معاون برنامهریزی استانداری تهران در گفتگو با ایانا با اعلام این مطلب در واکنش به افزایش قیمت خودسرانه شیر کمچرب در بعضی از واحدهای تولیدی فرآوردههای لبنی گفت: مصرفکنندگان در هر ۱۶ قلم کالایی که سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان نرخگذاری کرده است گرانفروشی و کمفروشی مشاهده کردند، با شماره تلفن ۰۲۴ تماس بگیرند تا پیگیریهای لازم انجام شود.
نعمتاله ترکی افزود: هر واحد صنفی در صورتی که با توجه به هزینه تولید تقاضای افزایش قیمت دارد، باید درخواست خود را به سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان دهد تا مورد بررسی قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: کمفروشی، گرانفروشی و افت کیفیت را بازرسی و تعزیرات مورد نظارت قرار میدهند و ادارهکل استاندارد موظف شده در بحث کیفیت ورود پیدا کند.
ترکی ادامه داد: دو کارخانه فرآوردههای لبنی کمفروشی و افزایش قیمت خودسرانه داشتهاند که تذکر کتبی به آنها داده شده و با گرفتن تعهد، مجدد شروع به تولید کردهاند.
وی تصریح کرد: از ابتدای امسال بیش از ۴۰ میلیارد تومان از صنایع لبنی، مورد جریمه قرار گرفتهاند و با برقراری تعامل و تذکر نظارت و پیشگیری قبل از تخلف بازار فرآوردههای لبنی کنترل میشود.
این مقام مسئول یادآور شد: میزان تولید گوشت مرغ در شهر تهران بهگونهای است که علاوه بر تأمین نیاز روزانه مازاد مصرف نیز وجود دارد و ۱۵ هزار تن صرفاً برای تهران ذخیرهسازی انجام شده است.
ترکی تأکید کرد: گوشت قرمز نیز علاوه بر تولید روزانه، به میزان لازم ذخیرهسازی شده است و پیشبینی میشود تا پایان سال مشکلی درباره تأمین کالاهای اساسی استان تهران وجود نداشته باشد.
وی اظهار داشت: میزان مصرف روزانه گوشت قرمز در تهران حدود ۴۵۰ تن است که از این میزان ۳۵۰ تن آن در خود استان یا استانهای همجوار تولید و روانه تهران میشود و بهصورت متغیر با توجه به میزان مصرف حدود ۱۰۰ تن از خارج از کشور برای تنظیم بازار وارد میشود.
ترکی در پایان گفت: هماکنون گوشت گوسفندی گرم استرالیایی به قیمت ۱۵ هزار و ۹۰۰ تومان در فروشگاههای زنجیرهای در دسترس است.