۰
يکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۵۴

رییس جمهور :باید برابر کسانی که با نام دین در دنیا وحشت و ترور ایجاد می‌کنند بایستیم

رئیس جمهور گفت: همان طور که باید بازار غذای حلال را در دنیا بگسترانیم، باید تولید پاک فرهنگی را هم جایگزین انواع تولید‌های منحرف کننده‌ی غرب کنیم.
رییس جمهور :باید برابر کسانی که با نام دین در دنیا وحشت و ترور ایجاد می‌کنند بایستیم
 حجت ‌الاسلام والمسلمین روحانی در مراسم افتتاحیه هفتمین اجلاس مجمع رادیو و تلویزیون‌های کشورهای اسلامی اظهار کرد: مسلمانان در هر کشور باید تابلوی غذای حلال چشم‌شان را جذب و دلشان را آرام کند. و همین طور باید در تولیدات فرهنگی برندی به وجود آوریم که همه جا این برند به پدر و مادرها اطمینان دهد که محتوای هدایت گر دارد و جوانان آرامش داشته باشند که با دیدن و شنیدن آن بر ایمان و یقینشان به حق و قیامت افزوده می شود.

روحانی با بیان این که امروز عصر ارتباطات است، گفت: قدرت ارتباطات در دنیای امروز بخش مهمی از قدرت ملی است و هر کشوری که بتواند ندا و صدای مردم خود را بهتر به جهان برساند، رابطه‌ی بهتری میان اقشار و گروه‌های جامعه‌ی خود ایجاد کند و در منطقه ندای اکثریت باشد و همینطور همنوا با خواست و فطرت انسانی باشد، موفق است.

وی با بیان این‌که بی‌تردید خواست منطقی همه‌ی انسان‌ها منطبق با فرهنگ راستین اسلامی و فطرت انسانی است، خاطر نشان کرد: بی‌تردید یکی از تقابل‌های امروز بر سر هویت به ویژه هویت نسل جوان میان جهان اسلام با دنیای غرب است و امروز قبل از آن که تصرف سرزمین‌ها مورد نظر قدرت‌های جهانی باشد، تصرف اذهان و افکار جوامع مورد نظر است. پس اینجا دنیای اسلام با همه‌ی توان برای حراست از فرهنگ وهویت اسلامی خود باید وارد عمل شود.

رئیس جمهور با بیان این که نمی‌توانیم از مهمترین ابزارهای فناوری فاصله بگیریم و از سرعت و هنر تاثیرگذاری از دنیا عقب بمانیم خاطر نشان کرد: امروز هر کس سریعتر خبر را به گوش جهان رساند او جهت دهنده‌ی افکار عمومی درآن خبر است و خبرهای بعدی با هر تفسیری، انفعالی است.

وی با بیان اینکه امروز خبری تاثیر گذار است که از ظرافت هنری برخوردار است خاطر نشان کرد:‌ تغییر ضمیر خداآگاه هنر نیست، بلکه امروز تغییر ضمیر ناخودآگاه هنر است.

رئیس جمهور با اشاره به این‌که امروز غرب از رسانه‌هایی با ابزار، فناوری و تاثیر گذاری برخوردار است، گفت: برای ما امروز یک ضرورت است که از این ابزار برخوردار باشیم. البته شاید از نظر ابزار، غرب از ما جلوتر باشد، اما ما دارای محتوایی سرشار از هدایت هستیم و آن فرهنگ بلند اسلام، خاندان رسالت و اهل بیت(ع) است که این محتوا می‌تواند بر ابزار ، غالب شود و بهترین تجربه آن انقلاب اسلامی بود؛ چراکه در آن زمان حتی ابزار لازم برای چاپ اعلامیه‌ها را نداشتیم، اما از لحاظ محتوا توانستیم پیروز شویم. همچنین در جنگ تحمیلی ابزارمان به اندازه‌ی متجاوزان نبود. اما با اراده و ایمان مردم برابر ابزار مدرن شرق و غرب پیروز شدیم.

روحانی در ادامه با گرامی داشت سالروز آزاد سازی خرمشهر و پیروزی مقاومت بر اسراییل متجاوز گفت: در هر دو نبرد ایمان و اراده در برابر ابزار مدرن پیروز شد، پس اگر محتوای ارزشمند تولید کنیم، حتی با ابزار متوسط می‌توانیم بر آنهایی که ابزار مدرن دارند پیروز شویم و افکار نسل جوان خود را مجذوب فرهنگ اسلامی، کنیم.

وی با اشاره به سالروز گرامی‌داشت بعثت نبی اکرم(ص) که ندای حق بر همه‌ی بت‌ها پیروز شد افزود: امروز ما کاری جز ادامه‌ی بعثت نداریم.

وی با بیان این‌که امروز دعوای اصلی ما با غرب بر سر آن است که غرب می‌خواهد مصرف‌گرایی و لذت گرایی در دنیای امروز به ویژه برای نسل جوان ما مسیر زندگی شود، گفت: غر ب می‌خواهد بت مصرف، بت لذت و بت تبعیض را در جهان بین مسلمانان و غیر مسلمانان و کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته مطرح کند.

روحانی با اشاره به این‌که امروز دنیای غرب نمی‌خواهد جهان اسلام درمسیر فناوری مدرن قرار گیرد، خاطر نشان کرد: جهان غرب سلطه‌ی خود را در انحصاری کردن فن آوری مدرن می‌داند پس به بهانه‌های مختلف می‌خواهد دنیای اسلام و جهان در حال توسعه را همیشه با فاصله‌ی چند ساله با دنیای به اصطلاح پیشرفته صنعتی خود قرار دهد.

رئیس جمهور با تاکید بر این که بت تبعیض و لذت گرایی باید شکسته شود و جای همه‌ی این بت‌ها توحید بنشیند، افزود: اگر ما گوینده و عمل کننده‌ی لااله الا الله باشیم حتما رستگاری در کنارش است.

روحانی در ادامه با بیان اینکه امروز باید خود را برای نبرد فرهنگی عظیم در مبانی ارتباطات با کشورهای به اصطلاح مدرن آماده کنیم تا بتوانیم نسل جوان خود را حراست کنیم و بعثت پیامبر (ص) را در دل جوانانمان پایدار سازیم، تصریح کرد: امروز وظیفه داریم باهمه‌ی ابزار از جمله موبایل و اینترنت در کنار رادیو و تلویزیون خود را مجهز کنیم برای نبردی بزرگ چون محتوای ما حق و منطبق بر فطرت است و می‌توانیم پیروز شویم.

وی با بیان این‌که امروز رسانه دیگر فقط نقش ارتباطی ندارد و تاثیر گذار بر سبک زندگی و هنجارهاست، خاطر نشان کرد: امروز رسانه‌ تصویر را می‌سازد و تولید می‌کند و در این روزگار اگر نتوانیم با قدرت از فرهنگمان صیانت کنیم، سبک زندگی جامعه اسلامی به تدریج غربی می‌شود و کم کم خانه و خانواده، رابطه زن و شوهری، پدر و فرزندی و دختر و پسر در جامعه ما غربی خواهد شد و می‌رسد به روزی که از نو بت‌ها به جای لااله اله الله ظهور می‌کند که این فاجعه‌ی بزرگی برای دنیای اسلام است که با جاهلیتی از نو مواجه شود.

روحانی با اشاره به این‌که فرهنگ توحید از غار حرا، قلب همه ی انسان‌ها را روشن کرد، گفت: ما نیاز به تولید برند داریم همان طور که در غذا باید بازار غذای حلال در دنیای اسلام و جای جای جهان گسترده شود باید تولید پاک و نظیف فرهنگی را هم بتوانیم جایگزین انواع تولید‌های منحرف کننده ی غرب کنیم.

رئیس جمهور تاکید کرد: باید برند صالح، تولید صالح را به عنوان یک برند در دنیای اسلام ایجاد کنیم که هر کس محصولی با این برند را می‌بیند در صداقت ، دقیق‌بودن و منطبق بر واقعیت بودن آن اطمینان کند. پس در این زمینه باید تولید فرهنگی با برند خود ایجاد کنیم و افکار دنیای اسلام را جذب کنیم.

روحانی اضافه کرد: ما از زرق و برق دنیای غرب نباید بهراسیم چون راه پیامبر (ص) را ادامه می‌دهیم و اگر قابلیت دعوت پیامبر (ص) را نداشته باشیم نمی‌توانیم بگوییم که پیامبر (ص) هدایت‌گر ما بوده است پس ما می‌توانیم راه پیامبر (ص) برگزینیم و راه بعثت را ادامه دهیم و با بت‌ها بحنگیم چون باراه بعثت ، راه علی (ع) و راه اهل بیت (ع) می‌توانیم حتی به قلب کعبه نفوذ کنیم و بت‌هایی که در گوشه و کنار چیده شده است را بشکنیم و فقط یک ندا را به قلب جوانان مسلمان جهان حاکم کنیم که لااله الا الله و محمد رسول الله.

روحانی با اشاره به این که در مقطع حساس تاریخی هستیم و بارسنگینی را بر دوش می‌کشیم اظهار کرد: امروز دنیای غرب و دشمنان اسلام خواسته‌اند چهره‌ی اسلام را به گونه ی دیگری معرفی کنند ومی‌یبنیم پیامبری که پیامبر رحمت و عفو بود و دعوت به اتحاد و برادری می‌کرد عده‌ای امروز با نام دین و اسلام دختران مسلمان جوان را در حال تحصیل در دبیرستان به عنوان برده تصرف می‌کنند.

وی ادامه داد: چطور قابل تحمل است که عده‌ای نادان که از قران و سیره پیامبر (ص) بهره‌ای نبردند به نام دین و جهاد و قرآن در دنیا ترور و وحشت ایجاد کنند.

روحانی با بیان این‌که امروز وظیفه‌ی سنگینی بر دوشمان است، که از اسلام‌مان ، پیامبرمان و بعثت پیامبر (ص) دفاع کنیم خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران و مردم بزرگ آن در انتخابات سال گذشته راه اعتدال را برگزیدند و دست رد به سینه‌ی افراط زدند و نوای مبارزه با افراط و خشونت را به صورت ندایی جهانی در سازمان ملل اعلام کردند و طرح مقابله برابر خشونت وافراط را به عنوان یک طرح از جانب ملت ایران و جمهوری اسلامی ایران به سازمان ملل بردند و آن را با صدای رسا و به اتفاق آراء مصوب کردند پس ما می‌توانیم پرچم‌دار مبارزه با افراط باشیم و چهره‌ی واقعی اسلام را در دنیای امروز معرفی کنیم.

روحانی خاطر نشان کرد: روزی باید فرا رسید که همه‌ی رسانه‌های جهان اسلام بتوانند یک رسانه‌ی مرتبط و مستقل در سراسر جهان به وجود آورند و در خبرها و تصویر‌ها بر غرب پیشتاز شوند تا دیگر آنها مفسر حوادث نباشند.

رئیس جمهور با بیان این که کار اتحادیه‌ی رادیو و تلویزیو‌ن‌های کشورهای اسلامی کار مبارکی است، افزود: باید توجه کنیم که با جذب رسانه‌های دیگر اسلامی در سراسر دنیای اسلام و با ارتقای کیفیت و محتوای رسانه‌ها چهره‌ی واقعی اسلام را معرفی کنیم و راه پیامبر (ص) و قرآن را ترویج کنیم.

روحانی با تاکید براین که باید برابر توسعه غرب برای انحراف افکار نسل جوان بایستیم خاطر نشان کرد: باید دربرابر همه‌ی آنهایی که با هدایت غرب و یا تحجر خود راه غلط را انتخاب کرده‌اند با ایجاد وحشت و ترور و با نام دین در دنیا وحشت و ترور ایجاد می‌کنند بایستیم. پس باید چهره‌ی رحمانی اسلام را معرفی کنیم. البته تاکید کنیم که در برابر تجاوز ظالمان مقاومت می‌کنیم و زیر بار ظلم نمی‌رویم.

روحانی با تاکید بر رعایت صدق حدیث و ادای امانت در رسانه‌های اسلامی خاطر نشان کرد:‌ نباید به منافع زودگذر توجه کنیم و باید تلاش کنیم رسانه‌های اسلامی مورد اعتماد ملت‌های خود ، دنیای اسلام و افکار عمومی جهانی باشد.

رئیس جمهور با اشاره به این‌که افتخار بزرگ در جنگ ۳۳ روزه پیروزی رسانه مقاومت در برابر صهیونیست‌ها بود افزود: در جنگ عراق و اسراییل در سال ۱۹۶۷ وقتی در نجف بودم مشاهده کردم که مردم برای شنیدن اخبار درست جنگ به رسانه‌های عرب زبان اسراییلی مراجعه می‌کردند و این فاجعه بود. که خبر صدق را می‌خواستند از صهیونیست‌ها بشنوند اما این تراژدی در جنگ ۳۳ روزه به عکس شد و صهیونیست‌ها تلاش داشتند خبر واقعی جنگ را از صدای مقاومت بشنوند که این افتخاری بزرگ برای دنیای اسلام بود و ما همه جا باید این طور باشیم.

روحانی در پایان با بیان این‌که تمام رادیو و تلویزیون‌های اسلامی باید صدق حدیث و ادای امانت را سرلوحه کار خود قرار دهند گفت: باید قلوب جهانیان را با رسانه‌ای که سرعت عمل و صداقت و امانت و ظرافت و دقت دارد تصرف کنیم.
کد مطلب: 38981
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *