی، به تذکرات و نطقهای مکرر خود در مجلس در جهت اصلاح امور اشاره کرد و گفت: بنده روزی نیست که به دلایل مختلف مطالبی را در ارتباط با اصلاح امور بیان نکنم هر چند که هزینههایی هم دارد و تاکنون هم پرداخت کردهام چون احساس میکنم نظام اسلامی نظامی است که باید مورد حمایت و تقویت شود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی منشا شعار «اصلاحطلب، اصولگرا، دیگر تمام است ماجرا» را از سوی بیگانگان و عوامل ضد انقلاب برای سرکوب دو جریان اصلی نظام دانست و گفت: متاسفانه عدهای در داخل کشور هم به این شعار دامن زده و آب به آسیاب دشمن میریزند.
دبیرکل حزب مردمسالاری همچنین از برگزاری هجدهمین کنگره این حزب در دی ماه سال جاری خبر داد و گفت: در اردوی تابستانی حزب مردمسالاری که هفته جاری در خرمآباد استان لرستان برگزار میشود، زمان دقیق کنگره مشخص میشود.
دبیرکل حزب مردمسالاری در ادامه تصمیمات و دیدگاههای شعب استانی حزب مردمسالاری برای حضور در انتخابات و حمایت از نامزدهای احتمالی خود در استانها را مهم دانست و گفت: شوراهای اجرایی استانها باید در معرفی و حمایت از اشخاص اولویتها و سیاستهای این حزب را رعایت و در نظر داشته باشند.
کواکبیان با اشاره به آرایش سیاسی جریانها و احزاب موجود کشور برای انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی، گفت: برخیها تحریم این دوره از انتخابات را دنبال میکنند،که این تبعاتی را به دنبال خواهد داشت. برخیها نیز حضور در انتخابات را تایید میکنند اما با شرط و شروطی که در این زمینه جای بحث دارد و دیدگاه سومی نیز وجود دارد که نه تنها انتخابات را تحریم نمیکنند بلکه معتقدند تحت هر شرایطی هم نباید لیست انتخاباتی داد.
عضو هیات رئیسه فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی به دیدگاههای حزب مردمسالاری برای حضور در انتخابات امسال اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نوع نگاه ما تحریم انتخابات نیست بلکه شرکت در پای صندوقهای رای است البته فعال شدن و ارائه لیست در شرایطی انجام میشود که بیش از نیمی از کرسیها را بتوانیم معرفی کنیم.
وی افزود: دفتر سیاسی حزب مردمسالاری بر این اعتقاد است که افرادی باید معرفی شوند تا برند اصلاح طلبی داشته باشند و مستقلین و اعتدالگرایان را معرفی و حمایت نکنند. ضمن اینکه ارائه لیست در استانها بر عهده شورای هماهنگی جبهه اصلاحات است.
وی با بیان اینکه در معرفی و حمایت از اشخاص اولویت اول با اعضای این حزب است، اظهار کرد: البته حمایت از افراد در صورتی است که دارای مقبولیت عامه بوده و تایید صلاحیت شوند در غیر این صورت به دنبال اعضای سایر احزاب اصلاحطلب خواهیم بود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تجربه ثابت کرده ورود افراد غیر حزبی به مجلس مشکلاتی را به همراه خواهد داشت، گفت: در حال حاضر شاهد حضور 40 نفر افراد غیرحزبی که در هیچ جریانی عضو نیستند و حدود 60 نفر نماینده مستقل در مجلس هستیم که این افراد به سمت هر جریانی حرکت کنند نقش مهمی را در پیروزی آن جریان خواهند داشت و این مشکل اساسی است.
دبیرکل حزب مردمسالاری با بیان اینکه فعالیتهای حزبی زودبازده نیست و نیازمند صبر، بردباری و تحمل مشکلات است، گفت: اگر توجه کنیم محمد مرسی نیز حدود 80 سال در مصر فعالیت حزبی به عنوان جماعت اخوانالمسلمین انجام داد تا در نهایت رئیسجمهور شد و بعد از آن برکنار شد و سرانجام هم در زندان از دنیا رفت.
کواکبیان بر ضرورت حزبی شدن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: تجربه پارلمانهای دنیا نشان داده است راه برونرفت از مشکلات کشور، حزبی شدن مجالس در دنیاست.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اخیرا هم عدهای از نمایندگان در مجلس به دنبال طرح استیضاح رئیسجمهور بودند ولی ما اعلام کردیم در این شرایط به هیچ عنوان به سوی استیضاح نخواهیم رفت، اظهار کرد: البته انتقاداتی جدی وجود دارد و باید رفع شود اما اعتقاد داریم نباید با دولت لیست ائتلافی بدهیم.
کواکبیان با تشریح فعالیتها و آرایش سیاسی سایر جریانهای سیاسی کشور از جمله اصولگرایان، مستقلین و احمدینژاد، گفت: اگر توجه داشته باشیم در حال حاضر هم در جریان اصولگرایان و هم در جریان اصلاحطلبان اختلاف وجود دارد.
وی در پایان از پیگیری و تلاشهای خود برای اختصاص یارانه به خانه احزاب خبر داد و گفت: خوشبختانه برای سال 98 حدود 150 میلیارد ریال اعتبار به عنوان یارانه به خانه احزاب اختصاص یافته است.
دبیر اجرائی حزب مردمسالاری شعبه سمنان نیز در این نشست، ضمن تبيين فلسفه تشکيل اين گونه جلسات، مباحثي در خصوص استان و شهرستان و کشور بيان و ضمن تشريح دستور جلسه به ترسيم مختصات اقتصادي - سياسي و اوضاع استان پرداخت.
شایان ذکر است ابوالقاسم کواکبیان دستور کار اصلي جلسه را چگونگي رسيدن احزاب اصلاحطلب استان به وحدت، برنامهريزي بر روي انتخابات مجلس و چگونگي روشهاي گسترش فعاليت با جذب افراد بيشتر عنوان کرد.
وی با بیان این که راه برونرفت از مسائل و مشکلات توجه به حزب است، گفت: مردم باید از کانالی مطالبات خود را پیگیری کنند و این کانال، کانال احزاب است. اگر احزاب ما در کشور جایگاه خود را پیدا کنند، آنگاه احزاب مواظب همدیگر هستند و آحاد مردم در پناه احزاب میتوانند مطالبات خود را پیگیری کرده و خواستههای خود را به گوش مسئولان برسانند.
مرتضی دهرویه عضو شورای اجرائی حزب مردمسالاری نیز در این نشست گفت: برای مشارکت بیشتر مردم در صحنه انتخابات باید به فکر رفع مشکل معیشتی آنان بود چرا که مردم واقعا با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشتهاند و همیشه در همه صحنهها پای نظام و انقلاب ایستادهاند.
وی افزود: متاسفانه این روزها اعتماد عمومی نسبت به دولت و نظام کاهش یافته و چاره آن صداقت در رفتار و اعمال مسئولان و متولیان است.
دهرویه اضافه کرد: امروزگوش مردم از شعارهای چپگرایان و راستگرایان پر شده و آنها فقط به دنبال صداقت در گفتار و اعمال مسئولان هستند.
حسن آلبویه دیگر عضو حزب مردمسالاری هم در این جلسه با بیان اینکه دولت و مجلس با اعتبار اصلاحطلبان و احزاب اصلاحطلب تشکیل شده و باید پاسخگوی بحران ناکارآمدی در کشور باشند، گفت: برای انتخابات آینده باید بحث کارآمدی در اولویت همه ما قرار گیرد.
وی افزود: معتقدم باید برای حضور در انتخابات هدفگذاری و فضای مناسبی را ترسیم کنیم و به صورت جدی فعالیت داشته باشیم.
فعاليت مستقل حزب در انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی، مرزبندي با افراد دوزيست، فعاليت مستمر و بيشتر، بررسی آخرین وضعیت احزاب و جریانات سیاسی کشور و نقش هر کدام برای حضور در انتخابات، چگونگی افزایش سطح مشارکت مردم در انتخابات و دیگر مسائل سیاسی و اجتماعی مهمترين مطالبي بود که از سوي اعضاي جلسه مطرح شد.