; ?>; ?>
آیا علايم عفونت ايمپلنت دندان را می دانید؟ درمان عفونت ایمپلنت دندان چگونه است؟ سعی کرده این پاسخ همه این موارد را بررسی کرده و برایتان شرح دهیم . از مهمترین مواردی که در کاشت ایمپلنت دندانی وجود دارد جلوگیری از بروز عفونت است زیرا عفونت می تواند به صورت کامل کاشت ایمپلنت دندان را با عدم موفقیت روبرو کند.
در عصر حاضر ایمپلنت های دندانی بهترین جایگزین دندان های از دست رفته هستند که سلامت دهان و دندان را به بیمار بازمی گردانند. ایمپلنت های دندانی کمک به بهتر جویدن غذا، درست صحبت کردن و افزایش اعتماد به نفس می کند زیرا زیبایی را به لبخند شما باز می گردانند. همچنین انواع سرویس های جراحی ایمپلنت های دندانی عبارتند از:
اما این مطلب بسیار مهم است که بدانید این روش درمانی نیز مانند دیگر جراحی های حوزه دندان پزشکی دارای خطرات و عوارض احتمالی است که یکی از این عوارض احتمالی بروز عفونت در ایمپلنت است.
عفونت ایمپلنت یکی از مهم ترین عوارضی است که ممکن است در این روش بروز بدهد و بروز این عفونت می تواند دلایل متعددی داشته باشد که مهم ترین آن عبارتند از:
یکی از مهم ترین دلایلی که می تواند موجب بروز عفونت شود جمع شدن مواد غذایی اطراف پایه فیکسچر ایمپلنت می باشد. این نکته را در نظر داشته باشید که فیکسچرهای ایمپلنت برای آنکه بتوانند استخوان لثه را جذب کنند، بهصورت زبر تولید میشوند. این سطح زبر باید داخل استخوان فک قرار گیرد و درصورتی که این اتفاق نیفتد و سطح زبر با محیط دهان در تماس باشد، پلاک میکروبی و غذا به آن خواهند چسبید و از آنجایی که سطح پیچدار است، امکان تمیز کردن آن نیز وجود نخواهد داشت. در نتیجه منجر به ایجاد عفونت ایمپلنت دندان میشود.
بسیاری از افرادی که کاشت ایمپلنت دندانی انجام می دهند نگران بروز عفونت ایمپلنت هستند و می خواهند بدانند که عفونت ایمپلنت چه علایمی دارد و ما در ادامه این مقاله مهم ترین مواردی که ممکن است علایم بروز عفونت باشند را مورد بررسی قرار می دهیم.
پس از کاشت ایمپلنت وجود خون آبه امری طبیعی است اما اگر پس از ۲۴ ساعت این خونریزی بند نیاید ممکن است دلیل بروز این خونریزی عفونت باشد. برای درمان در این مرحله ابتدا باید به دندان پزشک مراجعه کنید تا ابتدا جلوی خونریزی را بگیرد و سپس بعد از آن به درمان عفونت ایمپلنت بپردازید.
تب کردن بعد از عمل کاشت ایمپلنت امری طبیعی است اما اگر بعد از ۲۴ ساعت همچنان این تب ادامه داشت ممکن است از علایم بروز عفونت باشد.
کاشت ایمپلنت های دندانی در واقع یکعمل جراحی سنگین است و هر عمل جراحی قاعدتا دارای مدتی درد و دوره نقاهت است. اگر کاشت ایمپلنت دندان انجام داده اید و این کاشت همراه با دردی است که نمی توانید آن را آرام کنید این درد ممکن است بر اثر بروزعفونت در ایمپلنت باشد.
از مهم ترین دلایل بروز عفونت ایمپلنت که نباید به هیچ وجه این علایم را دست کم گرفت بروز التهاب و تورم اطراف آن است. البته این مورد هم مانند دیگر علایم در ابتدا ممکن است طبیعی باشد اما اگر با گذشت زمان میزان التهاب وتورم بیشتر شد می تواند از علائم بروز عفونت ایمپلنت باشد. همچنین باید بدانید که بی توجهی به این موضوع می تواند عوارض بیشتری را ایجاد کند. بنابراین توصیه می شود در صورت مشاهده چنین مشکلی، سریعا به یک متخصص ایمپلنت دندان مراجعه کنید تا درصورت وجود مشکل سریعا آن را برطرف کند .
از دیگر علایم نشاندهنده عفونت ایمپلنت میتوان به قرمزی و ترشح در ناحیه کاشت اشاره کرد.
اگر بعد از کاشت ایمپلنت های دندانی طعم و بوی بدی در دهان خود احساس کردید این موضوع می تواند از علائم بروز عفونت باشد و پیشنهاد می شود سریعا به پزشک متخصص خود مراجعه کنید.
تا به اینجا با علایم عفونت ایمپلنت دندان آشنا شدیم، اما موضوعی که برای بسیاری از افراد سوال ایجاد می کند این است که آیا می توان عفونت ایمپلنت را درمان کرد یا خیر و برای بهبود عفونت و وضعیت بیمار باید چه کاری انجام داد.
در راستای بحث درمان ایمپلنت های دندانی باید بگوییم که سریعا باید این مشکل را درمان کنید زیرا اگر این موضوع را جدی نگیرید عفونت در تمام دهان و در بعضی موارد به خون سرایت می کند به همین دلیل پیشنهاد می شود اگر دارای علایم عفونت ایمپلنت هستید سریعا به پزشک خود مراجعه کنید تا از افزایش عفونت جلو گیری کنید.
پس از مراجعه شما به پزشک متخصص ایشان میزان عفونت دهان شما را بررسی می کنند و وابسته به میزان عفونت آنتی بیوتیک و دهانشویه مخصوص تجویز می کند تا جلوی افزایش عفونت را بگیرد و بهبود یابید. اگر عفونت ایمپلنت با این شیوههای درمانی یا ترکیب آنها برطرف نشود، احتمال برداشتن بافتهای استخوانهای فک توسط دندان پزشک وجود دارد. همچنین باید بدانید که در این شرایط هزینه هایی که برای کاشت ایمپلنت هدر رفته است.
یکی دیگر از مواردی که باید مورد توجه قرار دهیم، این است که عفونت ایمپلنت دندان در صورتی که درمان نشود به بافتهای نرم و سینوس نیز نفوذ می کند و موجب درد در سینوسها می شود. باکتریها بافتهای نرم دهان را نیز تحت تاثیر قرار می دهند و گاهی اوقات این مشکل منجر به بروزط مشکلات دیگری چون مشکلات در مجاری تنفسی نیز می شود.
نهایتا باید بدانید که در صورت بروز علایم عفونت سریعا به پزشک متخصص مراجعه کنید، بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید و همچنین معاینات دوره ای خود را به موقع انجام تا به طور کامل بهبود یابید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه ایمپلنت دندان می توانید از صفحه ( https://roshadent.com/%d8%a7%db%8c%d9%85%d9%be%d9%84%d9%86%d8%aa-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86/ ) دیدن فرمایید.
منبع : pre-implant