; ?>; ?>
وی افزود: در بعضی موارد نیز ها تامین وجود دارد اما سودجودیی ها کاذب در بازار است که نگرش ما در سازمان حمایت نظارتی و پیشگیری است.
معاون وزیر صمت ادامه داد: برای اثر بخشی بهتر از سطح اولیه تامین، نظارت صورت میشود و سازمان حمایت سود متعارفی برای تامین و توزیع کنندگان در نظر میگیرد.وی تصریح کرد: از رییس جمهور دستور آمد و تصمیم گرفته شد ساختار سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان تقویت شود.
فرهیدزاده گفت: کار جدیدی برای بازرسی انجام نمیشود بلکه استاندارد ها تغییر کرده است و وزارت جهاد کشاورزی نیز نظارت عالی رو انجام میدهد و برای آنها نیز ساختار تعیین شده است.
وی اظهارداشت: در حوزه های استانی نیز در حوزه معاونت بازرسی برای نظارت بهتر ایجاد میشود.
این مقام مسئول تاکید کرد: در محصولی مانند مرغ که به طور مثال باید ۷۳ تومان باشد اما ۷۵ تومان از کشتارگاه بیرون میاید چونه میتوان تنظیم بازار کرد؛ به همین دلیل وزارت جهاد کشاورزی تا قبل از توزیع به اصطلاح خفت محصول را میگیرید تا افزایش قیمت های بی ضابطه ای نداشته باشیم.
وی گفت: بر اساس تقسیم بندی ایجاد شده برای تنظیم و نظارت بازار تقسیم بندی ایجاد شده است و اگر تامین خوب اتفاق نیافتد ما تخلف هر دستگاهی باشد باید گزارش دهیم و بخش های نظارت و بازرسی ما ورود میکنند.
وی تاکید کرد: تفاهم نامه ای میان اتاق اصناف با وزارت جهادکشاورزی و به طور جدا گانه با وزارت صمت به امضا رسیده است تا نظارت ها را در تمام بازار ها در سطح خرده فروشی انجام دهند و رییس اتاق اصناف نیز در جلسات تنظیم بازار حضور پیدا میکند.
فرهیدزاده گفت: بازرسی ها اتاق اصناف و اتحادیه ها حتما باید تقویت شوند تا بتوانند به درستی به مسئولیت های خود عمل کنند.
وی با بیان اینکه مشکلی برای تامین ارز کالاهای اساسی نداریم و نباید اجازه فعالیت به اخلالگران داد گفت: با احتکار و کم فروشی برخورد میشود و هر بخشی تولید یا توزیع را کاهش دهد تخلف کرده است.
وی یاد آور شد که مسئولیت هماهنگی بین دستگاه های مختلف در تنظیم بازار بر اساس دستور ریاست جمهور به سازمان حمایت واگذار شده است.