رئیس کمیسیون اجتماعی تاکید کرد: باید ببینیم در ۱۴ الی ۱۵ قلم کالای معیشتی و اساسی کارگران تورم هرچه هست با توجه به آن افزایش حقوق داشته باشیم؛ اگر یک سال تورم صد در صد در این کالاها وجود دارد باید حقوقشان صد در صد افزایش پیدا کند یا سال دیگر هر چقدر بود همان قدر افزایش پیدا کند. به اعتقاد من افزایش حقوق با توجه به خود تورم است نه چیز دیگر.
وی درباره اینکه گفته میشود اگر افزایش حقوق کارگران همتراز با تورم باشد، همین امر خودش موجب افزایش تورم خواهد، بیان کرد: اصلاً این نظریه، نظریه غلط و اشتباهی است و از نظر من با مبانی اقتصاد همخوانی ندارد، زیرا هر چقدر قدرت جامعه مزدبگیر به ویژه کارگران را بالا ببریم، چرخه تولید و همچنین چرخه تولید به مصرف بهتر خواهد شد.
بابایی کارنامی خاطرنشان کرد: قدرت خرید مردم با خلق پول متفاوت است؛ خلق پول از فرآیند تولید صورت نمیگیرد، در حقیقت با دلالیها، سفته بازیها و کارهایی که بانک مرکزی و خود دولت انجام میدهند به وجود میآید.
وی با بیان اینکه تورمی که در کشور صورت میگیرد اقتصادی نیست و فقط مدیریت دولت است که تورم ایجاد میکند، اظهار داشت: من اعتقاد دارم دولتهای ما چه اصولگرا و چه اصلاح طلب، در یک چیز با هم همنظر هستند و در هر چیزی با هم اختلاف داشته باشند در این یک مورد با هم اشتراک نظر دارند و آن این است که تورم ساخته دست دولتهای اصلاحطلب و اصولگرا است.
رئیس کمیسیون اجتماعی تاکید کرد: همیشه همینگونه بوده است؛ چراکه کارشناسان و ساختاری که بانک مرکزی را اداره میکند عوض که نمیشود؛ مثلاً آقای فرزین الان در بانک مرکزی است؛ آقای فرزین و فرزینها که عوض نشدهاند، پزشکیان عوض شده است، وقتی شخص آقای فرزین است او طرفدار چنین نظریهای است. قبل از ایشان هم طرفدار چنین نظریهای بودند.
وی یادآور شد: در بانک مرکزی و وزارت اقتصاد یک خانواده ۵۰ الی ۶۰ نفره هستند که اقتصاد کشور را نابود کردهاند و رفتهاند. اگر میخواهیم تورم را کنترل کنیم همین ۵۰ الی ۶۰ نفر را الان باید در وزارت اقتصاد و بانک مرکزی کنار بگذاریم، یعنی این ۵۰ الی ۶۰ نفر دانشآموخته کتابهای غربی هستند و آن را در کشور اجرا میکنند، اینها به دولتها خط میدهند، دولتها هم متأسفانه رعایت میکنند این مطلب که جامعه مزد بگیر اگر حقوقش بالا برود تورم بالا میرود تفکر غلطی است و حاضرم در این باب مناظره کنم.