دبیر حزب موتلفه اسلامی در خراسان رضوی گفت: اینکه مردم دوباره مردم به احمدینژاد گرایش پیدا کنند بعید است و به طور طبیعی خود او نیز نباید چنین تحلیلی داشته باشد.
حمیدرضا ترقی در گفتوگو با ایسنا-منطقه خراسان، اظهار کرد: اگر هر رئیس جمهوری طبق قانون مجرمیت خاصی نداشته باشد، بعد از اتمام دوره ریاست جمهوری خود تفاوتی با سایر اقشار جامعه در استفاده از آزادی بیان و قلم ندارد و به طور طبیعی میتواند اظهارنظر و نقد کرده و پیشنهاد داشته باشد.
وی افزود: طبیعتا فردی که دولت آقای روحانی به مدت چهار سال او را نقد و به طور مستمر تخریبش کرده، هیچ نقطه مثبتی را در عملکردش باقی نگذاشته و هنوز نیز هیچ تریبونی برای حق دفاع به او داده نشده که بخواهد از خود دفاع کند، بنابراین به طور طبیعی یکی از حقوق او این است که بتواند از کارهایی که کرده، دفاع کند و همچون سایر آحاد جامعه نیز نقد و پیشنهاد داشته باشد.
ترقی با فرض اینکه اگر هدف احمدینژاد مطرح کردن خود یا اعلام حضور در صحنه سیاسی باشد، عنوان کرد: مگر دیگران که صحبت کرده و مطلبی را بیان میکنند، از این اهداف ندارند؟ ممکن است همه همین هدف را داشته باشند اما اگر قرار باشد با این هدف ما مانع اظهارنظر، نقد، انتقاد و نظارت همگانی مردم شویم، دیگر هیچ فردی نباید نقد و انتقادی انجام دهد.
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به اینکه من بعید میدانم که مردم برای رای دادن به ایشان گرایش پیدا کنند، تصریح کرد: البته اکنون در مقایسهای که در برخی از زمینهها صورت میگیرد، مردم بین عملکرد دولت نهم و دولتهای یازدهم و دوازدهم تفاوتهای قابل ملاحظهای را مشاهده کرده و احساس میکنند که آقای احمدینژاد در دولت نهم بیشتر در خدمت مردم بوده تا این دولت.
دبیر حزب موتلفه اسلامی در خراسان رضوی ادامه داد: این یک امر طبیعی بوده و به اولویتهای این دولت بازمیگردد که بیشتر مربوط به برجام و سایر موارد بوده تا مسائلی که آقای احمدینژاد به آن پرداخته بود اما در مجموع بازگشت دوباره مردم به احمدینژاد بعید است و به طور طبیعی خود آقای احمدینژاد نیز نباید چنین تحلیلی داشته باشد که دوباره میتواند به چنین جایگاه و موقعیتی بازگردد. اصولا نظام با برگشت دوباره روسای جمهور قبلی به صحنه قدرت و مسئولیت هیچ موافقتی ندارد و این امر را ناشی از عدم گردش نخبگان در کشور تلقی میکند، بنابراین شاید چنین برداشتی واقعبینانه نباشد.
وی در خصوص این احتمال که اظهارنظرهای مستمر احمدینژاد ممکن است به دلیل ترس از فراموش شدن در ذهن مردم باشد، عنوان کرد: اگر ما بخواهیم تمام انتقادها را با همین نگاه مورد ارزیابی قرار دهیم، ممکن است این نوع مسائل به تمام افرادی که نقد میکنند، قابل انتصاب باشد اما اینکه واقعا روی این نیت این حرفها زده میشود، نیاز به استدلالهای بیشتری دارد. تنها با بیان نقد یا مناظره کردن نمیتوان چنین اتهامی را قطعی دانست.
ترقی در خصوص درخواست مناظره احمدینژاد با رئیسجمهور، گفت: با تجربهای که آقای احمدینژاد دارد، اگر مناظرهای هم صورت بگیرد، میتواند افکار عمومی را قانع کند، زیرا دولت در اقناع افکار عمومی توانایی بالایی ندارد، در حالی که توانایی احمدینژاد در اقناع افکار عمومی در همان مقطعی که مسئولیت داشت بالا بود، در واقع از ابزار و وسایلی برای غلبه بر رقیب استفاده میکند که میتواند موفق شود.