۰
جمعه ۲ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۰۲

قتل عام نیروهای ارتش نیجریه توسط بوکوحرام

عناصر گروه تروریستی «بوکوحرام» با حمله به یک پایگاه نظامی در شمال شرق نیجریه، دست کم 100 نیروی ارتش این کشور را قتل عام کردند.
عناصر گروه تروریستی «بوکوحرام» با حمله به یک پایگاه نظامی در شمال شرق نیجریه، دست کم 100 نیروی ارتش این کشور را قتل عام کردند.
به گزارش ایرنا، تارنمای «افریکن ویس دیلی »روز پنجشنبه نوشت،عناصر بوکوحرام با استفاده از سلاح های سبک و سنگین ، پایگاه «مایتیلی » واقع در استان «پرنو» را هدف قرار دادند ودست کم 100 نظامی مستقر در آن و از جمله یک افسر عالی رتبه ارتش را کشتند.
یک افسر ارتش در خصوص این حمله گفت، افراد مسلح نیروهای دولتی را غافلگیر کردند و پس از حمله، این پایگاه را به آتش کشیدند.
این یکی از بزرگترین حملات به ارتش نیجریه از سال 2015 محسوب می شود . گفته شده شمار دیگری از سربازان مستقر در این پایگاه مفقود شده اند و ممکن است آن ها نیز کشته شده باشند.
مجلس سنای نیجریه روز پنجشنبه را روز عزای عمومی اعلام و جلسه ای در این روز برگزار نکرد.
قرار است انتخابات ریاست جمهوری و مجلس در این کشور در ماه فوریه برگزار شود و ممکن است هدف از چنین حملاتی تاثیرگذاری بر روند برگزاری این انتخابات باشد.
«بوکوحرام » در زبان هوسایی، به معنای «حرام بودن آموزش غربی» است. این گروه در ماه ژانویه سال 2002 (دی 1380) به دست فردی به نام « محمد یوسف» تاسیس شد.
«ابوبکر شیکاو» سرکرده گروه تروریستی بوکوحرام مقام های نیجریه و طرفداران آموزش به سبک کشورهای غربی را به حملات تروریستی بیشتر تهدید کرده و گفته است، کسانی که به قوم گرایی و ناسیونالیسم و ترویج آموزش به روش غربی اعتقاد داشته باشند، هدف حملات این گروه قرار می گیرند.
او از سال 2009 میلادی و پس از کشته شدن «محمد یوسف » بنیانگذار بوکوحرام، رهبری این گروه را برعهده دارد.
بوکوحرام پیش تر با شبکه القاعده ارتباط داشت اما در مارس (اسفند) 2015 با ابوبکر البغدادی سرکرده گروهک تروریستی داعش بیعت کرد و نام خود را به ولایت غرب آفریقا تغییر داد.
بوکوحرام فعالیت خود را در کشورهای حوزه دلتای نیجر از جمله نیجریه، نیجر و کامرون و همچنین چاد گسترش داده و با حملات انتحاری با استفاده از زنان و کودکان، هزاران شهروند این کشورها را به خاک و خون کشیده است.
عملیات تروریستی بوکوحرام تاکنون باعث کشته شدن 20 هزار نفر و آواره شدن بیش از دو میلیون و 600 هزار نفر در نیجریه شده است.
کد مطلب: 97864
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *