محمد عباسی وزیر اسبق ورزش و جوانان و وزیر تعاون دولتهای نهم و دهم برای انتخابات ۱۴۰۰ اعلام نامزدی کرد.
به گزارش
باشگاه خبرنگاران جوان، محمد عباسی در نشست خبری خود با محوریت انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم اظهار کرد: باید خدا را شکر کنیم که فرصتی فراهم شد که در ایران اسلامی مردم در عرصه سیاست حضور پیدا کرده و خودشان انتخاب کنند. اینکه من حس می کنم باید در این دوره حضور داشته باشم؛ مربوط به ظرفیتی بوده که مربوط به ملت است.
وی ادامه داد: امروز کشور با چالش های متعددی خصوصا در بعد داخلی و معیشت رو به روست. انتظار برای امثال بنده این است که در صحنه حضور پیدا کرده و در این مسیر ایفای نقش کنیم. معتقدیم در ایران اسلامی، مردم تعیین کننده هستند. امیدوارم که ملت عزیز ایران بهترین ها را انتخاب کنند.
عباسی با اشاره به فعالیتهای سیاسی خود اظهار کرد: در همه گروه های اجتماعی حضور داشتم و بیشترین دوره عمرم را در مدرسه و جایگاه معلمی فعالیت کرده و حمایت قشر فرهنگی را با خود دارم. همه توفیقات وزارت تعاون در دوره حضورم در این وزارتخانه صورت گرفت؛ در آن شرایط ۴۹ میلیون نفر از مردم را عضو تعاونی های سهام عدالت کردیم. تعاونی های مسکن مهر ابداع وزارت تعاون زمان من بود و در قالب آن؛ بیش از ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را صاحبِ خانه کردیم.
وی افزود: در دوره حضورم در وزارت ورزش بیشترین توفیقات جمهوری اسلامی در میادین بین المللی کسب شد و در خیلی از عرصه های جهانی به اولین ها دست پیدا کردیم؛ به همین خاطر جوانان زیادی بعد از اعلام حمایتم، از من استقبال کردند و من این موضوع را سرمایه خود می دانم.
عباسی با اشاره به برخی شایعات مبنی بر دیدار با محمود احمدی نژاد هم گفت: هیچ دیداری با احمدی نژاد نداشتم.
وزیر اسبق ورزش و جوانان گفت: مشکلات کشور زیاد است و نگرانی زیادی نسبت به نوعِ خدمت کردن داریم. نگرش نظام دولتی به نوع خدمت به مردم مهم ترین مشکل کشور است که تغییر این نگرش اهمیت زیادی دارد. مسئله بعدی اقتصاد کشور و معیشت مردم و استفاده از ظرفیت های داخل است که اگر به آن ها توجه نکنیم همچنان مشکلاتمان باقی می ماند. بیکاری یکی از اتفاقاتی است که در سال های اخیر منجر به پدید آمدن مشکلات اجتماعی و فرهنگی زیادی شده که نباید از این موضوع غافل شویم که البته مزاحمت های آمریکا در اذیت و آزار کشور هم بی تاثیر نبوده است.
وزیر تعاون دولت دهم ادامه داد: بیشترین سابقه سیاسی در بخش های مختلف نظام را داشته و با افراد زیادی تعامل دارم. در حکومتداری اعتقادی به سطح بندی چپ و راست ندارم؛ چون حکومت متعلق به همه جریان ها و تفکرات است. با تشکل های دیگر مذاکره کردم و جلساتی با جریان های اصولگرا داشتهام ولی معتقدم نباید شتابزده عمل کرد و باید صبر کنیم تا تشکل ها به اجماع برسند.
عباسی با اشاره به بازار معیشتی مردم در این روزها تصریح کرد: وقتی شنیدم قرارگاه توزیع مرغ در کشور ایجاد شده است، خجالت کشیدم. نظام تولید و توزیع مولفه های کارشناسانه دارد و اینطور نیست که هر کسی فکر کند می تواند در این زمینه اظهار نظر کند. یک مدیر باید بتواند همه ارکان خود را در یک سامانه فکری قرار دهد و بداند چه چیزی بین چه جامعه هدفی عرضه می شود و آن ها را مدیریت کند.
او در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر اینکه مهمترین انگیزه شما برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری چیست؟ گفت: مهم ترین دلیل حضور من این بود که وضع جامعه نگران کننده است و مردم از متولیان خود انتطار دارند که این مشکلات را حل کنند؛ خوشبختانه قانون اساسی به ما این امکان را داده که در هر دوره نظام اجرایی خود را نوسازی کنیم. یک نیروی محرکه قوی می تواند کشور را امیدوار کند و ما این امید را به محضر ملت عزیز ارائه میکنیم و این امید آفرینی یکی از دلایلی بود که باعث شد من به میدان انتخابات بیایم.
وزیر اسبق ورزش و جوانان با اشاره به المپیک آینده گفت: نگران المپیک آینده هستم؛ چون در سال های اخیر افول زیادی نسبت به دوران حضورم در وزارت ورزش داشتیم. نباید منتظر اتفاقات خوبی در المپیک آینده باشیم، چون پشتوانه خوبی در این سال ها نداشتند.
عباسی با اشاره به بحث قدیمی واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس گفت: طبق قانون استقلال و پرسپولیس شرکت محسوب می شوند و باید در لیست شرکت هایی که خصوصی سازی می شوند قرار بگیرند. استقلال و پرسپولیس سرمایه های بزرگ اجتماعی در کشور دارند؛ سرمایه گذاری بیرونی در این زمینه خیلی موفق نبوده چون ابعاد پنهان زیادی در این ماجرا وجود دارد. باید سهامداری انگیزشی را در اداره استقلال و پرسپولیس در نظر بگیریم. اگر سهامداران را از افرادی که دنبال سود نیستند انتخاب کنیم می توانیم مدیریت این تیم ها را بهتر انجام دهیم که این طرح نیاز به شفاف سازی بیشتری دارد.