۰
دوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۰۰

طلا خیز برداشت

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد افزایش به ۳۰۲۴ دلار و ۸۵ سنت رسید.
طلا خیز برداشت
به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ براساس گزارش رویترز، قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه تغییر چندانی نداشته است. نگرانی‌های ژئوپلیتیکی و امید به کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا قیمت طلا را بارها به یک رکورد جدید رسانده و تاجران حالا منتظر محرک‌های جدید هستند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد افزایش به ۳۰۲۴ دلار و ۸۵ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۲۰ درصدی به ۳۰۲۷ دلار و ۵۰ سنت را رسیده است.

طلا در معاملات روز پنجشنبه به رکورد ۳۰۵۷ دلار و ۲۱ سنت رسیده بود.

شاخص دلار نزدیک به بالاترین رقم از هفتم مارس قرار دارد که خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر می‌کند.

تحلیلگران عقیده دارند تأثیر منفی احتمالی طرح عوارض آمریکا قیمت طلا را بالاتر خواهد برد. اما قرارداد آتش‌بس بین روسیه و اوکراین می‌تواند این روند را متوقف کند.

نماینده آمریکا امروز با مقامات روسیه دیدار می‌کند تا مذاکرات درمورد قرارداد آتش‌بس ادامه یابد. دراین‌بین، حمله‌های هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه ادامه دارد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد عوارض جدید از دوم آوریل اجرایی می‌شود. این طرح تورم را افزایش داده و مانع رشد اقتصاد خواهد شد.

طلا همواره یک پشتوانه ایمن در زمان تنش‌های ژئوپلیتیکی، بی‌ثباتی‌های اقتصادی و تورم بوده‌ و فضای نرخ پایین بهره به نفع آن است.

فدرال رزرو آمریکا در پایان اجلاس دو روزه خود در هفته‌ گذشته نرخ بهره را در محدوده ۴.۲۵ و ۴.۵۰ درصد نگه‌داشت. سیاست‌گذاران آمریکایی انتظار دارند نرخ بهره دو بار ۰.۲۵ درصد تا پایان ۲۰۲۵ کاهش یابد.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۷۴ درصد افزایش به ۳۳ دلار و ۷۴ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۲۶ درصدی ۹۸۲ دلار و ۴۸ سنت معامله می‌شود.

کد مطلب: 234273
برچسب ها: قیمت طلا
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *