بنابر روایت مهر، وی افزود: نظم ارتباط رئیس جمهور با مردم از مجرای رسانهها مورد توجه قرار گرفته است. قریب سه ماه است که دولت تشکیل شده و آقای رئیس جمهور دو گفتگوی مستقیم با مردم از طریق تلویزیون داشته است.
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به نشست خبری رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: این نشست از نظر کمی و کیفی با نشستهای خبری ادوار مختلف تفاوت داشت. از نظر تعداد سوالهای مطرح شده و چینش گروههای سوال کننده همچنین تعهدی که رئیس جمهور نسبت به پاسخگویی داشت، حتی سوالهایی که قرار بود در نشست مطرح شود و به دلیل ضیق وقت طرح نشد به طور اختصاصی پاسخ را با خود رئیس جمهور هماهنگ میکنیم و برای رسانهها ارسال میکنیم.
طباطبایی بیان کرد: ارتباط رئیس جمهور با رسانهها بیواسطه و متفاوت است؛ این در گفتگوی اخیر تلویزیونی او مشهود بود، برخی نیز به نقد این شیوه پرداختند، خود رئیس جمهور و ما موافق بودیم و شاید این چالشیترین گفتگوی مجری تلویزیونی با رئیس جمهور بود زیرا بدون هیچ قید و شرطی رئیس جمهور به پرسش مجریان پاسخ داد. میتوانید این را از مجریان صدا و سیما استعلام کنید که برای خودشان هم عجیب بود.
وی ادامه داد: در این گفتگو ما هیچ پیش شرطی نگذاشتیم، سوالها در این مصاحبه مطرح شد و رئیس جمهور تا جایی که میتوانست و امکان داشت به سوالها جواب داد، میخواهیم این وضعیت و حالت را به همه دولت تعمیم دهیم تا از مجرای رسانه پاسخگو باشند و هیچ فیلتر و ابهامی در جامعه رسانهها به نمایندگی از جامعه وجود نداشته باشد که احساس کنند ممانعتی در پاسخگویی وجود دارد.
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور بیان کرد: باید همیشه پرسش و پاسخ دهیم و رئیس جمهور حتی این شجاعت را دارد که اگر چیزی را نمیداند با صراحت میگوید نمیدانم، هیچکس نیست که نسبت به همه مسائل مطلع باشد، میخواهیم با مرجعیت و کانون قرار دادن شخص رئیس جمهور در پاسخگویی و تعمیم آن به همه دولتمردان، رسانه را مرجع قرار دهیم. در تعامل با رسانهها نیز تسهیلگری خواهیم کرد.
طباطبایی با طرح این موضوع که مجرای ارتباط با رسانههای دولت را گشودهتر خواهیم کرد، گفت: حتماً بازدید از رسانهها را نیز در دستور کار رئیس جمهور قرار میدهیم.