به گزارش مردم سالاری آنلاین، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در جمع خبرنگاران درباره آخرین آمار ثبت نام در انتخابات مجلس گفت: در مجموع هفت روز ثبت نام، ۲۴ هزار و ۸۲۹ نفر برای حضور در این انتخابات ثبت نام کردند. در این دوره حد نصاب ثبت نامها نسبت به سه دوره اخیر مجلس ارتقا یافت. در مجلس نهم ۵۳۸۵ نفر، در مجلس دهم ۱۰۷۰۲ نفر و در مجلس یازدهم ۱۶۰۴۳ نفر ثبتنام کرده بودند.
وی تصریح کرد: ۸۷ درصد داوطلبان مرد و ۱۳ درصد خانم هستند. ۲۲ درصد داوطلبان سابقه ایثارگری و ۲ درصد سابقه نمایندگی در دورههای نهم، دهم و یازدهم دارند. ۱۵ درصد داوطلبان دارای مدرک دکترا، ۷۹ درصد کارشناسی ارشد، ۴ درصد کارشناسی و ۲ درصد دارای مدرک حوزوی هستند.
اسلامی افزود: ۲۹ درصد داوطلبان در بازه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال، ۳۷ درصد در بازه سنی ۴۰ تا ۵۰ سال، ۲۶ درصد در بازه سنی ۵۰ تا ۶۰ سال و ۸ درصد در بازه سنی ۶۰ تا ۷۵ سال هستند.
سخنگوی ستاد انتخابات درباره آمار ثبت نام در استانها هم گفت: بیشترین داوطلبان از استانهای البرز، تهران، قم، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، یزد، اصفهان، قزوین، فارس و گلستان هستند و استانهای کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، گیلان و هرمزگان کمترین تعداد داوطلب را داشتهاند. حوزههای انتخابیه کرج، شهریار، تهران، مشهد، یزد، رباط کریم، اصفهان، اهواز، شیراز و قم بیشترین داوطلب نسبت به کرسیهای مجلس را داشتهاند.
اسلامی درباره ثبت نام در انتخابات مجلس خبرگان هم گفت: روز ثبت نام ۱۴ آبان خواهد بود و فرآیند ثبت نام در فرمانداریهای مرکز استان انجام خواهد شد و همچنین فرمانداری قم هم برای کلیه کشور ثبت نام نهایی خواهد داشت فرق ثبت نام مجلس خبرگان با ثبت نام مجلس شورای اسلامی این است که به صورت حضوری است و تا ۲۰ آبان ادامه خواهد داشت.