تولید گوشت قرمز در اسفندماه سال گذشته در کشتارگاههای رسمی کشور به ۸۱.۵ هزارتن رسید که نسبت به فصل مشابه سال ۹۶، ۲۳ درصد کاهش را نشان میدهد.
به گزارش مرکز آمار ایران، کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ٣۴ درصد، برای بز و بزغاله ۱۶ درصد، برای گاو و گوساله ۱۵ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ١۴ درصد، و برای شتر و بچه شتر ۴٩ درصد بوده است.
گوشت گاو و گوساله با ۴۷.۱ هزار تن، ۵۷.۹ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوسفند و بره با ۲۶.۴ هزار تن، بز و بزغاله با ۵.۸ هزار تن و سایر انواع دامها با ٢.١ هزار تن، بهترتیب ٣٢.٤ درصد، ٧.٢ درصد و ۲.۶ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.