وی افزود: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباختگان را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به آنها اعلام میکردهاند در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کنند، شکات با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب های بانکی خود می شوند.
معظمی گودرزی با اشاره به اینکه در این پرونده 8 متهم دستگیر شده و مبدا کلاهبرداری نیز از داخل زندان بوده است، ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضایی اعضای اصلی این باند هشت نفره دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.این مقام انتظامی با اشاره به اینکه تعداد شکات این پرونده به بیش از 60 نفر رسیده و همچنان نیز در حال افزایش است، بیان کرد: در سال جاری 5 باند مجرمانه در زمینه کلاهبرداری تلفنی دستگیر شده که مبدا فعالیت آنها از داخل زندان بوده است و طی تماسهای تلفنی با مردم و ارائه اطلاعات اولیه آنها اقدام به کلاهبرداری میکردند.
وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوههای کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل میکنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد میکنند.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه ، شرکت مخابرات و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکههای اجتماعی با هیچکس تماس نمیگیرند و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمانها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکههای اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماسها نیستند.