هندوانه در آفتاب گرم تابستان، طراوت بخش است، زیرا حاوی آب بسیار زیادی است و همچنین به تعریق و خنک نگه داشتن بدن میکند.
دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی و عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در فصل تابستان با کمک برخی میوهها میتوان از گرمازدگی پیشگیری کرد.
زهرا پیله ور با اشاره به اینکه برخی از میوهها به جلوگیری از بیماری گرمازدگی کمک کند، خاطرنشان کرد: خیار بیشتر از آب تشکیل شده است، بنابراین خوردن خیار راهی عالی برای هیدراته نگه داشتن بدن است؛ یک فنجان خیار تکه تکه شده فقط ۱۶ کالری دارد، اما با فیبر زیادی که دارد به بدن کمک می کند تا مواد مضر را دفع کند، خیار سرشار از ویتامین C است و به سلامت پوست کمک کرده و به آن در مبارزه با اشعههای سرطان زا خورشید کمک میکند.
وی ادامه داد: هندوانه در آفتاب گرم تابستان، طراوت بخش است، زیرا حاوی آب بسیار زیادی است و همچنین به تعریق و خنک نگه داشتن بدن میکند.
وی افزود: کیوی همچون جواهر سبز رنگ بدن را هیدراته نگه میدارد و همچنین مملو از پتاسیم است که الکترولیتی است و به سالم نگه داشتن ماهیچههای بدن کمک میکند تا در هنگام تعریق به درستی فعالت کنند؛ بنابراین، روزانه یک کیوی میل کرده تا بتوانید سیستم بدنی خود را متعادل نگه دارید.
وی گفت: ۹۶ درصد کرفس از آب تشکیل شده است و این بدان معناست که خوردن تنها چند تکه کرفس میتواند به هیدراته نگه داشتن بدن و همچنین تامین مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم، روی و آهن بدن کمک کند و سلامت بدن را ارتقاء دهد.