رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه از ثبات قیمت حلیم و آش در ماه رمضان خبر داد و گفت: قیمت هر کیلوگرم آش شله قلمکار و حلیم ساده ۱۴ هزار تومان، آش رشته ساده ۱۳ هزار تومان و هر پرس آش و حلیم نیز ۸۰۰۰ تومان است.
به گزارش ایسنا، حلیم و آش یکی از ثابتترین غذاهای سفرههای افطار ایرانیها در ماه رمضان است و صفهای طولانی آن ساعتها قبل و حتی پس از اذان در خیابانهای مختلف دیده میشود که حسین محمدی - رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه - درباره وضعیت تولید و بازار این غذاهای پرمشتری در ماه رمضان به ایسنا توضیح داد که بر اساس جلسات متعددی که با رؤسای اتحادیههای استانی طی روزهای گذشته داشتهایم، مقرر شد قیمت حلیم و آش در ماه رمضان هیچ تغییری نکند تا در ثواب روزهها و افطاریهای مردم شریک باشیم.
وی افزود: با وجود اینکه قیمت همه مواد اولیه و هزینههای تولید آش و حلیم، از گوشت، روغن، حبوبات، نخود، رشته، دستمزد، کرایه، انرژی و ... نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، تصمیم گرفتیم قیمت آش و حلیم را برای ماه رمضان امسال تغییر ندهیم که بر این اساس قیمت هر کیلوگرم حلیم ساده ۱۴ هزار تومان و با مخلفات ۱۵ هزار تومان است. همچنین هر کیلوگرم آش شله قلمکار نیز به قیمت حلیم عرضه میشود. هر کیلوگرم آش رشته ساده ۱۳ هزار تومان و با مخلفات ۱۴ هزار تومان است که هیچ تغییری نسبت به سال گذشته نکرده و هر پرس آش و حلیم نیز ۸۰۰۰ تومان قیمت دارد.
پخت حلیم با سیرابی و آشغال گوشت!
رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه با بیان اینکه قیمت آش و حلیم در استانها بر اساس تصمیمگیری اتحادیه استانی اعلام میشود که البته مقرر شده آنها نیز قیمت را تغییر ندهند، تصریح کرد: برخی سودجویان در این ماه مبارک با آرداب، سیراب و آشغال گوشت، حلیم بیکیفیت و غیربهداشتی را می پزند و با حمل به صورت کاملا غیربهداشتی و در ماشینهای غیراستاندارد، حلیم بیکیفیت تولید شده را در تهران و مراکز غیرمجاز عرضه میکنند.
از ساندویچیها آش و حلیم نخرید
محمدی با تاکید بر اینکه ساندویچیها جزو بیشترین صنوفی هستند که در عرضه حلیم و آش ورود میکنند، اعلام کرد: از مردم میخواهیم که به هیچ وجه از ساندویچیها و مراکز غیرمجاز حلیم و آش نخرند و به آنها اعتماد نکنند، چراکه ارزانفروشی هیچ گاه در اغذیه و محصولات خوراکی خوب نیست و نوعی سمفروشی محسوب میشود.
وی گفت: بازرسان اتحادیه کبابی و حلیم به صورت مستمر و دائمی از واحدهای صنفی مجاز عرضه کنندگان حلیم و آش در ماه رمضان بازدید خواهند کرد و بر روند تولید سالم و بهداشتی نظارت میکنند و از آنجاکه میخواهیم همه با یک شکل این کار را انجام دهیم و به مردم علامتی برای انتخاب مکان مناسب برای تهیه آش و حلیم نشان دهیم، همه عرضهکنندگان مجاز، بنرهای یکسانی تحت عنوان "عاملین فروش با مجوز رسمی از وزارت بهداشت و اتحادیه" سردر مغازههایشان نصب شده است و از مردم میخواهیم که حتما از آنها خرید کنند و اگر سلامتشان اهمیت دارد، از سودجویانی که تنها به فکر کسب سود بیشتر در کوتاه مدت هستند، خرید نکنند.
رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه اظهار کرد: همکاری تنگاتنگ و بسیار مناسبی با وزارت بهداشت و اداره اماکن داریم و به محض مشاهده تولیدکنندگان و عرضه کنندگان غیرمجاز حلیم و آش به آنها اخطار میدهیم و پس از آن نسبت به پلمپ واحدهای غیرمجاز اقدام میکنیم. البته فرآیند طولانی بروکراسی نیز از مشکلات مهم در این زمینه است و امیدواریم در ماه رمضان حساسیت و سرعت در پیگیری این پروندهها افزایش یابد.